15

хахаххахахаха

преди 4 години

Тракия е по-скоро второкласен разнебитен път, а не магистрала. Всеки карал в нормална държава може да го потвърди. Суджука ви лъже нагло, а вие вече 10 години гледате като пребозали и мигате на парцали. Жалък народ.

14

Анонимен

преди 4 години

По евтино ще излезе нова магистрала отколкото трупане на асвалт и пари въху некадърно направена неустойчива основа.

13

Истина

преди 4 години

а хранилката на държавата ще си седи още няколко години (90км между Пловдив и Ст. Загора). Може би трябва да се направи колективен иск към праителството за безотговорност, вместо да поправят този участъй преди 3-4 години още го държат! Слабо казано са некадърници!

12

Анонимен

преди 4 години

Народе спазвайте ограничението от 90км през тия 30км на напукания път ,към края на 30км винаги седи полиция със радар ,а най лявата лента няма пукнатини и нйкои не спазва ограничението и получава акт по пощата .Това си е чист рекет герберски ненаправено качествено фирмата никой не я търси защото е близка до герб и с две думи са такива магистралите на простата тиква,само да откраднат парите и това е.

11

Анонимен

преди 4 години

А на всичкото от горе и през тия 30км на края седи и полиция с радар и рркитира хората заради хвърлените милиони за пътя да караш. 140км в час ,това си е чист рекет ,минаваш по пътят за милиони със 100км и 100лева глоба получаваш че от данъците си дал милиони да караш по магистрала ,Абе няма такава държава.

10

Анонимен

преди 4 години

Тиквата там що не отиде клип да прави ,вътре в колата камерата ще подскача като на батут през тия новопостроени 30 км дето ограничението е 90км ,щото милионите са изхарчени а пътят е станал като горски и това му се вика магистрала ,ходи там бе тиквооо простаааа.

9

Анонимен

преди 4 години

40 километра ужасна магистрала от Чирпан до Стара Загора кога ще ги ремонтират бе уро ди??? Колко години пак ще лъжите *** ите хора??? Оставка!

8

Анонимен

преди 4 години

Все едно караш в гората пичч ,там комисия е нямало за Одобрение на проекта,нямало е и гаранция от фирмата затова най лесно е слагаш от 140км на 90 км и чакаш да лапнеш следващата обществена поръчка като позабрави малко овцата една две години и пак ще прилапат няколко милиона за тия 30км на гърба на изгладнелия народ,но това е девиза на Герб Куче влачи рейс диря от милионите няма.

7

ВЪПРОС

преди 4 години

Предстои ми пътуване по Тракия .Въпроса ми е за помощ - още ли се клати магистралата в участъка изграден от Пловдив до Сливен ?

6

Анонимен

преди 4 години

Явно бандата на суджука ще крадат нещо друго, няма да е от магистралата, че много бързо лъсва всичко. Гордостта на банкянския папуняк пропадна навсякъде,но *** мълчат като бит участник в прайд.

5

Анонимен

преди 4 години

На мен доста започна да ми се повдига от масовото чуждопоклоничество в жълтата преса.Всяка година по това време някой, някъде започва да плюе българското като преекспонира цялостното положение.

4

Анонимен

преди 4 години

Екстра ,там тия 30 км дето ограничението е 90 заради новопостроения напукан път дето колата тряска като чели караш в гората ,фирмата дето го е правила няма ли да си го поправи или слагай знака от 140 на 90 и девиза на герб ,Куче влачи рейс диря от милионите няма .

3

Анонимен

преди 4 години

Какво им пречи да правят ремонти нощно време по хладното с необходимата сигнализация? Тогава виха имали по голямо КПД и по малка себестойност въпреки малко по големите заплати за персонал.

2

ай сиктир

преди 4 години

Да бе магистрала с ограничение на скоростта на сума ти места на 90 км., егати магистралата.

1

Анонимен

преди 4 години

Никога вече на море в БГ.Мутрите да фалират.