42

Анонимен

преди 4 години

Много се смях тия дни с фекаломорието. Ама и провинциалистчетата газ пикаят.

41

:):)

преди 4 години

нормално е да има румънци доста, тези от западната част на Румъния идват към Гърция, по им е близо през Дунав 2. Елате във Варна, Златни и Друба Албена или Балчик, от Констанца до Букурещ и плоещ всичко тук се изсипва. Те сапасяват сезона щото рашките се върнаха при Ердоганя.

40

гого

преди 4 години

ако си размърдате шопските кра туни ще разберете че щом има опашки значи се обработват документи на путуващи извън ЕС. Молдовци, урки и рашки.

39

Гост

преди 4 години

Трафикът не се е увеличил само от Българи. Хайде направете една справка и може даже да се окаже, че Българите са по-малко спрямо минарата година. Увеличение има от Румъния, Полша, Чехия ,Украина и Молдова.

38

Анонимен

преди 4 години

Преди време и в Русия съм ходил на почивка и си изкарахме много добре. По принцип предпочитам Испания и Италия, но и в Гърция съм ходил пет пъти. Единият път граничния пункт е Гърция нямаше ток и няколко часа не работеше.

37

От Москва

преди 4 години

Ние ходим на море само в Россия, там всичко е най-хубаво. Вие ходете при тия краваро-поклонници и *** в гърция или на бетономорието.

36

Реалист

преди 4 години

Според мен в Гърция и в другите държави се отива заради значително по-доброто качество на почивката, като цената не е толкова съществена, а и не можеш да сравняваш цени за различно качество. Българинът винаги е казвал, че евтиното излиза по-скъпо

35

Мутра от Поморие

преди 4 години

Само да ми паднете в хотела така ще ви наглася всички от деца до пенсионер.Стара храна, мръсно бельо,мръсни бани скоби по колите,скъп паркинг, сокче от машина,,степче,, ,мусака от престъргани кебапчета на ренде.*** плодове, смутита .огретени от стара гарнитура.Кавърми от стара скара.Крем супи от стари зеленчуци.Суфлета от каквото ми падне.6*6 Мерцедес в края на сезона.Евала бе курортен туризъм.Бойко затваряй границите ще има за всички и за партията майка.

34

МНЕНИЕ

преди 4 години

Почивката в Гърция е по джоба на всеки Българин , дори ако взима социални помощи . Лукса е лукс , разликата от Черно Море и Къщи за Гости е в Полза на Гърция - за 1 евро можеш да си купиш свинско шишче , обяда с поркането струва 20 лева , и ти го донасят на плаж с безплатни чадъри и прекрасен изглед .

33

Анонимен

преди 4 години

Много одат по гръчко българите.Да се затворят границите и всички на черноморие.Не може депутатски хотели седат празни.

32

Анонимен

преди 4 години

4,Виждаш себе си и решаваш, че всички са така. Всъщност има много бедни българи, но има и много с добри доходи. Ако не си пенсионер, всичко зависи от избора ти как да живееш- минал и нястоящ. Малък град, без образование и професия и т.н. фактори могат да ти направят бюджета и 30ст. В същото време професия и място с работа(големите градове) могат да направят един час работа да ти носи 20лв и нагоре(8часа х 20лв=160лв х 20работни дни=3200лв, което не само в ИТ и в София е постижимо).

31

Абсурд

преди 4 години

А нашите хотелиери лапат мухите,Ами то от сервитьори,кебабчии и мутри ,бизнесмени не става

30

:):)

преди 4 години

Софиянец със салам и домати на гръцки плаж няма да видиш, защото вече има пари за друго. ....хаха има, за солети и чипс.. що за комплекси избивате, хайде марш в гръцко, по добре ни е без вас...

29

до 27

преди 4 години

А,за миекането каков да каже човек?

28

Анонимен

преди 4 години

В предвид валутата не е ли по добре да отидеш в Турция от колкото в Гърция ?На едното място 1000лв са 500 евро а на другото 3200 лири Но почти всички цени са по ниски в Турция

27

Анонимен

преди 4 години

Софиянец със салам и домати на гръцки плаж няма да видиш, защото вече има пари за друго.

26

Анонимен

преди 4 години

Никой нормален българин вече не почива на Мутроморието. Затова има опашки по граничните пунктове с Гърция, а броя на пътуващите със самолет нараства многократно. Даже румънците разбраха, че е по-добре в Гърция.

25

Анонимен

преди 4 години

Нямам национални притеснения, че съм на почивка в Гърция, защото от нашето Черноморие данъци и осигуровки почти не се внасят.

24

Анонимен

преди 4 години

Пак спор кой къде ходи :D И в двата случая храните или българските или гръцките мутри

23

:):)

преди 4 години

най голямта новина в Бг, *** шопски ходи на Гърция, пие една лимонада за 5 евра вади салама и филиие с полвин домат и сирене и си умира от кеф. Че брои и колите да не се чувства само той прекаран. Голем кеф без шопи по морето, аз съм си Плевенчанин и ми е омръзнало екането им, Ходиме, ядеме, спиме.....*** се....