57

Нищо ново

преди 4 години

Основното предимството на машинното гласуване е че при машините няма невалидни бюлетини. И така не могат да се манипулират резултатите. А една бюлетина на "неправилно" гласувал лесно може да стане невалидна. Едно драсване е достатъчно. При последните избори е имало 10% невалидни бюлетини. А това не е малко и влияе на резултата.Затова е цялата кампания и затова е този законопроект. Ще мине със сигурност. Няма да се оттървем лесно от крадливата гербаджийска дружинка.

56

Умишлено или не?

преди 4 години

До Анонимен 55: И защо е висока цената: Оказва се че за наем на машините ЦИК са платили 70% от стойността им. Това е пълно безумие. По-добре да ги бяха купили.И освен това протакаха до последно доставката на машините. Защо. От некадърност или от желание на гербаджиите да се създадат проблеми и след това да кажат: "Много са скъпи и трудно се работи с тях, хайде да ги махнем".

55

Getting ready mafaka

преди 4 години

Е кое не ядат кебапчета, даваш на индиеца снимка на машината и кой номер да натисне и готово. Не яли кебапчета , абе айде у лево.

54

Анонимен

преди 4 години

При наличие на техниката е така, вече цената става доста ниска, но за предишните избори от доста кебапчета са лишени избирателите. Защото техниката е на стойност много над кебапчета.

53

До апо от бабата гсм

преди 4 години

Опитай чадо, защо те е страх!Бойко го е страх!

52

сминдух енд чесън

преди 4 години

Кой мрази чиновници?

51

Хм!

преди 4 години

Ама те и бюлетините не ядат кебапчета ***, Майо! На Бузлуджа обаче ядат.

50

До Омбусмана

преди 4 години

Г-жо Омбудсман, да, не ядат кебапчета, но ядат гласове. Как гарантирате моя глас?!

49

Анонимен

преди 4 години

Те кибабпетата се ядат преди машините. Ти невменяема ли си :) хаха

48

Анонимен

преди 4 години

Де късмет един ден Изкуствения Интелект да замени всички Чиновници в държавните ни институции....А, ако можеше и в здравеопазването.....Е, предполагам,че в рамките на 30 - 50 години и това ще стане!!!!

47

баба мара

преди 4 години

електоратът на герб е *** и не може да се справи с машинния вот още повече наместните избори където се гласува по 5 бюлетини

46

апо

преди 4 години

Аз пък искам 100% машинно гласуване , да няма други форми и да видим тогава червени другари дали ще успеят да съберат повече от 10-12%.След всички избори за последните десетилетия , анализа и фрагментацията винаги показват едно и също: електората на БСП е основно от малките населени места , възраст над 60 години , ниско образовани или не образовани и хора без реализация в обществото - с други думи МАРГИНАЛИ.БСП и машинно гласуване = магаре и космос

45

Кюстендилец

преди 4 години

Ей,Майче !!! Каква сладуранка си станала !!!

44

Анонимен

преди 4 години

Голям страх, да не би да се "счупи" машината за печелене на избори, изобретена от разжалвания Цветанов! Я да въведем гласуване с палец в мастило, че много отива на нацията със суперкомпютър! Голям прогрес с пробит цървyл не се прави!

43

Анонимен

преди 4 години

Тая кога ще я разследват за аферата "Костинброд" ???

42

Анонимен

преди 4 години

До TTтази на червен кольо, явно! само той има някакъв "авторитет" в бсп - то!

41

Анонимен

преди 4 години

Да кажем здравей на жената мечта след три месечно отсъствие.Мила моя липсваше ми безценната ти красота добре дошла любов моя отново и наглеждаи любовницата да нее с поредния мъж замествашете здраво земи я прати при дучо брата е влюбен

40

Анонимен

преди 4 години

е да, ама нали точно бсп раздава кебапчетата и то на бузлуджа?! останалите избиратели искат твърдо кеш!!!

39

TT

преди 4 години

И как по-точно машинното гласуване ще разобличи кражбата на вот, бе Манолова???И защо не вземеш та да ни кажеш коя е тази ""авторитетна"" агенция която прави проучванията ти???

38

Дали знаете коя е

преди 4 години

Или как Мая и Янаки С.ни настресоха крайното зло наречено съдебен изпълнител и колекторските фирми!