25

Запасняк

преди 4 години

Сърбия държи под окупация изконни български земи където провежда асимилаторска и дискриминационна политика спрямо българското население. В царибродската гимназия, която се води на хартия българска, няма нито едно дете можещо да говори или пише на български. Наличието на симпатии към такава държава граничи с предателство. Надменното и назидателно отношение на сръбските власти спрямо България не съответства на днешната политическа реалност на Балканите, и е форма на инерция от времето на Югославия

24

Анонимен

преди 4 години

Никога не са излитали самолети от Инджерлик към Сърбия. Удар беше от самолетоносач и бази в Албания. Крайно си измисляш война.Покажи кога парламента е гласувал за разрешаване да се даде въздушно пространство на НАТО? За втори път пиша? За да има въздушна атака от България трябва да има разрешение от парламента -покажи го на всички са дивим :) лъжец

23

Анонимен

преди 4 години

ЕС щом признава Косово трябва да признае и Крим и Каталуния, явно само Борел е умен в ЕС, другите са послушковци на Мрекел. Погледнете в какво се превърна ЕС заради послушковците. Орбан и Борел президенти на ЕС.

22

до 22

преди 4 години

Самолетите, които бомбардираха Белград излитаха от военовъздушната база на НАТО Инджирлик в Турция и България им даде въздушен коридор.Вземи се ограмоти малко.

21

Анонимен

преди 4 години

"Сръбско-българската война започва на 14 ноември (2 ноември стар стил[2]) 1885 г., когато Сърбия, недоволна от осъщественото Съединение на Княжество България с Източна Румелия, обявява война на България."Само да покажа малко част история на глупавите тролчетаа, които не защитават България в случая а политика срещу Борисов.Такава държава Българския народ никога няма да обича :)

20

Анонимен

преди 4 години

Какъв баланс за Гоце Делчев бре ага?

19

до 17

преди 4 години

Точно България в лицето на Иван Костов и Петър Стоянов дадоха ВЪЗДУШЕН КОРИДОР за бомбардиране на Белград. Самолетите минаваха над София. Дори един изпусна бомба, която отнесе покрива на една къща в Горна баня.Недей да манипулираш, не беше толкова отдавна. Повечето хора помнят.

18

Анонимен

преди 4 години

Косово не е призната от ООН. Така че Борисов няма право да се меси по такъв груб начин във вътрешните работи на Република Сърбия.Това е голям дипломатически гаф, но той едва ли го осънзнава.

17

Анонимен

преди 4 години

България НЕ участва в боюбансировки и България НЕ е дала въздушното си пространство за атаки към Сърбия. Образовайте се тролчетаа много евтин *** правите :)

16

Анонимен

преди 4 години

Сърбите никога няма да забравят, че българите бяха съучастници в избиването на 12 500 сръбски жени и деца при бомбардировките на Белгард преди двайсетина години.ТАКОВА НЕЩО НЕ СЕ ЗАБРАВЯ !

15

Анонимен

преди 4 години

Аз лично обичам сърбите. Не са ми направили нищо. Съчувстам им, че през 1999 избиха толкова техни невинни жени и деца при бомбардировките. За което ние българите в лицето на предателите Иван Костов и Петър Стоянов също доста помогнахме.

14

Анонимен

преди 4 години

"Толкова ви обичам, толкова са ми приятели, как може да ме разбере по начин, по който викаме си посланици, правиме си, а нищо не съм рекъл"Титан на мисълта!

13

Анонимен

преди 4 години

Винету - Танцуващия с Калинки се изцепи за пореден път. Откъде да знае, че ЕС няма решение за Косово и Косово НЕ Е признато от ЕС, заради 5 страни, които са против. И това нещо сте си го направили Премиер. Ами затова ще сте бедни. Затова като отидете някъде по света и кажете, че сте българи ще ви гледат със снисхождение и отвисоко. Сами сте си виновни. Това са фактите.

12

Анонимен

преди 4 години

*** със своята тъпота, ще ни вкара без да разбере и в някоя война! Оставка и съд заради природната му тъпота!!!! Самозабравил се примитив!

11

Анонимен

преди 4 години

Рекъл, не рекъл от него започна. Защото реши да дава съвети на Борел, без да си дава сметка, че той не е Габриел.

10

Анонимен

преди 4 години

Аз не съм на страната на Сърбия, като Българин. Твърде много пъти са ни забивали нож в гърба. Точно пак да съм на тяхна страна... Едвали. Да не говорим, колко тормоз направиха на Балканите с Югославия.Да не говорим, че от там тръгна първата световна война донесла още неприятности на България. Няма за какво да се хвана. Искам да са по тихи.

9

Къде е България

преди 4 години

И аз това се питам. Само територия под американски ботуш. Или цъ.рвул. Според сезона

8

zeus

преди 4 години

Ние сме там, където наредят от Козяк, отдавна нямаме самостоятелна външна политика.

7

ТИКВАТА

преди 4 години

бил международник, ама само на ниво целувки, прегръдки и снимки.

6

Анонимен

преди 4 години

Според руските им братя, които анексирана Крим, Албания спокойно може да анексира Косово. Ако имат проблем да питат тях... Коя поза заемат последно.