196

Анонимен

преди 4 години

Сръбските хора не ни мразят, нито нашите хора мразят сърбите. Имам роднини в Сърбия, които са етнически българи, и чат пат те идват, или аз ходя в Сърбия в различни градове, в т.ч. и Белград. Никога не съм усещал негативно отношение, нищо че колата ми е с бг номер, или че речта ми е българска. Напротив, като разберат че съм българин се отварят повече. Всичко друго е лъжа с кой знае каква цел.

195

Анонимен

преди 4 години

Косово като е сръбско, защо беше автономна област със 80% албанско население ? Косово никога не е било сръбско. Може да е било под сръбско управление, но никога не е било населено със сърби.

194

Анонимен

преди 4 години

Не е така. Може да сме бедни , но сме политически силни. ЕС определи Бойко Борисов за лидер на Балканите.

193

Iozeff

преди 4 години

Какъв късмет само! Как можа пък точно на България да се падне такъф *** за министър председател!?

192

Car Dushan

преди 4 години

Makedoniq ne e bila samo bulgarska, be6e i syrbska. I stolica na Syrbiq be6e Prilep po vremeto na Car Du6an. Iskahte golqma 4ast ot Makedoniq koqto, a ne bqhte u4astvali na Vardarskiq front 1912. Nie , po dogovora, u4astvahme v Edirne.Kosovo za Syrbiq e kato oblast Veliko Tyrnovo na Bulgariq. Taka 4e ne deite da byrkate ne6tata.Nikoi ne vi mrazi v Syrbiq, oba4e ne deite da zabravite kakvo pravi bylgarska armiq po vremeto na Vtora Svetovna Voina v isto4nite syrbski 4asti.

191

Анонимен

преди 4 години

До Nonsenseне може

190

Nonsense

преди 4 години

"Толкова ви обичам, толкова са ми приятели, какможе да ме разбере по начин, по който Викамеси посланици, правиме си а нищо не съм рекъл",--------------------------НЯКОЙ ДА ИМА ИДЕЯ КАКВО СЕ ОПИТВА ДА КАЖЕ БОЙКО???? Този човек изобщо може ли да свърже две изречения логически и граматически издържано, щото имам чувството, че дете от детската градина ще се изрази по-грамотно от човека, който управлява България !

189

от много любов

преди 4 години

За какво се сражавахме на сливница и гупгулят, пирот?

188

добре охранен роб

преди 4 години

До САЩ робствонека да сме роби на САЩ а не на СССР..........

187

обществетик

преди 4 години

До Маркоот европейски тип!

186

Анонимен

преди 4 години

Толкова много ни мразят нас българите,че...,скоро минахме през Сърбия!Видях ги с очите си,а ти Бойко стига им се навежда!

185

Анонимен

преди 4 години

Стажът като гавазин на др.Живков си казва думата.Същата просташка реч и селско поведение. Той кого обича или мрази е без значение,на този пост е за да води нац. политика и да защитава нац. интереси! Защо Сърбия да има претенции към Косово,а БГ да няма за западните покрайнини,още повече,че договорът за тях е сключен с Югославия,държава,която не съществува вече! Тая държава не му е бащиния,че да води политика на лични чувства и сантименти!

184

Анонимен

преди 4 години

Бе тоя не разбра ли,че тона на разговор на бабаита в селската кръчма вълви само тук. Сърбите няма да се трогнат от това,че се прави на простоват селянин.

183

Белград е бил българ

преди 4 години

Може ли и България да каже: Македония никога не е била незюависима, а винаги е била част от България, открадната ни от Сърбия с помощта на запада? Ако ще гледаме така на нещата, Сърбия преди да иска Косово, нека ни плати обезщетение за ограбена територия за срок над 45-50 години. Сърбия може да направи като нас - както ние сме приели Македония каквато е, така и сърбите - Косово каквото е в момента. Сърбите искат Косово, а то ги не ще.

182

До 179

преди 4 години

Ти ще кажеш, явно се имате.Сподели интимно щом си толкова навътре, явно имаш личен опит

181

Анонимен

преди 4 години

Банкянският "диплУмат", "Капацитета" от Сусурлево, Чудото на световната мисъл и т.н.пак се изцепил днес :"-Ще види Дачич какво е неприемливо поведение. Ще му покажа Аз на него"...Малеее, тоя съвсем ИЗПУШИ.Прибирайте си го на село в Банкя че до година-две ще ни вкара във война .......

180

Анонимен

преди 4 години

без ЕС за тия!!!

179

ДДТ

преди 4 години

Нашия трябва само да се смее, да целува и да тупа по гърба. Но не и да говори. Присмех за него и резил за всички нас носят безценните му слова.

178

Анонимен

преди 4 години

Ако един *** забавлява народа то това е комедия,но ако този *** води народа ,то тогава това е трагедия... Гьоте .

177

Марко

преди 4 години

Банкянският Кисинджър усссра работата