218

Е ся ко

преди 4 години

Ми стартово е заплатата!Знаеш как е!Като искаш работи!Ко не искаш свят широк!

217

Анонимен

преди 4 години

Тоя какво реве за пари. Нормално е преди да почне работа да си е направил сметка. И какво иска да му дадат заплата , като моята в София ли от 3000лв. Ми няма да стане. Тука и харченето е голямо.

216

Анонимен

преди 4 години

А бе кога ще измрете, че да се върнем от чужбина и да си направим истинска държава? Явно, че нещо не достига - физическа сила или умствен багаж!

215

Бжж

преди 4 години

Абе шефчето 600лв заплата ама бруто или нето а?

214

а

преди 4 години

До АнонименИ аз така виждам, даже виждам и купони + транспорт. около 700. За начинаещ (вероятно слаб ученик), не е толкова лошо.

213

Анонимен

преди 4 години

Mucy, i na uvolnenite im se usmihva kasmeta...moje da se ojenish za prezident pilot i da stanesh parva dama ! :-) napred i nagore! :-)

212

до 237

преди 4 години

Защо се хващате за Бате Бойко като за топките на бика ? Ами и той е човек, не е господ да оправи всички проблеми. Материала като е калпав , кво да се прави.

211

Анонимен

преди 4 години

До 234"Болните останахте у нас...Менажерия сте... От много психични отклонения... Депресията ви е - най-безобидното от тях"Надценяваш ги Цинко. Депресията лови хора с мозък а тези български "родолюбци" мозък никога не са имали. Те са като крокодилите с мозък по малък от на гълъб. Знаят само да стоят с отворени уста и я затварят щом някой метне нещо в нея, око ще и тор да е! Закъсали са го здраво, подсъзнателно го усещат но инерцията при простичкия човек е по страшна от цунами!

210

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 249"Много са му давали на тоя ***, като не ти харесва чиба от бг"Не е "бг" а ***, с най-огромно удоволствие, мерси, да си жив и здрав!

209

Анонимен

преди 4 години

Na 237. Ko iskate se ot toz borisov, vee... toi e nai obiknoven kandidat pensioner, pochti e gushnal bosileka...dneska go ima, utre u nebeto pri angela...toi da ne e iahnal valshebnoto kilimche na aladin ili da e fanal zlatnata ripka...v black moreto nema daje butilki s gazovi dyhove...

208

Анонимен

преди 4 години

Magistar, a....da odi da uchi oste za doctor, profesor, academic... togava poveche levove... za vulgarski magistar tolkova....inak kireto nema da ima pari za para hodi...

207

Анонимен

преди 4 години

По Живково време и аз така правех. Щат 280лв. И първия месец права поведение. Но втория изчезвах към друга работа. Така като ме разкрият ме освобождаваха. Отивам в друго соц. предприятие , но такъв рев не съм правел. "Винаги съм бил коректен към властта". Другите от колектива направо имитираха с години.

206

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 244Нима депутатите много са се разработили че вземат по 7-8000 лв. заплата и безброй превилегии и безплатни глезотии.....Тези ги разправяй на шапката ми ,при толкова безработни млади хора направо се бъзикат с народа ! Шефа му нима е по работил ! По вече е слугувал и близал ....

205

Анонимен

преди 4 години

Заплатата се дава за свършена работа. Не , че е учил. Ако е повтарял няколко пъти повече ли трябва да му дават.!

204

Анонимен

преди 4 години

Сега става ли ясно за тези които спят защо средната раб. заплата расте у нас. Защото 70% от заплатите са такива жалки и 10% от заплатите са баснословни по 15-20000 . Този дисбаланс за него никога Герб не говори ,кога ще си напълнят гушите да могат и останалите българи да си поемат въздух. И после не работили хората за тези пари толкова работа ! Как здравният министър да осигори на сина си 25000 лв. заплата явно също толкова млад но с баща министър ! Е това правят властимащите !

203

ХХХ

преди 4 години

Един приятел тия дни получи заплата от "Язаки" 300 лв + 140 лв болнични защото си позволи да се разболее и да влезе в болница за лечение и то за 3 дни ........3 дни болничен + 2 отпуска (за да не взема повече болничен) .....та скоро четох тук че средната заплата била 1300 лв близо ? Хмммм вярно бях двойкаджия по математика ама нещо не ми се връзва хич ......тук става дума че не може да се стигне дори до минималната работна заплата .....басси кефа а ?

202

Анонимен

преди 4 години

Ами той ти е направил услуга като те е съкратил .Ти нормален ли си да работиш за 600лв?Наеми си помещение,купи си една кушетка и работи за себе си като си майстор.Един масаж е от 25лв и нагоре

201

Анонимен

преди 4 години

нали неходи редовно на работа , какво плаче. Тарикат е , отишал 10 ти дни за 388лв. е добре е. ДА напусне

200

Министьр МТСП

преди 4 години

На вниманието на г-н Бойко Борисов!!!!Нека се направи проверка на" ПРО" ЕАД централно управление с Прокурист Христо Рангелов( Финци)-10год. шеф и на Дирекрора Павел Баня бившия депутат ГЕРБ- Христо Чаушев( човек на Цецо Цветанов),колосални злоупотреби а са ТД кьм НОИ! Паритебна пенсионери,социално слаби,хора с увреждания се източват с благословията на Президента на КТ Подкрепа- Митьо Манолов!

199

Анонимен

преди 4 години

Karolev, Harsev, Goranov....tez bullterieri mnogo hapiat, ve.... i za malko stotinki....kak gi praite tez magii ve?! Za spravka v pes...samo...