156

Анонимен

преди 4 години

РУСКИ ПРОЕКТИ НА БАЛКАНИТЕ НЯМА ДА ИМА.

155

Анонимен

преди 4 години

Мале-мале, този се ***....Толкова е *** горкият че ми става жал за него.

154

Че кога е казал

преди 4 години

Нещо дето да не е било отменено най късно следобед. Когато каза за Либия, че империалистите там си мерят ..... Що слюнки струваше на Външно да "тълкуват" мисълта МУ. А на бюджета 1.5 млн да прати единствената фрегата на "мисия" да показва солидарност с разбойниците

153

Диплодок

преди 4 години

Бибитко пак се обърна като фурнаджийска лопата!Нещо се престарава опитите си да се направи на международник))))Някой разбра ли обаче ,какво точно е искал да каже сега и предишния път!?Елементарен човек без езикова култура.Като избирателите си

152

Он от Банкя

преди 4 години

Само приятели има. С малки изключения като няколко млн българи, които го псу.ват сутрин, обед, вечер

151

Анонимен

преди 4 години

Косово е Българско, както и половината им език. Писна ми да слушам за тея ревльовци. Ние не сме Косово малко да си мерят приказките тея овчариии от полето. На времето откъсната Македония от нас... Сега ще им се извинява Борисов. Ти нормален ли си? Я го питай тоя дарич, как Македония за свири на сръбски?

150

Анонимен

преди 4 години

Така наречените Западните покрайнини са си сръбски-Западните покрайнини са чисто българска територия, те са били общони в Княжество България. Нищо общо с Македония, която е минавала от едни в други ръце. Там мнозинството са българи, навремето имаха и новини на български език по стъбската телевизия.

149

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

БРАТСКА УКРАИНА НИ ДАВА ГАЗА. ДИРЕКТНА ЗАВИСИМОСТ ОТ РУСИЯ НЯМА ДА ИМА.

148

Анонимен

преди 4 години

До БъдещетоБЪЛГАРИЯ РУСКА НЕ Е БИЛА И НЯМА ДА БЪДЕ! ОПИТИТЕ НА РУСИЯ ДА КРАДЕ ЧУЖДИ ДЪРЖАВИ ТУК НЯМА ДА МИНАТ!

147

Анонимен

преди 4 години

Не им се оправдай бе. Тея мишоци за какви са мислят? Дето си прибрахаа КТБ мустака. Тея ли сега се правят на много обидини?Авей лицемери.. Борисов не се излагай. Казал си каквото мислиш това е. Който не му харесва да се оправя.

146

Анонимен

преди 4 години

При тато от Правец не се молехме фолксваген или някой друг да дойде да ми работим евтино. България имаше индустрия.

145

Анонимен

преди 4 години

Когато си гол, беден и със смъкнати *** трябва да се навеждаш на всички страни. Ама важното е банани да имаме и свобода и демокрация, свободно да се навеждаме, свободата Санчо е най-висшето благо дадено на човека.

144

Анонимен

преди 4 години

Баце какво стана с Фолксфагена ? с голямата фабрика да чакаме ли още или вече станаха много заводите и не ни трябва ?

143

До Тато из Правец

преди 4 години

До Тато из ПравецТоя е тя или пък тя е той.

142

Анонимен

преди 4 години

Страхотен изказ.няма едно довършено изречение.безмислен буламач.вчера каже едно днес друго.този *** ни излага пред целия свят!

141

Анонимен

преди 4 години

До до сърбия е беднаЕдно помня само . как търсеха тук да купят кашкавал,че умираха от скъпа храна!И все пак имаха свобода! Паспортите им бяха валидни за цял свят- като на евреите!

140

Анонимен

преди 4 години

Титан на мисълта.Срам ме е,че представител на силова групировка 10 години се упражнява над овчото търпение на народа ми.

139

Бъдещето

преди 4 години

Русия, Китай, България, Гърция, Сърбия, Румъния и Македония, Турция - обединени в една обща външна политика, Сърбия и Турция се опълчиха на световните диктатори и НАТО.В БГ нищо не се случва.Тихо и робски си изчезваме като народ.Мутролендия цъфти и връзва, и се плоди, за разлика от българите - интелектуалци.Накрая ще останат само мутри като етнически състав - българи няма да има, мутрата е световно явление, в някой държави е Якудза, Коза Ностра.Винаги препират парите чрез строителни фирми.

138

Тато из Правец

преди 4 години

Кой е тоя на снимката с Бойчето ???

137

до сърбия е бедна

преди 4 години

Много ти разбира празната глава бил ли си там и коли,правят и гуми и износ имат,и с реторантите са по добре и храната им е по добра и качествена.Ходя в Сърбия и казвам на един на село"брато малка тие оградата на двора гьопците (ромите) не влизат ли да крадят"а той ми отговаря"ша улезнат ама ша ги опуцам а инашите полицай не им прощават як кьотек не са како бугарските полицай да не смеят нищо да им кажат"