70

Цариброда

преди 4 години

Алоо, недей да говориш за Българите от Западна България! Истинските Българи от Западна България се намират в окупираните от Сърбия Български Западни Покрайнини - 6 села във Видинско и Монтанско, Цариброд и 7 села, Босилеград и 5 села и Струмица (която е посръбчена и пофиромчена)! Това са хора преживели (а много от тях уви, не успели да го преживеят) сръбския ГЕНОЦИД!!! Внимавай, хюмнe нйедно какво говориш и каква любов имат Българите от Западна България към сърбите! Внимавай,,,,,,,

69

Анонимен

преди 4 години

До 46Да ама Боко не е пеел песни и маанета на Ердоган ,както направи Ивица Дачич при посещението на Ердоган в Белград!

68

Анонимен

преди 4 години

Всички имат интерес от добри отношения със съседите бас ловя, че калинките не са схванали как им се е присмял сърбина право в лицата. Калинките не са като всички това е един особен вид насекоми, които нямат съседи.

67

Анонимен

преди 4 години

До 69Бедни сме заради вашите виждания, а не заради нашите, но палачинката се обръща рано или късно, дедите ни са прежевили турците ама гербажилъка няма да го преживеем . Така ще си умрем заради вожда ви предател.

66

популист

преди 4 години

оня холандски външен дето ви критикуваше в центъра на София му пласкахте а

65

Анонимен

преди 4 години

Призналите Косово не са велики държавници, а жалки подлог. Просто казвам.

64

до 63

преди 4 години

вие от северозапада, понеже все мразите, и много се имате със сърбете и руснаците, затова сте най-бедната част не само в Европа, а скоро и в света. Трябва да ви светне, че вижданията ви са лоши и не работят във ваша полза, но явно сте толкоз oграничени, че няма скоро да го проумеете.

63

До 66

преди 4 години

Ти не се отвивай много за да не настинеш. Аку *** разбираш кво ти казвам

62

Анонимен

преди 4 години

След вечерната доза тук налазиха сороскитеГендари от софия и маркират минуси.

61

Анонимен

преди 4 години

Ти не сте вие. Ти си само един дето пишеш и службите трябва да те видя, какъв си.

60

Анонимен

преди 4 години

Ние от Перник и Кюстендил също сме със сърбите.Мисля, че истинските софиянци също са със сърбите.Цяла Западна България сме за сърбите, както и Видин.Сърбите ги мразят само мякалниците от оная другата България, която всъщност не е точно България, а някаква Помакия. Турците са им промили мозъците 5 века.В Западна България няма нито един турчин. Както и в Сърбия.

59

Анонимен

преди 4 години

Гледайте Бойко Тиквата и си правете изводи какви са българите.Ако се съмнявате, гледайте и Цветан Цветанов и Сотир Цацаров.Типични българи - прости, но със самочувствие.

58

Анонимен

преди 4 години

Само софиискитеотрепки са срещу Сърбия ание от северозапада сме с Сърбите и силно мразиме софия

57

Анонимен

преди 4 години

Браво на сърбите хората се биха със САЩ и ЕС и дори очаткаха няколко изтребителя заобиколени отвскъде от предатели и до ден днешен не могат да ги купят, сърбите не се държат като работнички на Червените фенери. САЩ не признаваха изобретенията на Тесла и го чакаха да умре от старост и в мизерия иначе трябваше да ги купят. След смъртта на Тесла откраднаха всичко наготово.

56

Антиджендар

преди 4 години

Азмразявибезплатно

55

Анонимен

преди 4 години

България никога не е забелязвала Сърбия. Това им е най голямата болка :)

54

До 57

преди 4 години

Да , разбира се . То заджендарите е нужно силно сътрудничество съссрязаникарабини

53

Анонимен

преди 4 години

България е откриха 681, Сърбия някъде около 12 13 век :) т.е. Като се научиха да пишат на нашия език, че да си препишат законите хахахахаха

52

Анонимен

преди 4 години

Сърбите откриха Европа още през 60-те години на 20-ти век.Докато българите я откриха преди десетина години.Ама станаха по-католици от Папата.Даже най-българина три папи са го галили по празната кратуна.Само дето не разбрах тоя последния Папа дали го погали.

51

Анонимен

преди 4 години

Ти си гейй за това. Сърбия няма как да е комплекс. Отделно за комплекси говорят комплексирани хора.