17

Анонимен

преди 4 години

Тези да не са били решили отново да бутат правителството на ББ? Помним 2013-та. В Англия големите клубове си спретнаха Висша лига напук на федерация, правителство и т.н. и с добъро управление я направиха най-печелившото предприятие. Най-гледано, с най-добрите футболисти, а тази година и с най-успешните отбори в Европа. Тук, тези както и хотелиерите. Вместо да пълнят хазната искат дотации и намелени данъци!!!

16

чекист

преди 4 години

гласят черното тото?

15

Анонимен

преди 4 години

Събрали се осем тикви и решили нищо.То и нищо е работа.Хвърлянето на прах в очите - също.Нещастници!

14

Анонимен

преди 4 години

Откак се узакони олигархията и олигарсите се разтичаха.

13

Анонимен

преди 4 години

Прав беше Димитър Пенев - тактиката е организиран хаус.И в политиката и във футбола- нещата са такива

12

Анонимен

преди 4 години

При Тодор Живков нямаше банани и феърплей а при демокрацията имаме банани и феърплей.

11

Анонимен

преди 4 години

А така, друго си е футболист номер 1 да им дръпне ушите.

10

Анонимен

преди 4 години

Този нещастнЕк,каквото е докоснал всичко е Усрал.Всичко е наред в Тикволандия с футбола се зае!!!*** да каже,защо нареди на Ботев да легне на шведите на финала?!?!?!?!Гласовете на малцинството ли му трябваха преди Евроизборите.....

9

еrror 404

преди 4 години

Да се чете държавната мафия в лицето Борисов се срещна с олигархичната мафия!!!

8

Анонимен

преди 4 години

Още трима спонсори, а цоциалистите фалират ли, фалират.

7

АТАКИСТ

преди 4 години

По- скоро са си направили парти. Тия тримата имат милиарди колкото Тиквата. Да не казвам, че Черепа Божков има даже повече мангизи от Тиквата.Никой нищо не може да им каже.

6

Каскет

преди 4 години

Голове по вратите могат да влязат и случайно. Не е важно колко голове си вкарал, а колко фенове имаш. Клубът с най-много фенове трябва да печели купата. Феновете определят кой е шампион, а не една топка.

5

r

преди 4 години

Като гледам на снимките как колите им направиха обратен завой най-нагло пред министерски съвет без никакво чуство за спазване на правилата представете си какъв пример дават на младите спортисти. Мъка е с такива индивиди да се гради каквото и да е.

4

Анонимен

преди 4 години

Защо обществото сменя партии през 4 години, министри като не работят, а Перукан седи ли седиии? До живот ли е там? Как става тоя номер?

3

Демократ

преди 4 години

Тряба гражданите чрез референдум да избират кой да стане шампион защо да висим по стадионите и да плащаме на футболисти. В крайна сметка шампион ще стане само един не е нужно да гледаме мачове с часове грозен футбол Може да се реши кой е шампион и с избори демократично. Закривай.

2

Анонимен

преди 4 години

Закриване на футбола и след 5 години на ново. Некадърници със старо мислене и стари лафове. Говорят едно и също, като някой манекенки. Ужасно ниско ниво на говор и професионализъм. Държавата да спре държавните пари към футбола.

1

Анонимен

преди 4 години

Всички президенти са назначени от диктатора, сега ги приваика да им аде инструкции. Държи отборите заради публиките които са критична маса и носят гласове също. Последния най-лош пример е нареждането му Ботев да даде купата на Локо, защото те били наред!