61

Анонимен

преди 4 години

По добре Косово да е независимо,пред това да ти се налага да пееш на Ердоган Осман Паша.

60

Анонимен

преди 4 години

Цайс, какво стана с изказването на турския министър? Докъде докарахте нещата?

59

Анонимен

преди 4 години

Косово и преди 20г. не е било сръбско!Който е гледал РТБеоград преди 30г.е виждал сръбски изселници от Косово които се оплакваха от албанското мнозинство!А албанците са мнозинство поне от 70-80год..

58

Гледна точка

преди 4 години

Ясно ли им е на сърбите, че при тази националистическа политик, мерака им за членство в ЕС, значително намалява. Явно ще внасят още сАмальоти от Русия, докато Сърбия не стане втори Крим.

57

Анонимен

преди 4 години

Всъщност не трябваше да екстрадираме навремето мафиота Сретан Йосич. Поне щяхме да имаме някакъв коз да ги държим в шах по линия на корупцията.Отделно е, че сърбите винаги са ни били опозиция в международните отношения. Македония е най-лошия пример за истината каква е дългогодишната сръбска политика спрямо България.

56

Анонимен

преди 4 години

НАТО направи голямо добро на сърбите като им откъсна Косово ,но те не го оценяват!Иначе какво ще правят сърбите с 2млн. плодовити албанци ?

55

Анонимен

преди 4 години

До В размисълДраги, това няма да стане по простата причина че България не иска от никого нещо което вече не е нейно, и никой не може да иска от нея нещо , което вече не е негово. Защото иначе би било агресия. Това е най - голямата грешка на сърбите И си платиха за нея. А ти не се мъчи да влачиш в тая посока. Такива мисли трябва вече да се избият от всички глави. Защото не живеем в историята, а в настоящето Който драпа сам си проваля бъдещето. Това е.

54

bai_jordan

преди 4 години

Сърбите преселват хиляди сръбски семейства от Косово в Македония(началото на 20век) за да докажат че Македония е сръбска, но така обезлюдяват Косово от сърби и го остават на шиптърите!!! Та кой им е виновен?! На мен не ми е жал за тях не знам за вас!

53

Анонимен

преди 4 години

До 70Големи разсъждения. По тази логика цяла Турция трябва да е гръцка, защото по-дълъг период е била тяхна. Или ние да си поискаме половината Балкан. Как точно го измисли че Косово е сръбско? България 2 пъти по-дълъг период го е владяла, наше ли е? Сравненията между Кърджали и Косово...какво да ти кажа, няма никаква база за сравнение. Кърджали е град в унитарната държава България. Косово беше автономна област в Югославия, после в Сърбия. Предполагам знаеш какво е унитарна и какво федеративна?

52

Анонимен

преди 4 години

До българинТрай бе! Не ти преча да мразиш, само че твоята с това се приключва. Нищо повече, а това е най - голямото клише, щом сме тръгнали да си говорим за клишета. Най - гадното е че твои подобия тук прокобят, заплашват, злорадстват, а това не е добър начин да защитаваш позиция. Няма нищо съществено и в твоите дрънканици. А темата е сериозна и не от гледна точка на обичам / мразя а по принцип.

51

Анонимен

преди 4 години

Играещият джобен тенис казва на Сърбите че Националната им сигурност не е по важна от тази пред Джендърите и Брюксел. Представяти ли си колко е Умен този с Джобният Тенис. Да загърбят националният си интерес и да разстворят бузките както трябва. Ами че защо тогава 5 държави между които Гърция и Румъния не са признали Косово. Как може да се говори за независимо Косово когато това е Сръбска територия от време Оно. Къде се са му съветниците на Джобния тренис или и те са със същият умствен багаж.

50

Анонимен

преди 4 години

До СтратегАма наистина си ***, и то голям. Защо непременно държиш хората да го разберат? най - големите т...ци са с най - помпозните никове. То не бяха Левски, Българин Стратег и тям подобни. Сигурно си някой дедко с жълто на гащите или пък ако не си, си с много малко мозък, защото няма как да знаеш дали съм момче. Но не е там въпросът, нали? Просто трябва да се крещи. Това умен човек не го прави.

49

българин

преди 4 години

До 49...Кой ти говори за твоят "бог слънце Борисов"?-:) Аз коментирам темата за Косово само -:) Леле леле..Много Бойкофили бе братче! Коментирам нещо което помня и видях във времето господинчо! Не говоря на изуст! Ето че са ме подкрепили хора които и те помнят и са обективни! А да те светна нещо само. Бойкофилизма е кън краят си вече.Поогледай се.Че да не си останал сал ти! -:) Леле леле.Мислете сами вече бе хора. Шаблонните глупости са история вече! -:)

48

Цървул

преди 4 години

Познавайки Борисов,ние си знаем че той си е оставил финална реплика.Почти сигурно е,че козът ще е как Сърбия е приютила гостоприемно един крадец, фалирал цяла българска банка и като такава, какви европейска подкрепа ще бленува от нас за в бъдеще?

47

bai_jordan

преди 4 години

Само да кажа на "великите" братя сърби, харесва ли им или не Косово вече е независима държава. ФАКТ!!! На мен също не ми харесва, но такава е ситуацията в момента. Това че някой не ги признава не смекчава ни най-малко този факт. И е хубаво въпросния сръбски политик да си извади главата от з**ника и да види реалността. Другия вариант е да вдигаш армията(сръбската) и влизаш в Косово. За този последния вариант се искат големи топки, а не да се правиш на мъж по телевизията!

46

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 48Вижте какво , какво мислят сърбите за българите и за Борисов изобщо не е важно. Защо си мислите, че трябва да е ?Сърбите никога не са ни мислили доброто че сега ли ще започнат? реват срещу Борисов, защото на тях за положението в което се намират друг трябва да им е виновен. За съжаление вината си е изцяло тяхна. Защото си мислеха че е като едно време. Голяма грешка, сега такива методи никой не употребява и не се толерират. И на Русия вече не й пука. така че...

45

БРАТ ЗА БРАТА

преди 4 години

СЪРБИТЕ, РУСНАЦИТЕ, И ВСИЧКИ ДРУГИ СЛАВЯНИ СА НИ БРАТЯ (БЕЗ БОСНЕНЦИТЕ ПО РАЗБИРАЕМИ ПРИЧИНИ, СЪРБО-ХЪРВАТСКИ ПОМАЦИ). И ГЪРЦИТЕ СА НИ БРАТЯ ПО РЕЛИГИЯ - ПРАВОСЛАВНО ХРИСТИЯНСТВО! ВСИЧКИ ТРЯБВА ДА СЕ ДЪРЖИМ ЗАЕДНО ПРЕД ОБЩИЯ ВРАГ!

44

Стратег

преди 4 години

До АнонименПъпеш, излез бе момче, като си буквояд, излез, като си толкова умен. Не е важно, как съм го написал, дали е според съвременният изказ или от по-старият, важното е, че на теб, не ти харесва, а още по-важното е, че на Вождът ти, му влиза;))) Историчността е едно, историческото е съвсем друго нещо. Я, ми илез като си толкова умен, да те спукам от ритници в главата, чак докато избият едни яки хематоми в нея. Миррррно, кир! Гиди Мамун, гиоди ниеден. Приеми: Тиквата е Пътник! Ти също!

43

OTOMAN LEGACY..

преди 4 години

Bravo na Gn.Borisov.....Bulgaria FIRST!!! EU FIRST!!! KOSOVO FIRST! ....SURBIYA ....RUSKA GUBERNIYA....CHESTITO KOMUNISTICHESKO BUDRSHTE! .......BULGARIYA I BULGARITE NAD VSICHKI!!

42

Yudeo= fahist

преди 4 години

SURBITE UCHAT DECATA SI NA VRAJDEBNOST KUM BULGARIYA! ....TRI VOYNI SA VODILI SRESHTU NAS.....V GRUB @ I BULGARITE SA HRISTIYANI....NO SURBITE MRAZYAT BULGARITE! ....NE BIVA DA VZIMAME TEHNITE INTERESI...PREDI TEZI NA KOSOVO! ...TE SEGA LAPAT RUSKA KRASTAVITCA....PREDI LAPAHA US BURBON!......SURBIYA E OBRECHENA DA TURPI RUSSIYA I INTEREESITE Y...