11

Паисий

преди 4 години

Браво, шампионе!

10

Менто

преди 4 години

Внимание, турските русалки около Сардиния не могат да плуват поради медицинско състояние, отдолу нахлува повече вода отколкото могат да изплюят.!.

9

Един

преди 4 години

"Той обяснил, че не успявал да движи ръцете и краката си достатъчно бързо заради медицинско състояние." - това че е *** е медицинско състояние, съгласен съм. Има разработени терапии за лечение още през седемдесетте. Лекувайте се!

8

русалКА

преди 4 години

"45-годишният Андреа Бенедето вдигнал сватба с приятеля си само два дни по-рано в Каляри. Двамата влезли в морето с надуваем еднорог..." - това ме отказа да чета по-нататък.

7

Като...

преди 4 години

..оставим настрана брачните подробности, много по-скандален е фактът, че спасеният започнал да съжалява, че не е благодарил на спасителя си едва след като разбира, че му е помогнал елитен шампион. Особености на обратния тип благодарност, така да се каже ;)

6

Анонимен

преди 4 години

Този на снимката не знам кой е, но също прилича на ге й.

5

Странно???

преди 4 години

Какъв приятел,какъв съпруг? Еднополов брак ли е това?Нали Италия не признаваше гей браковете?

4

zeus

преди 4 години

Новината звучи едно такова либерал-еротично, първо гeйска сватба, после яхнали еднорога. Нептун обаче явно не си пада по такива изпълнения, а Филипо като разбере кого е спасил може да иска да го върне в морето :)

3

Анонимен

преди 4 години

Съпругът на давещия се мъж с... надуваем еднорог??

2

до 1

преди 4 години

Е, то това е "същественото". Иначе кой ще си даде зор да те занимава с такава "новина".

1

Анонимен

преди 4 години

Сватба с приятеля си ?Добре ли прочетох ?