41

Анонимен

преди 4 години

ЕС няма официална позиция по този въпрос, Косово не е признато и от ООН , а също и от Мюсюлманската лига . Свинарчето от Банкя, пак ръси глупости за да угоди на шефовете си.

40

Асан Гербажията

преди 4 години

Браво с Албания сме братя Косово и БГ братя завинаги само ГЕРБ.

39

Анонимен

преди 4 години

До българин Виж какво смени си ника. Не си никакъв българин а просто един кресльо. Мразиш Борисов, добре, но няма нужда да му вменяваш вина, която не е негова. Не ГЕРБ призна Косово. а както казах, веднъж създадена, една държава просто вече е факт и който и да се пъне този факт няма да се промени. Напъните на сърбите са просто от накърнено самолюбие, нищо повече. Нищо на практика няма да се промени. Косово няма да изчезне. нека по - скоро го проумеят и да започнат да мислят по нов начин.

38

аз

преди 4 години

Косово е село до Кюстендил. Това е сигурно.

37

Путин

преди 4 години

Думи на Путин :Сърбия за нас е най важната държава в Европа.

36

Анонимен

преди 4 години

До OTOMAN LEGACY.. Е не си ти който ще ги съди. Гледай си твоята работа. защото не го правиш от съчувствие към потърпевшите, а по съвсем други причини. Трябва ли да пояснявам нещо? Предходният ти пост говори сам по себе си. Така че изказвания на хора като теб трябва просто да не бъдат вземани за чиста монета. Защото не са искрени.

35

Satira

преди 4 години

30OTOMAN LEGACYА защо Европа се напълни със пришълци от Азия, какво правят тук ?

34

Анонимен

преди 4 години

До СтратегКакъв стратег си ти бе? на какво? Можеш само да дрънкаш глупости и дори не можеш да се изразяваш правилно. Предназначението не може да е исторично, а историческо, ако изобщо може да се каже подобно нещо. Престани да се правиш на умник. Не си.

33

До 28 Анонимен

преди 4 години

Много правилно. При въпроса зададен му от журналист е трябвало да отговори, че не знае как ще действа испанеца Борел, а не да взима крайна позиция против Сърбия. Няма значение какво е било мнението на Борисов, но е трябвало да си го запази в празната кратуна. Малко държави могат да се изказват крайно и това са държави с голяма власт, а ръководителя на най бедната и обезоражена държава в Европа е трябвало да даде дипломатипен отговор.

32

българин

преди 4 години

А иначе реално погледнато..Косово беше откъсната територия от Сърбия! От малцинство което си присвои тази земя! Аз лично не признавам и до днес тази измислена държавичка "Косово"! Кои освен Америка държавички са я "признали" Не ме интересува! Помним истинската история на балканите!

31

мултилатераризъм

преди 4 години

Сърбите колкото по се правят на националисти - шовинисти . Все по малка държава стават. И Косово е с християни и мюсюлмани уважаващи ценностите на ЕВРОПА.

30

Анонимен

преди 4 години

Ако Косово е независимо то и Кърджали-Смолян трябва да са независими.А Добруджа си е румънско от всякъде.

29

OTOMAN LEGACY..

преди 4 години

...ISLYAMA E NASHETO DNK!!! ISLYAMA NI PRAVI DOBRI I SILNI...SPRAVEDLIVI....SKROMNI...TRUDOLUBIVI! VIJTE EU....BEZBOJNI ...BEZ IDOLI....PEDERASTIYA...DROGUES...PROSTITUCIYA...RAZPADASHTO SE SEMEYSTVO....IN ISLAM, WE TRUST...

28

За Сърбия

преди 4 години

Сърбите имат шанс да си върнат Косово, само ако Русия ги подкрепи при евентуална война. Русия има най добре въоръжената армия на планетата Земя и това е ясно на всички държави. С говорене Сърбия няма да постигне нищо и само годините си минават.

27

Анонимен

преди 4 години

*** от Банкя пак забърка България в международен скандал.Тоя така и не разбра че дипломацита не е като да ручаш филии с мас.Дойде му самочувствието и само гледайте в какви каши ще забърка държавата.Ако беше пред 50-60 години да ни беше вкарал във война.То не че и сега не може да стане но ще е малко по-трудно.От друга страна знам че за простият човечец невъзможни неща няма.

26

Анонимен

преди 4 години

До OTOMAN LEGACY..Не дърдори. Косово няма нищо ообщо с Турция, и не се чешете там дето не ви сърби. Ислям или не, не си мисли че ще пропълзите в Европа чрез Косово. Защото не смятам косоварите за толкова глупави. Религията си е религия, но независимостта на една държава е по - важна от нея. умните хора разсъждават така а не се кленчат с религия. Ислям - много важно, супер келява религия която изобщо не уважава човека.

25

Стратег

преди 4 години

Провалът на европредседателеството, водено от ПП ГРОБ е тотален. Опитите за обединение на Западните Балкани водени от Шмеркел Кашнер и нейният балкански шпицен-придатък, Бойко Кратуната рухват отсейде. Щото не е достатъяно да създадеш некакви тенденции, а и да ги развиеш във времето така, че да дадът желаният плод. Само с потупване по рамото, усмивки, целувки и други анжаклами, обединение на западните Балкани не се прави. Трябва да носиш Исторично предназначение за тая работа;)))

24

българин

преди 4 години

Хайде да не се заблуждаваме! Стъпвайки на балканите.Американското НАТО в което и ние сме гола "членка" като всички останали от бившият соц лагердържавички..Продадени и предадени.От "демократичните" им "правителства" Взели властта в държавите си.Обещаваха демокрация различна от сегашната вече 30 г.. Та тогава тия държавички.Ако бяха предложили американците Че Турция примерно.Незаконно владее територията си.Всички в купом щяха да глаСУВАТ че е така! тА НЯМАШЕ КАК ДА НЕ "ПРИЗНАЯТ " Косово тогава!

23

Анонимен

преди 4 години

каквото и да говорят сърбите Косово никога вече няма да стане част от Сърбия. Те много жестоко профукаха шанса си да присъединят тези територии сега вече е невъзможно Времената когато искаха чужди земи и имаше кой да им ги даде за тяхно съжаление отмина.А вече обособена самостоятелна държава е абсурдно да се мисли че ще се даде сама. Сърболята нека продължават да се фръцкат щом им харесва но това не води до нищо съществено,просто само до чесане на самолюбието но пък на кого му пука ? На никого

22

Ха-ха

преди 4 години

Косово НЕ е държава,а престъпна организация създадена от САЩ!Впрочем,същата тая НЕдържава ни опуха насред София на футбол!От което възниква въпроса:БГ държава ли е ВСЕ ОЩЕ????