17

Много комуняга

преди 4 години

и много загрижена за Северна Кореа?! Ами като оплювате американците,пожелавам ви да ви отвлекат и на вас я син,я дъщеря, я внук па да видим как ще крякате тогава!!И ако толкова сте мераклии да защитавате северна кореа и бандитите и,ами бийте си немедленно дуспата за натам и се радвайте на благинките на диктаторът,щом за 45 години не сте разбрали що е червена чума и червена мизерия!!Мразете краварите и правете *** на психарите,комунеги!!

16

Анонимен

преди 4 години

"Е, да убиеш младеж заради откраднат плакат на Ким, не е хубаво нещо."*** точно за това е станало, не че е ЦРУ под прикритие, нееее. Заради плаката е. 100% вярно.

15

Анонимен

преди 4 години

Правото винаги е било на страната на по-силният, в случая на страната на САЩ, а истината няма нищо общо.

14

Анонимен

преди 4 години

Е, да убиеш младеж заради откраднат плакат на Ким, не е хубаво нещо. Контрабандата също. Сев. Корея май си е бандитска държава. Бой по червените канчета без жал!

13

Анонимен

преди 4 години

Те американците само в това ги бива- кражби и присвояване ,за друго не стават.

12

Анонимен

преди 4 години

Тези родители са по-меркантилни и от Павел и Венци Венц взети заедно, тц тц тц

11

До 2

преди 4 години

Пробвай се да конфискуваш руски кораб и бързо ще разбереш дали има живот в отвъдното или не....

10

Смях

преди 4 години

Тези родители май доста са лакоми. Кой ще им даде тези пари? Иска им се, но ... не виждам как може да го постигнат. Най- голямата сума, получавана за убийство, е $5 милиона, обикновено се около $2-$2,5 милиона. Глупаво е да искат това, нима това наистина целят? Каквото и да се случи, животът на сина им никога няма да се върне!

9

Анонимен

преди 4 години

Ако на всеки изтезаван в Гуантанамо затворник присъждат обезщетение от 500млн. САЩ ще фалират за 17 секунди

8

Анонимен

преди 4 години

Ото говедара се спомина от два шамара. Се

7

Анонимен

преди 4 години

Поредният "случайно" озовал се в Северна Корея западен студент, който без да иска започнал да гази лука.

6

Анонимен

преди 4 години

До България в НАТО и ЕСДа не си ядосан, че не спечели мистър Гей Европа ? Какво толкова, догодина пак.

5

a

преди 4 години

Е и Ото беше малко религиозна откачалка, но все пак... Така ли бе другари? Но от друга страна, това беше бащата-психопат на сегашния диър лидер. Тоя днешния ми се струва малко по-хитрец. Има шанс да дръпнат севернокорейците. И да ни задминат.

4

Анонимен

преди 4 години

"Хубаво е да започнат да конфискуват и руски кораби..." - имаш крава пиеш мляко - който има с какво да конфискува кораби да действа - очевидно е позволено при Новия Световен Ред. Русия обаче има...........

3

Анонимен

преди 4 години

"...ще работим неуморно за да придобием севернокорейските активи, където и да са те" - важното е, че "парата е хъз за борбата". Какво тук значи някаква си човешка драма в днешния материален свят?

2

България в НАТО и ЕС

преди 4 години

Хубаво е да започнат да конфискуват и руски кораби и да ги дават на пострадали от руските фашисти. Има много пострадали и от ***, не само от побърканите севернокорейци.

1

Анонимен

преди 4 години

А тези дето умират в американските затвори на електирческия стол техните семейства какво получанат. Значи тия искат да изтъргуват сина си за един кораб като някакъв роб. Получават кораба и забравят, че са имали син туй не е ли извратено ?