45

Анонимен

преди 4 години

Бай Боко да вземе най после да узакони херойна ,кокаина та полицайчетата без проблемно да си го продават!Срамота да немогат да си изкарват хляба с една полицейска заплата,неможе така .

44

Анонимен

преди 4 години

Егати хрантутниците.. Щом аз мога да работя до 65 години, значи и те ще могат.

43

Пожарникар 3

преди 4 години

В грешка си, почиваме 3 дни. Бачкаме си частно и си докарваме по още 2 заплати. Излизанията са по 30 на месец в най-натоварения сезон. До вчера взимахме по 2000лв от извънредни часове! Сега, като ни го направят по 2.50 на час, ще е пей сърце! Стига се плюнчете толкова!

42

Анонимен

преди 4 години

Ако не им харесва работата да напуснат. Никой не се е родил полицай.

41

odpo

преди 4 години

"министър Младен Маринов заяви, че МВР е гарант за съхранението на държавността и обществения ред 140 години, както и че служителите на министерството са гръбнакът на сигурността в България." - само наглец като този "екс"-престъпник може да изрече подобна ГЛУПОСТ!!! МВР=ПОЗОР!!!

40

Анонимен

преди 4 години

Стига с тези хрантутници , само на тях повишавате заплатите , и то от нашите плащащи данъци ! Ранно пенсиониране , сема заплати на куп , и дебели тумбаци и далавери ! На първо място сме по брой полицаи на глава на неселение в ЕС , и файда ????? Да те е страх дали ще усъмниш в дома си , особено в Северна България ! Като не им харесват условията - да ходят в заводите на 3 смени , ще им е здравословно , поне ще отслабнат

39

Пожарникар 2

преди 4 години

Много моля не дезинформирай обществото ! Повечето нас знаят , че на всеки работен ден имате два почивни през КОЙТО РАБОТИТЕ ДРУГАДЕ ! И не ми казвай , че не е вярно защото съседа ми ти е колега .. И дори е щефче ... ! И въпреки това той и другите работят в почивните дни !Или ще ми кажеш, че си единствения балък дето не работи през почивните дни ...

38

До37

преди 4 години

До пожарникарЗащо не си смениш професията?

37

xxsl

преди 4 години

До АнонименНали знаеш кой му беше шеф...

36

ггьгьгьгьц

преди 4 години

Дори от 25 стотинки да стане 2.50 лева, парите са пак обидно малко!Но в МВР си трябва сериозна реформа - трябва да бъдат изметени всички "***", мързеланковци и готованковци!*Нито съм полицай, нито имам общо със "системата"

35

Пожарникар

преди 4 години

Аз съм на 32 години, с жена и дете. Тези 25ст. са подигравка. По-добре, изобщо да не ги обявяват. Имаме понякога по 15-20 сигнала на дежурство, счупваме се от работа. Заплата 1000лв. Ходя на фитнес, атлетичен и силен съм, имам мотивация за работа. Колегата пенсионер взима 1300 заплата и 850 пенсия,няма мотивация, ден да мине!Сигналите са от горящи треви до катастрофи със загинали, има стрес и напрежение. Оборудване, ботуши, дрехи и ръкавици... 3та употреба. Накрая 25ст за нощен труд...

34

Анонимен

преди 4 години

Обаче автобуса е уникат и без аналог ! - просто няма живи съученици.

33

Анонимен

преди 4 години

Хората мизерстват ,а тия индйиски слуги се ненаядоха...

32

Анонимен

преди 4 години

Тази стохилядна банда потомствени рушветчийстващи копанари, събирани по ниви, ливади и обори, избили интелигенцията на страната, като това продължава и до днес, трябва да се разтури незабавно. От както свят светува, е известно, че от който нищо не става, го вземат за кияк в милицията.

31

Анонимен

преди 4 години

Няма да мрънкат! Докато в МВР са най-много пенсионерите в държавата, които взимат пенсия и заплата едновременно, нямат право да се оплакват. Това министерство се е превърнало на дом за хора близки до властта, да цоцат от две цицки.

30

Анонимен

преди 4 години

От всичко случващо се едно е ясно ! "Държавата прави всичко възможно да подсигури на поданиците си успешно и бързо да напуснат живота."

29

до ИНЖ.

преди 4 години

Я ми кажи каква рентабилност от артисти, фолклор ? или рентабилност е да даваме на частно лице и той от негова страна само в джобчето? пич прави си машините или по квото си инженер не се бъркай в икономиката, че хич те нема ! Проблема е,че актовете и всички глоби от мвр не влизат в техния бюджет а в държавата !

28

Аз

преди 4 години

Снимката на рейса, милицията, комунистите отзад илюстрира в една снимка държавата ни - прогнил корумпиран соц!

27

Пламен

преди 4 години

Закривай!

26

ss

преди 4 години

значии комунистите ревът за полицията при герб а щяха си назначат оная *** за шеф да данс. Абе народе вии си ги избирате не някой друг ! Няма как да има полиция при тез заплати ! Тез които ставаха одавна са в частния сектор и правят пара а вие продължавате да ревете ! Няма как ем да не даваш ем да искаш ! Няма такова животно ! АКО ИСКАМЕ ТРЯБВА ДА ДАВАМЕ ! Аз съм за 5лв мин на нощен труд само и само да има кадърни и да си вършат работата !