34

Анонимен

преди 4 години

Слънцето ли им изпича мозъците, от денонощно гъзене ли става... Мюсулманските саморазрушения нямат край.

33

Снимката

преди 4 години

Защо снимка от Младост 2?

32

Анонимен

преди 4 години

И там като в русия само дето заплатите в Йемен са по високи

31

Мюмюнски драми

преди 4 години

Абе те и *** са милиарди,ама не означава че живеят добре!

30

Анонимен

преди 4 години

Където има ислям, няма Цивилизация.Нещо неясно?

29

Анонимен

преди 4 години

и салама,и салама е виновен,разберете го

28

Кармазъ Сикиш

преди 4 години

Като им е толкова гадно (като на нас в ***) би трябвало да намаляват (като нас), обаче човек като погледне статистиките, вижда че се увеличават. За последните 60 години са си увеличили населението 5 ПЪТИ (500%), благодарение на белия човек. Така че да падат в трапа, и без това са човешки *** като нашите бакардита.

27

До 34

преди 4 години

Кратуно, разбери най-накрая, че ти си на издръжка от ЕС от десетилетия, щот такива смръдливи мързеливи злобари като теб, прогониха всичко кадърно и работливо, с ориенталското си мошеничество, ганьовски мързел и злоба. Та ти ли дребна хрантутена кратуно ще даваш оценки на други народи, за които и понятие си нямаш, че не те ли е срам малко!

26

Анонимен

преди 4 години

И сега кой ли е виновния за това?Може би Русия?Или пък Америка?Ха познайте.

25

До 24

преди 4 години

Чии сметки плащаш ти, бе съдран ганьовистански ***, и що се мислиш за "бял човек" когато манталитетът ти е на средновековен пущун.

24

Хуманист

преди 4 години

До До 9 (22):Пишман хуманистите, що не си вземнете лично по някой и друг страдален многодетен мислинановец-гад да отглеждате, а циврите за обществени пари? То така на чужд гръб да се правите на "хуманисти" е лесно, ама иначе нещете.

23

Анонимен

преди 4 години

Горките хора.

22

SS

преди 4 години

Гледайте тук всичко да е наред,а ония там да се оправят.Българките да правят по малко аборти,и да раждат повече че се топим.

21

Гражданина Х

преди 4 години

Както обича да казва Винету за външния дълг на България, че не много а само 20 % от БВП.Така искам да ви кажа Аз, че процента на загиналите в Йемен е много по малък от процента на загиналите в България за даден период спрямо общото население!Пример По данни от Новинине за БългарияОт началото на годината са Загинали 29 000 души спрямо 7 милионно население и ниска раждаемост си е много повече от Йемен.

20

Анонимен

преди 4 години

Добре де скъпи ревящи за проблемите на някакви ***.Имаме някакъв Хабиб.Хабиб е плейбойче.3-4 жени и 6-7 деца.Хабиб няма какво да яде,ходи полугол със скъсани цървyли,може да работи само най-обща физическа работа,да крещи алах акбар да гърми с калашника и да пуши хашиш и опиум.Та като тая година тази секс машина забремени още две-три жени това ще му помогне ли или просто ще увеличи броят на клошар-талибаните циврещи за социални помощи?Другата година пак същото и така докато не умре от старост

19

Анонимен

преди 4 години

То не може само секс и чалга и да обвинявате Създателят.Е примерно тоя на снимката.Сигурно има 6-7 жени и 30 деца.От 13 годишен -нон стоп правяч на бебета.Като се поизноси малко едната булка от няколко раждания и вече не му е толкова хубаво си купува нова.И така докато има *** циврещи за "умиращите" и "гладуващите".

18

Анонимен

преди 4 години

До 22Ми като спрат да правят деца ще има по-малко гладуващи.То не може да си мислите с пeнисите и с вагините цял живот и да чакате белите хора да ви плащат сметките.

17

Мариела

преди 4 години

Защо не оставят хората да си живеят по стените правила, а непрекъснато се налага на някой модел на поведение.

16

До 9

преди 4 години

Човек, особено предубеден като теб, вижда само това, в което се е втренчил! Трябва да си много перверзен, щом в една жестока хуманитарна криза, ти виждаш порно клуб! И сякаш това, че имат много деца, трябва да оправдава страданията им. А се вземаш за християнин от цивилизована страна! Не те ли е срам, че твойта страна без война и природни катаклизми е на непрестанна хуманитарна помощ от ЕС, стигнали сме дъното на корупцията и морала, а съдиш другите, които изобщо не познаваш!

15

Генчо

преди 4 години

Статия на БТА ама поръчка на DW.