18

Анонимен

преди 4 години

До 20По времето на Гоце никой не е споменавал независима Македония ,камо ли да се е борил за това.За борба за независима Македония се говори след ПСВ ,идеята е на Ванче Михайлов и Тодор Александров!

17

Анонимен

преди 4 години

18 коментар е на пълен ***.

16

Анонимен

преди 4 години

Гоце е македонец, когато България преодолее комплексите си и го признае официално, може да се говори за сотрудничество в някои ограничени области. Македония гледа към Европа и запада а не към изостаналата и потънала в корупция България.

15

Анонимен

преди 4 години

Македония е освободена от Османската империя през 1912 година. Територията е разделена между Сърбия, Гърция и България. Въпросът, който политиците от нискоинтелигентната "политическа класа", която трябва да се нарича "политическа каста" от неинтелигентни, алчни, арогантни и агресивни членове на кастата, който те не се сещат да зададат на Северна Македония, е за какво се е борела ВМРО след 1912 година? Дали се е борела за свобода от Сърбия и Гърция, или за свобода от България?

14

ВИЦ

преди 4 години

Това Виц ли е ?Гоце Делчев е Мечтал да има Държава Северна Македония ?Тоест в Румъния ?

13

Анонимен

преди 4 години

като ни управляват к.р.в.и независимо дали са от банкя или някъде другаде всичко ни става общо

12

Обща е на баба ти пи

преди 4 години

Като е толкова общ, защо в Македония няма град с името му? Орташката работа кучята я яли. Толкоз за общите дела.

11

Анонимен

преди 4 години

професора го каза най-точноостаналото са плюнки на гербавата ***

10

Проф.БожидарДимитров

преди 4 години

Гоце Делчев не е общ, госпожо министър. Обща сте вие и всички като вас които водят подобна политика. Вие сте представителка на най-старата професия. А Гоце Делчев е българин както и всички македонци.

9

Кукуш

преди 4 години

Гоце е един и не го делим.Българин

8

Анонимен

преди 4 години

аиде пак започна поредното навеждане абе вие нямате ли топки поне на половината на гърците как може да казвате че че Гоце е герои на двете страни аман от продажни политици само и само да си запазят кокъла са готови на всякъкви предателства ясно без увъртания трябва да се каже че Гоце е българин иначе ако приемете такава педера....тия вие отново ще унижите българският народ НЯМАТЕ ЛИ СРАМ

7

Анонимен

преди 4 години

Видяхте ли Ципрас как ни прекара, той ги накара да си сменят името и се отърва от Македонския проблем и историческите неправди, а ние още се напъваме да доказваме, че водата е мокра. Постъпете като Ципрас и ги накарайте да си смент името на нещо друго ако няма държава Македония няма как и Гоце да е македонски герой остава си наш без никакви спорове.

6

makedonicus

преди 4 години

Историята на Македония в Гърция , България , Сърбия и Северна Македония е коренно различна , фактите са еднакви , но интерпретациите , аргументациите , логическите заключения , разсъжденията доказващи и обясняващи фактите са взаймно не съвместими .Някой лъже , *** и манипулира . Ако бяха прави бълг. историчари индоктринирани с марксистката догма и великобугарски национализъм всичките македонци щяхме да сме *** , да , ама не ! Защо в Македония българин е обидна дума ?

5

Анонимен

преди 4 години

Сериозно ли да не се караме, когато ни крадат историята и един дори ни рушеше паметниците на героите. Докато не признаят всичко ще се караме.

4

Шопо

преди 4 години

Няма как да е общ,стринке ! Или е на България ,или на област Вардарска Македония ! Това е ,стринке !

3

Мапов

преди 4 години

Общото между България и Македония е Отоманската империя.Всичко друго е исторически измислици. Гоце Делчев се е борил за независима Македония,но от турците,а не от българите.Както и българите сме се борили за независимост от турците. В крайна сметка от всички борби и войни на Балканите са спечелили само гърците...Македония си е Македония,както и България си е България.Квази патриоти има навсякъде ...

2

Анонимен

преди 4 години

НИКОЙ НЕ ИСКА ДА СЕ ОБЕДИНЯВА С МАКЕДОНИЯ

1

Анонимен

преди 4 години

Македония е причина 2 национални катастрофи на България ! Стига сме се заниманали стях , те са с промити мозъци , защото 3 та национална катастрофа ще е фатална вече!