54

Сократис

преди 4 години

Вчера се писа за кучетата, да са задължително на повод, някои да са с намордници, да се чисти след тях...паспорти, имунизации, чипове...и всичко това за кучета със стопани, отглеждащи ги в имотите си, и грижещи се за тях денонощно.Днес се появява този абсурд-да се строят къщички за безпризорните улични кучета, които да се разхождат на воля свободно, без поводи и намордници и да замърсяват безразборно, без някой да почиства след тях...Хайде тогава освободете и собствениците от тези задължения!

53

Виена

преди 4 години

Във Виена видях как полицията арестува възрастна жена защото не можеше да удържи голямото си куче, при това не от свирепите породи.

52

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 57И какво му има на състоянието, което проличава от коментарите?Диспут се води, обмяна на мнения ... гражданско общество в действие ...

51

Ред

преди 4 години

30 години не може да се наложи ред при отглеждането на животни, тези отглеждат пред блока кучета, котки, да им е чистичко в къщи, ромовете мъчат конете (не ги хранят, припадат по улиците), домашните кучета нападат хора без намордници и поводи, сега се създаде и животинска полиция и ред няма. И ми цензурират думата ***. И да попитам полицаите, защо не глобяват хората с кучета без намордник, повод, паспорт и т.н.

50

Анонимен

преди 4 години

Коментарите както винаги ясно показват окаяното състояние в което се намира "нацията" на тази "държава" ...

49

ЕВРОПЕЙЦИ

преди 4 години

В коя нормална,цивилизована европейска държава има такъв вид отглеждане на бездомни кучета?Там хората са важни,а не кучетата.Няма друго обяснение за подобно поведение освен "лапането"на пари по проекти.Колко души са нахапани,колко страдания са причинени?Но защитниците на бездомните кучета не се трогват от това.Какво трябва да стане още,че да бъдат приспивани и да не се носят зарази и пр...

48

да

преди 4 години

мястото на тези животни НЕ е на улицата!

47

Хамбург

преди 4 години

До МислещаИнтересно,но в ,,по-развитите общества" напр.в Германия,не мислят така!Бездомни кучета практически няма,а всяко намерено на улицата куче без придружител бива незабавно прибирано в градския кучкарник и до месец-два умъртвено по най хуманен начин,ако дотогава не бъде осиновено

46

Анонимен

преди 4 години

до ascascascЗа децата има площадки! Пред блока не е е място за крещящи парчета човешко месо

45

Анонимен

преди 4 години

Лелеле колко сте зли..... и после ще ми създавате деца.............дано да нямате, че не ми се мисли в какво ще се превърне София като пораснат! Ползвайте презервативи обезателнооооооооооооооооооо

44

Анонимен

преди 4 години

Ами прочети коментарите и ще ти стане ясно - на един "милосърден" се падат по 10 "венци на природата", та така...

43

?

преди 4 години

Защо при толкова много милосърдие и състрадание, бездомните животни се множат, а не намаляват. Явно има някакво лицемерие и интерес.

42

Анонимен

преди 4 години

И аз така.

41

Бау

преди 4 години

Мислех да обясня някои неща, но няма смисъл ...

40

Анонимен

преди 4 години

Браво!

39

Не е грижа

преди 4 години

И на мен ми е много странно, как го правят така на улицата, а не желаят да си ги приберат в домовете и тогава да носят наистина отговорност. Това е все едно да гледаме бездомни деца и хора пред блока и да мислим, че се грижим за тях. Защо хората с кучета и котки не се научиха, че за да гледаш домашно животно, трябва да има правила за отглеждане и да не пречиш на останалите. Сега съм сигурен, че ще се намерят други хора, които ще почнат да тормозят или да ги газят тези животни и пак ще има вой.

38

Мислеща

преди 4 години

Живеем в ЧОВЕШКО общество. Ние хората се имаме за най-висшето животно на планетата, затова наш дълг е така да организираме живота в това общество, че той да е приятен най-вече за хората. А ако наистина сме разумни същества, ще създадем правила, така че да е комфортно и на кучетата / в добре организирани приюти/, и да е безопасно за хората. В по-развитите общества отдавна са наложили правила и са решили проблема, няма какво да измисляме топлата вода!

37

Анонимен

преди 4 години

Да гледаш куче в градски условия в повечето случаи си е чиста комплексарщина и кучкарите са неосъществени в обществото тирани. Имат нужда някой да им се подчинява и да им изпълнява командите. С хората не е толкова просто, друго е с куче.

36

ж

преди 4 години

Закарайте ги във факултето.

35

Анонимен

преди 4 години

Да им дадат собствения си покрив, откъде накъде на обществено място