129

Стефан

преди 4 години

Ако влагаха такова старание да ловят истинските престъпници и укриватели на данъци за милиарди, щяхме да сме като Швейцария!

128

сминдух енд чесън

преди 4 години

Глупости.Обаждат се на съответния началник кой да бъде ударен и така надолу по йерархията.

127

расате

преди 4 години

До Анонимен 124В САЩ нито в конституцията има член 1 за националното значение на терористичната Комунистическа партия, нито има действаща Социалистически партия. Докато не спрем да жалим за "Татовото" време, няма да се оправим. Доказано от историята е, че най-трудният преход от феодализма към капитализма е социализмът. А всички вие анонимници явно се срамувате от мнението си, че не се представяте поне с псевдоними.

126

Анонимен

преди 4 години

На основание на Закона за достъп до обществена информация може ли да публикувате данните, които този софтуер е дал, за всички бивши и настоящи депутати, министри, съдии и прокурори за последните 10 години?Така де, като се дава пример - да се започне отгоре надолу.

125

шопендар

преди 4 години

държавата се издържа от събраните данъци,а народа оцелява от укритите данъци,има и такива които закон не ги лови

124

гербаджия

преди 4 години

Софтуера се използва да репресира простолюдието, за нас прави изключение.

123

Джокича

преди 4 години

Не точно определение - не като ЦРУ би трябвало да е ФБР.

122

арматуриста

преди 4 години

Това е добре.Сега разработиха ли друг софтуер за митничарите,че много контрабандни цигари са преминали през границата,произведени в с.Труд,Пловдивско?

121

Анонимен

преди 4 години

Ааа, той Тиквата щото не е национален предател?Миличкият той...

120

Анонимен

преди 4 години

Някой да е твърдял, че кратуната е грамотен? Само, че не кратуната отиде да предаде българския бизнес в Китай. *** отиде.

119

Интересно!

преди 4 години

Радев бил полуграмотен, значи в такъв случай кратуната е неграмотен !

118

Анонимен

преди 4 години

Бая ще трябва да пренастроят софтуера НАП, ако полуграмотния ни президент доведе настина китайски "инвеститори". При този тип "инвеститори" държавата просто престава да функционира, а НАП ще трябва само да козируват, защото назначенията там ще се определят от "инвеститора". Даже Соломон Паси запя в хора на посрещачите на този "инвеститор". Всички такива сънуват парите, които ще получат да продават държавата си поредния господар. И това НАП няма как да го спре.

117

Анонимен

преди 4 години

Нормална държава: - Бизнесът е в срив, от началото на годината пазара е потънал... СПЕШНО ТРЯБВА ДА ПОМОГНЕМ НА ИКОНОМИКАТА И БИЗНЕСА?!България:- Спешно мачкаме бизнеса и народа. Трябва да им смъкнем и последната риза преди мандата да изтече. След нас ако ще потоп.

116

факт

преди 4 години

Сложното законодателство с много изклячения е направено за да може хората вместо да си гледат работата, да четат държавен вестник, и да се съобразяват с постоянните и непрекъснати помени. По тази причина социалистическите страни са бедни.

115

Анонимен

преди 4 години

Не знам какъв софтуер са направили тези от НАП и дали са като ЦРУ, но миналата година си загубих четири дни, за да си платя здравните вноски. При това, платих и не ми издадоха документ, докато не им казах и показах документа, платежно нареждане. За тези дни пропуснатите ползи от бизнеса ми са доста големи и очаквам да ми ги възстановят или поне да ми се извинят за загубеното време. Правят хората на маймуни и очакват те да са им благодарни. Сега е техен ред да са маймуните.

114

Анонимен

преди 4 години

Ако този Софтуер наистина се прилагаше то вече щеше да има бум на безработни! Всяка втора фирма има нарушения....казвам втора от учтивост!!!!

113

Анонимен

преди 4 години

Тоя софтуер го ползвали от една година?!?Добре, питам аз, защо не им помогна да хванат който и да е от суджуците, които влязоха така гръмко в апартамент гейт?Сигурно софтуерчето на ЦРУ не работи за хора от ГЕРБ, защото ГЕРБ в САЩ няма?

112

Светлоносец 2

преди 4 години

или задача за 8 клас, само се чудя, защо смятат, че грешката е злонамерена, а не случайна, резултат от противоречиво законодателство. Софтуер за ДДС измами, да открива кой е свързващото звено при поредица от много сделки, винаги ощетява последната добросъвестна фирма, като и се вменяват противозаконно вина и задължения на доставчиците, и то години по късно на действащата схема. Този подход на НАП съсипва добросъвестен търговец с огромно задължение на негов доставчик. Реално вината е на доставчика, а ДДС се събира от добросъвестния търговец , като продължава да е дължимо от доставчика, т.е.

111

Анонимен

преди 4 години

hop hop v mrejite pak ima novi video filmi na praznite bg plajove....hop hop...viva ellada!

110

Анонимен

преди 4 години

Глупости,глупости,глупости...и абдали който се връзват,че даже и имат мнение-коментират всяка написана глупост.