38

Комита

преди 4 години

До коментар 1 на Анонимен /продължение/:..(дори в самата България),породена от враждебниполитически доктрини и наукообразни фалшификации.Всичко това съвсем пряко ни засяга и ако не се противопоставим - сами щенавредим фатално на собственото си бъдеще!

37

Комита

преди 4 години

До коментар 1 /на Анонимен/:Какво да се прави - по неволя трябва да се занимаваме!Македонският проблем и днес все още не е решен по начин,удовлетворителен за България,а състоянието,в което се намира той сега, работи силно против културно-историческите устои на българската нация и държава.Някога хора,като Гоце Делчев,сасе борили за автономия и независимостна Македония,днес ние - неговите наследници,трябва да се борим срещуерозията на българския етнос.../следва продължение/

36

Петрич

преди 4 години

До ДжаичИ още нещо - Гоце Делчев никога не е бил деец *** ВМРО! Никога!!!Той е деец на БМОРК (Българските македоно-одрински революционни комитети), която по-късно се преименува на ВМОРО. Името на революционната организация става ВМРО през 1919г. Има множество документи, които доказват българското самосъзнание на Гоце Делчев.

35

Петрич

преди 4 години

До ДжаичЕй, льольо, на повечето днешни жители на град Петрич корените са им от българския град Кукуш!!! Всички до един от тези наследници на бежанците от Кукуш са горди българи и ще ти резнат главата от кръста, ако имаш смелостта да им кажеш в очите, че не са българи!

34

Ivailo

преди 4 години

Даваме си историята без да ни бият, ако някой ни удари два Шамара ще си дадем и ***. *** продажници.

33

Анонимен

преди 4 години

ДРЪГЛИВА КОЗА С ОЧИЛА

32

юбералес

преди 4 години

До джаичГ. Делчев е кръстен в българската църква в Кукуш, третиран е във военното училище в София като чужденец, защото е чужденец (граданин на Осм. империя), и ВМК и ВМРО са доминирани от българи, но едните са монархисти(шовинисти), другите републиканци.

31

Анонимен

преди 4 години

До джаичКакво ми витийстваш ти бе? Кукуш в онези години е бил български. Там е роден и големия български поет Христо Смирненски. И той ли е пишман македонец? Друг път. Обаче вие не се уморявате да дрънкотите, да се перчите и да търсите под вола теле. . А не си виждате наср...я ***. Писна ми от вас.

30

Анонимен

преди 4 години

Без излишности, моля. Признахме тази държава защото не може иначе. Но дотам. Българската история и личности не се делят. Който иска история да вземе да си съчини, защото такава северно македонците като самостоятелна държава нямат. Но не за сметка на българската, защото няма история по съвместителство. Това е.

29

Анонимен

преди 4 години

Ще честваме с македония български герой и празници стига глупости да си живеят поживо и здраво се определят като каквито си искат ама и да ги коткаме вече прекалено идва ама с тия копе**лета дето ни управляват няма как да е друго яче

28

mikis dzezas

преди 4 години

Кой и кога ги продаде костите на българският национален герой от Македония на сърбокомунистите от Скопие ? Кой призна 340000 души македонци бълг. поданици живеещи в горно-джумайски окръг ? Кой покани т.н. емисари учители по мак. език в училищата и гимназиите в Пиринска Македония ? Кой създаде вестник " Пиринско дело " и македонският драматичен театър - позорище в Горна Джумая сега наречен Благоевград ?

27

До джаич

преди 4 години

Ей лъжец , на един от най добрите български футболисти и легенда на фк.Левски, корените са от там , казва се Димитър Йорданов Кукуша, може да прочетеш в Уикипедия за него . Преди ви съжалявах сърбите заради Косово, но сега разбирам че няма нищо случайно на този свят , има Господ и всеки си плаща един ден за греховете , откъснахте парче месо от нас , но всичко се връща .

26

Ало, .... Захариева?

преди 4 години

Каква обща история имаме с измислената от Коминтерна, Македония? Измислена 1944 година!! Ами те утре и Ванга ще обявят за тяхна!!

25

джаич

преди 4 години

Ако Гоце е българин , защо е роден в Кукуш , защо там българи няма , защо не е кръстен в т.н. екзархийска българска църква , защо е третиран като чужденец в София в княжеското военно училище , защо не членувал във ВМК доминиран от бугарските шовинисти , а е лидер на ВМРО ? ЗАЩО ???

24

Хасан.

преди 4 години

Гоце не е общ. Той е българин! Обща сте вие г-жо Захариева. ***, такъв. Дори президента им призна че Гоце е българин, а българските политици говорят за общо, за наше,ваше. Ей, господа разберете - няма такава държава и такъв народ - македонци. Те са българи!

23

Анонимен

преди 4 години

Стига сте ни занимавали с тия ,,македонци'', трябва с всички сили да ги подкрепяме за ЕС,за да може да ги унищожат и да станат същите несретници като нас, да им сложат бази на НАТО , за останалото ще се погрижат албанците които единствени имат бъдеще на Балканите.

22

KME KME

преди 4 години

Гоце е българин и се е борел за свободата на своя народ.Това е общата история.Като няма значение къде се намира той,в Одринско или Македония.Това е същината на въпроса.Всичко друго е отстъпление и сквернене на делото му.

21

OMO ИЛИНДЕН

преди 4 години

Свобода за Пиринска Македония.

20

mikis dzezas

преди 4 години

Гоце е прабугарин- татарин , роден во Бугария , во градот Русе , бил е член на БКП и се борил за България на пет континента , интернационалист предан на СССР и близнак на Че Гевара. Същиот остави завещание на Каракачанов , че ВМРО и имотите на мак. емиграция са на селяците от русенско , ако са били членове на БКП и доносници на ДС .

19

Анонимен

преди 4 години

Северномакедонците нямат нищо общо с Гоце Делчев и Ние трябва да искаме тленните останки на революционера да се върнат в България.Гоце се е самоопределят като българин ,а комшиите мразят българите и нищо общо не искат да имат с Нас!