12

Анонимен

преди 4 години

До До 8 много обичате орехите нали?

11

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен10 а вие сте???!!! ако нямаха море тогава е пълен ***

10

Анонимен

преди 4 години

Гърците си мечтаят, че ще харчат пари и ще си почиват. Да ама не! Те ако нямаха море щяха да са най бедната държава в ЕС, ама имат много море и печелят от него.

9

До 8

преди 4 години

Баце го боли фара! Никой не го е ощавил. Не плаща самолетите от собствения си джоб. Ощавиха нас! И още ни щавят. Под най-различна форма. Гърция и Турция са НАТО-вски държави отдавна, но за всяка база там им се плаща. За нас както винаги остава дългото лозе с двата ореха!

8

Анонимен

преди 4 години

Ще настъпят промени към още повече сиртакита и гуляи. Студено узо и калмари и 800 евро минимална пенсия. Пък при Баце затягаме коланите 10 години. И не забравяйте, че САЩ ще даде на малаките колко бяха самолета подарък. Пък Баце го ощавиха

7

Зорба

преди 4 години

Къде ще иде Мицотакис?! Чаталчето на врата е сложено от кредиторите. А на тях им е все тая дали новия се казва Мицотакис,Казандзакис или Папатакис. Пак трактори ще блокират, ще палят коли...и нови избори догодина.

6

Байфидан

преди 4 години

Хе-хе, поредното доказателство, че лява партия не изкарва дълго и й бият шута.

5

Анонимен

преди 4 години

не ги мислете гърците, мислете мутроландия как да спасите, иначе и малкото останали хора ще я напуснат

4

Анонимен

преди 4 години

Те тия дето печелят са същите, които са взимали кредитите. Явно гърците са същите о.вце като нас щом пак си ги избират. Освен това тия Мицутакис са като монарси. Тоя е поредния от клана. Не знам защо се водят партия, а не динсатия или клан.

3

ГЕРБ са гадове

преди 4 години

Гърците ще се оправят, техните политици независимо от коя партия са мислят за народа и държавата. При нас нещата са много по различни, вече 10 години един *** от Банкя ни обяснява как живеем добре и просперираме, а ние се топим и продължаваме да напускаме тази страна. *** които гласувахте за ГЕРБ как ще ви се отрази новото увеличение на ток и всичко останало ?

2

Анонимен

преди 4 години

Добре, давай сега пак на кредитите от МВФ. Ципрас излезе голям ***, че почна да се пазари с големите и накрая нищо не направи, защото му врътнаха кранчето.

1

Хм!

преди 4 години

Ще се сетят гърците, че леваците държава не оправят, а съсипват. Лошото е, че после бързо ще го забравят.