65

Аз

преди 4 години

До Джедай МастърЗнае какво говори и който трябва, разбра! Само че късно го каза!

64

Аз

преди 4 години

Хората са прави да недоволстват! Некомпетентността и неграмотността в МВР достигат застрашителни размери! А за извънредния труд - браво! То крайно време беше! Докладваха ли ти, министре, че в един момент кварталните вземаха заплата, колкото началник на районно!? А в годините назад, мой познат ми разказва как неговия шеф го пратил да работи в неделя, щото трябвало да правят резултат?!? Така като гледате, да има резултати някакви?!

63

Шопо

преди 4 години

Що да им вдигат заплатите на тия клепаре ! Команчите ги бият където ги срещнат...

62

Анонимен

преди 4 години

Шайка престъпни безделници реват за заплатки. Защо да ви се плаща повече за времето, в което СПИТЕ? То вие и през деня спите, де. Хората се убиват, биват насилвани и ограбвани от някои привилегировани групи, старите живеят в страх и немотия, младите *** в катастрофи ВСЕКИ ДЕН, а тъмносините шкембета имат наглостта да искат пари за това, че си бъркат в носа, ядат банички и се правят на страшни пред добросъвестните граждани, докато треперят пред истинските престъпници.Хрантутници мамини.

61

смешковци

преди 4 години

Дойде и техения ред да стачкуват. Но преди тях на опашката са много, така, че ще си чакат реда. Не че заслужават нещо, който за друго не става е станал полицай-***, дебел, неграмотен и смрадлив. По цял ден си цъкат на тефоните, един километър не могат да пробягат от дебелите шкембета. Иначе си знаят правомощията, далаверката, почивката на супер цмешни цени, скатавка по цял ден. Тези най-малко заслужават каквото и да е. Лекарите и сестрите спасяват човешки животи, тръгнали са с тези да ги сравняв

60

Димитров

преди 4 години

С умиление гледам снимката но не за министъра а за това което е зад него-български автобус Чавдар !!!! как не го е погълнала и него "демокрацията" завода им отдавна си отиде , а можеше и да произвежда и да изнася, *** тогава бързахме и за НАТО и за ЕС и каквото ни кажеха това правихме то не че сега не го правим !

59

Анонимен

преди 4 години

Банда престъпници се събрали да протестират :(

58

Джедай Мастър

преди 4 години

"Няма да толерирам полагането на извънреден труд като форма на допълнително възнаграждение"Тоя умствено изостанал чува ли се какво е казал?

57

Анонимен

преди 4 години

Horata v mvr trabva da sa s vi6e obrasovanie i pone s angliiski no mn malko sa takiva hora sabraneno trabva da e s zigari v usta v kra4mi i da priemat da gi 4erpat barmani kra4mari i mutrenski grupirovki v eu darjavi polizaite sa stroini goborat na vie i sa u4ili sa tova ne selenduri bia4i mirislivi u4ete se ot ministera na mvr i ot eu darjavite

56

Анонимен

преди 4 години

Marinov e ok starae se ne se strahuva ot boiko

55

Анонимен

преди 4 години

Предната статия, която прочетох беше как пиян с нож ръгал хора във влак. Тоя шеф на МВР как ги говори тия неща, наистина не знам.

54

до 55

преди 4 години

Защо, той премиерът ти, с колко пръста чело е ?

53

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 33 Пенсионери полицаи на работа в МВР. Точат и бюджета на МВР и на НОИ.Ами разкарайте пенсионерите от МВР и дайте на тези които остават и взискайте наистина да работят, а не да отчитат в големи фермани колко са глобили и предупредили.

52

Анонимен

преди 4 години

Откъде ги намира премиера все едни такива с по два пръста чело?!

51

Маджо

преди 4 години

Познавам доста полицаи, тоест сме израсли заедно.Те не са виновни, повечето.Полицаи,вече не е престижна професия, единствено заради пенсията постъпват някои.....Плюс това не мисля че има вече качествени кадри....остана куцо и сакато в тази държава.

50

Стамат

преди 4 години

А МВР кога ще започне да работи? За един преател питам...

49

Анонимен

преди 4 години

Защо се заяждате с Маринов, каква е историята на Борисов, в пъти по неморална, охранително-слугинско-шофьорска в пъти по високопоставена с години по продължителна и хиляди пъти по вредна.

48

Анонимен

преди 4 години

Пети юни. Боен празник на МВР. Шефовете празнуват и рапортуват за колосални успехи в борбата с престъпността. Личният състав протестира и псува. На редовите българи им е през оная работа, защото си имат бол проблеми.

47

Анонимен

преди 4 години

Мафия е, когато гавазин на мафиот, стане министър в една държава

46

Анонимен

преди 4 години

Абе,тоя верно ли е бил на мето. илиенски. шофьор?