29

Анонимен

преди 4 години

Брей, Андрешковците посиняха от яд, че НАП ще им диша във врата!Ами да ви разпорят от НАП до девето коляно, крад-ци гадни!Не е проблемът на държавата във властта, а в дребната алчна душица българска!

28

Анонимен

преди 4 години

Чудя се, какъв ли е профила в НАП на Ромът Бойко МБ???Предлагам и идея си нямат за 4те милиарда ойро каширани от мургавелкото.А и дори някога (а дано ама надали) да разберат за тези кинти много са им малки *** за да направят каквото и да е.Виж да опоскат някой малък бизнес, за това стават........

27

Анонимен

преди 4 години

Нап - частна фирма за изнудване на кокурентни фирми, ръководена от Бокоч

26

Тялото

преди 4 години

Значи НАП оценява като висок риск това да си от ромски произход?Мирише ми на дело в Страсбург....

25

Анонимен

преди 4 години

СМЕШНИЦИ !!

24

Анонимен

преди 4 години

Ще направят ли рисков профил на министри, депутати, кандидати и спечелили проекти по европрограми, евросубсидии... или тях законите на НАП не ги ловят? Те имат "чадър".

23

Счетоводител

преди 4 години

Ние знам как мисли този софтуер с изкуствен интелект , и че той назначава ревизиите ..Но не му даваме възможност въобще да си помисли да влезне в алгоритъма..

22

Анонимен

преди 4 години

И що да дава пари? Отиват за помощи? И какво става? Онея оцеляват и искат още повече. Аз съм на другия полюс. Оставете го, да ИЗМРАТ ОТ ГЛАД. И насопвайте парите ни з НАС. Защото е ние срещу тях.

21

Анонимен

преди 4 години

Нищо и нищучки а тази държава. И едн стотинка.. Не ме интересува, ако ше и да се затрие. В клоави начинания, човек пари не жив да влага. Направете нов модел и влатв, да пробваме пак. А до тогаз - йок.

20

Анонимен

преди 4 години

И какво ще направят със бедните нищо, ако някой си е беден той си е беден следят богатите и се опасяват богатите да не вазират на някъде с парите си и тука да остане една обрана дупка.

19

Анонимен

преди 4 години

Аз на тея правила не съм се съгласява. Наложиха ми ги... Що ще плащам на държавата данъци? Като ме грабят, не помагат, болница няма до града ми, училище закриха.. За къф *** ша им платя аз от моите при? Ко?

18

Анонимен

преди 4 години

Данъци? Никакви данъци! За какво дюса им тези пари? Нищо добро не вършат с тях.И какви луда и кма тук.. Данъци искат да плащат... Малеееееее

17

Г

преди 4 години

Мога да ви кажа един много лесен начин да сте спокойни при подобни проверки и следения. Готови ли сте? Спазвайте правилата! Ама малък, ама голям престъпник, ама домакинствата ли са проблема. Всички, които не спазват правилата са проблема. Малки, средни, големи. Всички. Като спазваш правилата не те бърка кой какво следи, къде, как. Спазвайте правилата, дами и господа, и няма да имате грижи. Поздрави!

16

Анонимен

преди 4 години

До 4Каквото изкарвам, го изкарвам в Ирландия (ниски данъци). Прав всичко възможно, за д съм сигурен, че държавата няма да види и една стотинка от мен. Дори целенасочено пазарувам от хора, за които знм, е не плащат ДДС и крият данъци.

15

Анонимен

преди 4 години

Нали вече има ДДС или кравата лудниц беше там... 65594

14

Анонимен

преди 4 години

НАП трябва да се закрие. Ползи от тях никакви, вреди много. Нямаме нужда от НАП. Хайде братя българи! Да закрием НАП.

13

Анонимен

преди 4 години

Да ама има разлика. САЩ са богата държава и печелят добре. Тука примката се затяга и доходите намалят, което ще доведе единствено до фалити и напускане на България. Не трябва да се прекалява с тези колани. Сега ако печелиш 1 милион и ги укриваш ДА. Ама на всяка малка или средна фирма, която едвам крета в тая слаба икономика си е фатално. Ще спечели държавага краткосрочно, но ще. Загуби дългосрочно.

12

Анонимен

преди 4 години

Броят колко домакинства имат пари, гответе се за нов бум на ало измамите ако имате пари спасявайте се кой как може.

11

Анонимен

преди 4 години

Всеки обитател на панелка в Надежда, Овча купел и т.н ще бъде обстойно анализиран

10

Анонимен

преди 4 години

Бе на тия падна ли им мониторинга не се ли виждат, че са под лупа кой им вярва на тия никой. Какво ще следят след като те самите са следени и никой по света не им вярва за нищоЛ Вместо да харчат пари за следене и слухтене да идат да построят един приют за бедните.