43

Анонимен

преди 4 години

До до 49 до52пич, изостанал си с новините. Америка отдавна не е икономика 1.

42

Анонимен

преди 4 години

Докато Америка е по-силна от всякога, Путин вече е победен от параноята и страха.

41

Анонимен

преди 4 години

Разбира се, а расийския диктатор е заврян като мишка, нито говори нито се появява някъде. И никъде не ходи без бялата си чашка.

40

ХолиЛизФартАсстралия

преди 4 години

"Русия това е Нигерия в сняг"Щатите - това е Африка на Американския континент.

39

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 9На вниманието на пишещите често за Мавзолея на Ленин в Москва.Обърнахте ли внимание на Мавзолея на Линкълн във Вашингтон (снимка 7)?Обърнахме внимание, че не държат мумифициран човек като християните в Мацква.

38

Анонимен

преди 4 години

КАКЪВ САРКАЗЪМ ТУК ОТ ХОРА , НА КОИТО ПОСТОЯННО САМИ ИМ ПАДАТ САМОЛЕТИТЕ, РАКЕТИТЕ И ИМ ПОТЪВАТ ПОДВОДНИЦИТЕ! ТО ВЯРНО НА ВСИЧКИ СЕ СЛУЧВА, АМА ТО ПРИ ВАС Е СИСТЕМА...

37

до 49

преди 4 години

пич, сащ все още са икономика номер 1 и са номер 1 в технологиите, отрано си почнал с одеколона...

36

Анонимен

преди 4 години

Америка беше силна заради новите технолигии, военната промишленост, световната валута, огромната икономика и свободата на двежение на хора, стоки и капитали. Всичко това отива в историята. Америка вече не е технологичен лидер, нито най-голямата икономика. Товае доведе бързо и до изоставане във военната област, където автономните машини навлизат. Подготвя се и нова световна валута, базирана на ресурси. А с тази самоизолация от световните организации и договори, плюс митата, ще се загазят до 1-2г.

35

Анонимен

преди 4 години

До Холи лизФарт АсстралТо и населението на Нигерия е 220 милиона душиРусия това е Нигерия в сняг

34

човек

преди 4 години

Искам да кажа няколко думи за австралиеца.Понеже от дълго време пише тук, не само аз съм забелязал явно, че човекът не е добре с главата.Едва ли някой е изпитал завист, по-скоро буди съжаление.Най-близкият континент до Австралия и Нова Зеландия е Антарктида.Ако пробием дупка в земята сигурно ще се озовем в Австралия.Австралия е рядко населен континент и по-голямата му територия е пустиня.Населението живее по крайбрежието.Напоследък там е пълно с азиатски имигранти.

33

Анонимен

преди 4 години

Жалка картинка. Това ли му беше парада на Тръмп.

32

Анонимен

преди 4 години

Тръмп ще спечели още един мандат.

31

Анонимен

преди 4 години

До Бирено мечеА от тези 330 милиона колко са способни да носят оръжие? Извади джендърите и тези с наднорменото тегло и виж колко ще останат.

30

Холи лизФарт Асстрал

преди 4 години

"Населението на САЩ е 330 МИЛИОНА ДУШИ"То и населението на Нигерия е 220 милиона души, по твоята велика логика догонват щатите викаш... Да не говорим, че етническия състав на Задмория е почти същия.

29

Ф.С.В.

преди 4 години

Сидней внимавай някой паяк Черна вдовица- да не те налази- ама няма страшно - най вероятно някой буркан с туршия да ти падне на "умната" главица- защото ти чатиш от мазето на къщата си на село ) ахахахха

28

Анонимен

преди 4 години

Как всичко, казано от Тръмп се връзва с равноправието, което трябва да е една от евроатлантическите ценности? Най-силният ще иска ли да дели наравно с другите? Той го каза в прав текст: цялото небе било тяхно.

27

Ф.С.В.

преди 4 години

Отдавна не се бях смял така - Такъв комедиен Парад сигурно Цял Свят ще им се смее- едни тлъстаци подскачат на хип хоп музика а зад тях се движат хора с колички храна и вода - Парад на забавлението и американската пародия на -колко сме добре ама главите ни са много празни- Подскачащи циркови артисти и смеска между джаз военна музика и малко рап хип хоп )хахахахахаха А главният комедиант се радва на ръкоплясканията в негова чест- Човек роден пред камера и искащ до смъртта си да е пред камера

26

Сержант

преди 4 години

Дължат пари на целият свят. Иначе били велики.

25

Анонимен

преди 4 години

Този гущера верно му хлопа дъската яко

24

Анонимен

преди 4 години

До: Свещен ГущерОстави го, тоя не е добре. Не си пие хапчетата сигурно. Пише безсмислици, едва ли някой му обръща внимание. Но ми изглежда безобиден иначе...