14

зянлък

преди 4 години

А през 1980те един Йеменски студент ми разправяше че били по-горни от нас българите. Имаше и коментари за българките.Ама така е в живота. Навремето СССР криеше там Карлос Вълка и те си въобръзяваха че са нещо. Сега Русия сигурно се отрича от тях като от ядрени отпадъци.

13

Реалноста

преди 4 години

С Йемен и без Йемен бсп за пореден път ще загуби изборите ...

12

баш ма брига

преди 4 години

за Йемен !

11

Анонимен

преди 4 години

И там като в русия само дето заплатата им е по висока

10

До Анонимен 9

преди 4 години

Мислиш, че това се случва по любов? Някъде дълбоко в човешкото съзнание Създателят е записал, че по време на война мъжът трябва да се държи така, за да не изчезне рода, жената няма думата, особено там.

9

Анонимен

преди 4 години

Гледах клипчета от там в тубата.Любителски правени от телефон.Впечатление прави че на практика няма жена над 13 год възраст която да не е бременна.Хем умират от глад,хем бомби им се сипят над главите твърди се че дори с бял фосфор но сексът не спира.За да забремени един мъж една жена или момиче теябва да прави доста често секс с нея.Поне 5-6 пъти седмично.Значи тия докато ги бомбят и умират от глад си правят порно клуб...За 100 години от 6 милиона са станали 35 милиона.Умират ,а?

8

избирател

преди 4 години

Статия за Албания, статия за Йемен......Някак поръчков ден ми се чини?Да видим,че има и по лошо?!

7

Анонимен

преди 4 години

Е добре де..........и на вас ли да ви подсказваме........ЕДИН ПОКЛОН В КРЕМЪЛ, НА ЧЕРВЕНОТО КИЛИМЧЕ ПРЕД ПУТИН И ПРОБЛЕМА ВИ Е РЕШЕН!!! КАКВО ОЩЕ СЕ ЧУДИТЕ??? То и децата и слепите вече видяха и разбраха, че краварите НЕ РЕШАВАТ, ТЕ СЪЗДАВАТ ПРОБЛЕМИТЕ В СВЕТА!!!! Аре...не се чудете...самолета и Москва!! Я Венецуела как вече ще се оправи, да не говорим за Сирия.....идат наред и другите!! Вие нас не гледайте, ние УЖ не сме г-лу-па-ци, ама те....запътили сме се към Трета национална катастрофа!!!

6

Ами

преди 4 години

Така е, където стъпи американски ботуш, трева не никне.Помните ли, какви хубави и уредени държави бяха Либия, Сирия, Йемен и Ирак преди американската интервенция там???

5

Анонимен

преди 4 години

България е в пропастта и без война.

4

Handel

преди 4 години

Тръмп е виновен!

3

Анонимен

преди 4 години

Ще кажете, региона е зле заради петрола. И в Скандинавия има петрол, но няма войни. Защо така? Петрола или религията?

2

Айде сега!

преди 4 години

Ний сме у пропастта и без война, а къде ли щяхме да сме при война с Тиквата начело...

1

Анонимен

преди 4 години

Аз знам и за една друга държава в пропастта. Разликата с Йемен е, че не и трябваше война...