6

Анонимен

преди 4 години

Ами фалшиво е всичко почти.Но истинска ни е обичта към паметника на Съветската армия. Редовно се чисти и му се полагат цветя! Това се показва и от активистите на БСП.

5

Анонимен

преди 4 години

Искаме качество за без пари и се оплакваме от всички, че не ни го дават. Няма сирене за 3 лева, набийте си го в главите. Щом не искате растителни мазнини, плащайте за мляко - каквито и закони да се гласуват те няма да променят действителността. Пише ли заместващ продукт на витрината - пише, какво тогава се недоволства, амън от оплаквачки.

4

odpo

преди 4 години

Това че държавата им позволява си е често престъпление! Кисело мляко без мляко, кайма без месо и хляб без брашно - САМО В БЪЛГАРИЯ!!!

3

Веско

преди 4 години

Не разбрах какво се вайкат по телевизията. Такъв ни е закона да пази лесно наранимата душа на престъпниците. Затова лицата на убийци се крият, а фирми произвеждащи ментета се глобяват евентуално и продължават за да си избият глобата. Трябва резултатите от проверки да се публикуват онлайн, дори и изискани по частна инициатива, а не да кажат, хванахме двама нарушители и конфискувахме 30 кг синьо месо.

2

Бау

преди 4 години

Сега ще бъдат обвинени политиците и държавата. Тези, които ги пласират, взимат рушвети и т.н са напълно невинни. Държавата се третира като някакво чудовище, което мисли само ....

1

Анонимен

преди 4 години

От години пари за млечни продукти по магазини в България не даваме. Купуваме от мандра, чийто собственик познаваме и сме изключитебно доволни - качествена стока и по-евтина от магазинските бок.луци.Децата ми в училище не са яли от "безплатните" теста с нищо, които минават за закуска по програмата плод и мляко ли беше или друга лъжа - вече не помня. Домашен сандвич с истински домашни продукти.никъде в Европа храната не е така развалена, както у нас през последните 10-20 години.