30

Анонимен

преди 4 години

Такова Бг евроатлантическо подмазвачество никъде няма по света и толкива жалка пропаднала политическа система

29

Анонимен

преди 4 години

Ако става въпрос Косово, Македония и беломорието са изконна Българска част. Ако ще си говорим с история.

28

Анонимен

преди 4 години

Косово или Косово поле, както е пълното му име е изконна сръбска територия.Тази територия беше насилствено ислямизирана и обособена в отделна държава.А именно на Косово поле, княз Милош разбива преди 800 години османските пълчища и ги спира да завладеят и Европа.

27

Анонимен

преди 4 години

Къде е България на 3 морета.. Къде са останалите 2 Държави в полето. Поне език си измислете и за това нямате акъл :)

26

Анонимен

преди 4 години

Ганчовците са по-жалки и от косоварите. Винаги са се мазнили на силните на деня.Така навремето доброволно са си слагали и чал мите.Довечера Главният *** отново ще лази пред Ердоган. И то в Босна и Херцеговина.

25

до 24

преди 4 години

Ами ти сам си го каза за Сорос без да те пита никой.Явно отработен рефлекс.

24

Анонимен

преди 4 години

До 22Атака обичам да поставям льохманиии на мястото им. Като нямаш, какво да кажеш по принцип ти запушват устата и ти остава да кажеш 2 неща -заплата и сороссс.Банално ама факт. Като научиш историята на България заповядай пак да се правиш на остроумен.

23

Анонимен

преди 4 години

Сърбите ще се научат да лазят. С Косово играхме мач. Сърбите за луди ли ни мислят?

22

до 20

преди 4 години

Браво, заработи си хонорара.

21

Анонимен

преди 4 години

До 18Като си свърши горивото за танковете, които ви подарихме - обадете се да ви на пълним малко туби. Да поддържате велика Македония на 50 години :)

20

Анонимен

преди 4 години

Грешки се случват при писане. Ама акъл наливен, какъвто на тебе ти трябва - няма откъде :) Ако имаш да оспорваш нещо исторически или с днешна дата слушаме. Ако ще говориш за правопис бегаййй пред блока мишок тролещ против България. Очевидно е че Сърбия няма думата. Очевидно е че няма да я има ощееее много време. Злобей, колко щеш.

19

до 16

преди 4 години

Еднокнижен Гербер, думата ОСПОРИШ се пише с О, а не с У, както си я написал ти.Веднага се познавате по правописа или по точно по грешнописа.

18

Анонимен

преди 4 години

Бойко Борисовски - обединителОТ на Западните Балкани со Северна Македония.ЦелиОТ свет го знае. И му се смее.

17

Анонимен

преди 4 години

Има смисъл ако Сърбия и Албания се скарат за Косово и България си върне Босилеградска област.

16

Анонимен

преди 4 години

Нали виждаш че имат. Ето България започна говора за западните балкани и ето факт. След 30 год спорове Македония и Гърция се разбраха. Македония си смени името.Сега Македония е пред Нато, а след време може и ЕС. Факти които ти Неможеш да успориш. Да България не е голяма държава, но покажете малко уважение. Можеше да не прави нищо или да си говори за евеофондовтте само,какро правят много държави. А вие какво направихте за България последните 100 години? Кажи нещо

15

Анонимен

преди 4 години

"Не само че е повече ами България е на 1300 + години и всички територии са били наши. Всички тези племена сега държави са от велика България. Какъв е тоя народ, които пише на кирилица и латиница? Къде сравни Сърбия с България. Ти ясно, че акъл нямаш.. Ама как пишеш се чудя."Пропуснал си хапчетата днес и ето го резултата. Сърбия е била много повече години държава отколкото България - какви 1300, сега от тях извади 900 и какво остава ?

14

Брюксел

преди 4 години

Българи, не искам да се взимате прекалено насериозно. Да, наистина в ЕС сте, но чак пък вашите лидери да имат някаква роля в определянето на политиката на съюза.. айде малко по-сериозно. Използваме ви, за да вкараме Сърбия в ЕС и вие си мислите че нещо зависи от вас и като ви потупаме по рамото и почвате да пърхате от щастие. Вие сте си по-ниско качество хора и от време на време трябва да ви напомняме кой е шефа.

13

Анонимен

преди 4 години

Не само че е повече ами България е на 1300 + години и всички територии са били наши. Всички тези племена сега държави са от велика България. Какъв е тоя народ, които пише на кирилица и латиница?Къде сравни Сърбия с България. Ти ясно, че акъл нямаш.. Ама как пишеш се чудя.

12

Брюксел

преди 4 години

"Изтъкната е и ролята на България за европейската интеграция на Западните Балкани и в частност на Република Сърбия, успехите на Българското председателство на Съвета на ЕС"Вие още малко ще изкарате че България е нещо повече от Сърбия само щото е в ЕС.. и кво като БГ е в европейския съюз? Пак сте си същите пошлушковци, кво ви боли вас за Западните Балкани, ама нали така ви нареждат от Брюксел. Айде, свободни сте, достатъчно ни лъскахте брюкселските ***, утре пак!

11

Анонимен

преди 4 години

Да му искат оставката на тоя смешникк. Другият път да коментира и западните покрайнини, какво правят в Сърбия.