25

Анонимен

преди 4 години

шамарите не помагат вече само със шутове много по ефективно.

24

Анонимен

преди 4 години

чак сега ли?...трябваше да изчакат 22 век

23

Анонимен

преди 4 години

Пълзяща деградация и умишлено унищожаване на семейната институция, а разултата ще е плачевен, буквално.

22

Сега вече ще им се

преди 4 години

качат окончателно на главата "новите французи", довлечени от Митеран от арабския свят.Защото тези "нови французи" продължават да спазват в семействата си средновековните патриархални норми, но извън дома си вилнеят почти безнаказано за сметка на будалите-г*я/ур*и и да си гледат живота и безконтролното размножаване по принципа "Един работи нискоквалифициран труд,15-членното му семейство ползва всички социални облаги даром". Нищо вече не остана от предишната стабилна френска социална система.

21

са

преди 4 години

До АнонименАз не се оплаквам,а същото могат да ти кажат и децата ми!Просто на всеки му избива понякога!

20

До 21

преди 4 години

Ако детето ти е на 14 и пуши, пие, друса и т.н., значи си го изпуснал и е малко късно да го биеш. Това само ще влоши нещата. Трябвало е да се мисли навреме. Неслучайно се казва, че първите 7 години са най-важни. Аз бих добавил първите 10.

19

До 17

преди 4 години

Затова го възпитаваш да държи на себе си. Когато е малко, го учиш да се защитава, когато някой го напада. Не да се оплаква на учителката, на теб или на някой друг, а го учиш сам да се застъпва за себе си. Понякога твоя метод има обратния ефект. Биеш детето от позицията на по-силния и след години той почва да мачка тези под него, защото е по-силен и може им надвива. Идеята е да го научиш от малък да държи на себе си, а това става с личен пример и много приказки, не бой.

18

Лично мнение

преди 4 години

Детето може да пердашиш, докато навърши 7 години, и то само в краен случай. Дотогава акъла му е изключително примитивен и понякога просто не може да разбере това, което му се обяснява. След една определена възраст минаваш на приказки. Учиш го кое как, даваш му примери, караш го да се труди и да полага усилия за нещата, които иска. Ако иска да му купиш нещо, го караш да си го заслужи като си изчисти стаята, измие чиниите, изкара добри оценки, и т.н.

17

Анонимен

преди 4 години

До СаМи да не беще ставал родител.... то трябва да и да се мисли, правенето на деца е лесно, но после не е за всеки

16

1234

преди 4 години

Предствете си мъж на 40 не ял шамар от майка си или баща си. Среща го на улицата хулиган и с един шамар го обира, защото оня е в шок, уат дъ фак ис дет? И мига на парцали как е възможно това?

15

политбюро

преди 4 години

"faire l'amour, pas la guerre"-Наполеон навремето е правил и двете и затова Франция е била пример за подражание като общество и държава,а не емигрантско-хомосексуален бардак като днес.Шамарите когато са приложени с мярка не вредят,а помагат.Както пише в Притчи соломонови"Който жали пръчката си мрази сина си,а който го обича наказва го от детинство".И ако днес.бг спрат да трият коментари без причина светът ще стане малко по-хубав.

14

Са

преди 4 години

Абе на никой не му е приятно да си удря детето,но също така и никой не може да отрече,че понякога се налага!Човека не е връх на еволюцията,даже напротив и понякога разбира само чрез алтернативни методи на възпитание и ръководене!

13

Мара Шамара

преди 4 години

Като се прибере мъжо с 10 минути закъснение че му цапнем един зад врата да се научи да не закъснява! Като не му изпера убаво панталоните ще ме цапне и той, че да се науча! Така ще се бием един друг, че да се научим!Не е честно само децата с възпитателна цел да удряме!Кот си става у дома си остава у дома! На Парижа само за ваканции и селфи!

12

Анонимен

преди 4 години

В черепа на Наполеон е намерена метална пластина -чип 12 мм големина Много вероятно поставен от извънземна цивилизация за да го направляват

11

House M.D.

преди 4 години

Умен човек е бил тоя Наполеон.

10

Анонимен

преди 4 години

Франция тогава да прекрати санкциите(шамарите) срещу Русия и да спрат да казват на по-малките страни как да се управляват стига лицемерие.

9

Бау

преди 4 години

До 7Не разбира се! Ама като си сложи това име, какво да правя :D

8

Анонимен

преди 4 години

До Поредна простотияНаказанието и болката са изключително важни за възпитането на мазохиста.

7

Ганьо

преди 4 години

До БауНе знам дали моя коментар визираш, но ако да - поинтересувай се кво е сарказъм

6

Бау

преди 4 години

Начина на мислене на *** е: "мен ме биха и станах човек и аз трябва да бия!". Проблема е, че не си чудесен човек ... Беден, необразован, без амбиции, злобен, мразещ всички и всичко ... Наистина страхотен "човек".