22

Фалшива новина

преди 4 години

Физически е невъзможно за една седмица да преминат 600 хиляди автомобила от България в Гърция.

21

Анонимен

преди 4 години

За последните 18 години само веднъж се излъгах през 2017-та да резервирам 14 дни в един петзвезден хотел на Елените, от който си тръгнах на другия ден. Скоро няма да пробвам пак. Здравей Испания, много поздрави от Италия и Гърция.

20

Анонимен

преди 4 години

абе половина коли на маказа са румънски какво да говорим за българитегербавата *** не е за живеене който може бяга който неможе се мъчи и за няколко дена разпуска на воля и чист въздух в гърция

19

Анонимен

преди 4 години

Имаше доста коли с регистрация Варна и Бургас и областите до тях. Даже и те се отвратени от Бетономорието и предпочитат Гърция или някъде другаде по света.

18

Анонимен

преди 4 години

ами бях за няколко денана плажа си сядаш на шезлонга с чадъри поръчваш нещо можеш да митеш с по-малко от 5 евро- но ще консумирашможеш да си оставиш колелото на пътя - където го оставяш там го намираш ако случайно не са минали *** братя от новаците щото печените знаят че ще ги гепят и не им мърда панделатаако искаш вземи си чадъра и ходи където искаш плажа е чудесени е километрие па не видях полицайу нас палицай от цяля европа докараха охраняват летовниците- сам се сети къде ще идеш

17

Анонимен

преди 4 години

Софиянци също ходим до Гърция с автомобил, но по-малко от половината. Предпочитаме самолета и някъде по света. Мутрите по морето да фалират. Развалиха хубавото море с алчността си.

16

Анонимен

преди 4 години

Вчера Голямото отиване,днеска Голямото завръщане на изоглавените шопя!Това е най голямото събитие за Тиквария!Останалата част от Територията благоденства безгрижно и това и е най големия проблем..през три дена Големите пътувания на софетата!

15

Анонимен

преди 4 години

Прекрасно е морето без шопски селяни. Айде марш в гръцко, и да не забравите бохчите със салама и ракията.

14

Маджистралатъ

преди 4 години

По мутромагистралатЪ до слънчака няма задръстване. Няма и да има. Морските да върнат парите за магистралата в бюджета! Няма да им плащаме за магистрала като е достатъчен подбалканският път. За една седмица към Гърция са преминали 600 000. От тях 200 000 са българи! За една седмица! Ревете морскиии, реветеее!

13

House M.D.

преди 4 години

Да, колега #13, трябваше да минава от София до Бургас по подбалканската, но се оказа, че релсите не могат да понесат TGV и Шинкансен.

12

до гого

преди 4 години

много точно, 250х били минали границата, ами в Бг има още 5 милиона и 750х. Трябва ли денонощно да ни замавст с тях, къде яли къде cрaли къде дремали по границата.

11

гого

преди 4 години

абе стига ни занимавайте с тази Гърция и разни ГКПп та. Ходете си и харчете парите и времето. Като гледам сега в момента плажа на Камчия че вече пълен, дреме ми че някой си мисли кво било гадно....При положение че Варна е почти 400х по добре ни е без пришълци лятото.

10

Анонимен

преди 4 години

Fake news. Nema video.

9

доволен селянин

преди 4 години

къв трафик бре имаше две коли пред мене и се забавих около минутакат си поръчам кафе ледената вода ми я носят без паре не е 11лв шушетопаркинг безплатен шезлонг за 3лв отиване и връщане 40 кинта за бензин за 2-3 часа път съм на плажа

8

nik

преди 4 години

Колите са 60 000 ,нещо бъркате.

7

Анонимен

преди 4 години

До Ташко Ерменко***с тях можеш да отскочиш на планина - например на бузлуджа! не забравяй да си купиш кебапчета, че там сега вече няма!

6

Анонимен

преди 4 години

До Ташко Ерменко***точно затова ходят в гърция - хем по евтино, хем по близо, хем много по чисто и качествено! и най вече там няма чалгии!

5

Анонимен

преди 4 години

До Ташко Ерменко***Аз например днес съм с три лева бюджет. "...........ами, защото си изхарчил субсидията по изборите. то като има - се разпростираш на широко, а сега - рев .

4

Анонимен

преди 4 години

"Близо 600 хил. автомобила се отправиха от България към Гърция през последната една седмица," това е огромна загуба на алчнотиите от черноморието и граничните правят всичко възможно да ги бавят и да ги накарат да спрат да пътуват за гърция! дано по скоро построят магистрала "струма" и да отворят още гранични пунктове, че да поемат постоянно увеличаващия се трафик! хората си плащат и искат качество, а не само да пълнят нечии гуши!

3

Анонимен

преди 4 години

Разбира се че ще ходим на почивка в Гърция , евтино и обслужването е супер. Я вървете по нашето черноморие, ще ви одерат кожата. Задушаваш се от хотели и строежи. Жалко за красотата която има България!!!