123

Предложение тук...

преди 4 години

САЩ може ли да бъде подарена ?

122

Да, ама на-дали

преди 4 години

Иска му се да е така, но положението е извън контрол вече половин година. От толкова време си признаха за започваща рецесия, която се задълбочава! Един леко казано измамник е този дедко, интересно защо така сляпо някои му вярват. Държи се на повърхността, защото защитава интересите на военната промишленост и на юдеите, но до кога ли?

121

Мухаха

преди 4 години

Това казано от някой който с сълзички в очите е молил баща си да не го пращат във Виетнам и се е преструвал на болен за да отклонява повиквателните за военна служба ПЕТ пъти ...... Който е обявявал фалит на бизнеса си ТРИ пъти ..... Който като стана президент лично прекрати делата на измамени граждани срещу собствените си фирми мамещи хората с онлайн обучение...... Който ако не беше бизнеса на баща му сега щеше да рови в кофите за смет . Великия Президент . Добре че беше Путин да помогне.

120

Анонимен

преди 4 години

Америка е силна точно толкова колкото е била винаги но тоя ако изкара още един мандатна американците ще им се стъжни.Наду балона на борсата до небесата и като гръмне ще има о-ли-ли.2008-2009 ще им се стори като разходка в парка.Америка плющи по 6% бюджетен дефицит на година при лихвени нива от 2-3%.Колко още ще изкарат така?!Не много.1 ойро= 2 долара и....... Трумпи ще го гонят по улиците на Ню Йорк с бухалките.Лошото е че той има недвижимости които бухалките може да сринат със земята.

119

бледоликия

преди 4 години

Иска му се на Тръмпчо да са най-силни, а всъщност си отиват силно и с трясък. Природата си знае работата!

118

Анонимен

преди 4 години

Това армата да не идва от "ярмата"? За мелене на ярма?

117

привет от Германия

преди 4 години

Не гледах клипа и затова питам - има ли блокирал танк като руския танк Армата ?

116

Анонимен

преди 4 години

Руснаците се бъзикат с парада, танковете били Ейбрахам от Втората световна война, а Тръмп казал, че ще видят най-новото от военната промишленост, като танкове и сухопътни войски. Луда работа.

115

Fate

преди 4 години

И мястото е грозно и всичко е грозно . Парад на терористите . Представители на идил имаше ли

114

Анонимен

преди 4 години

На националния празник на САЩ ти викаш слава россия!? Слагаш ли шапка когато излизаш на слънце в тази жега?

113

Анонимен

преди 4 години

Тръмп е Велик, джуджето е параноик.

112

Киро Х

преди 4 години

Тръмп: Америка е по-силна от когато и да било преди!==============Уви, не е и той го знае! Глобалистите-интернационалисти съсипаха хубавата държава, а сега са напът да я довършат.

111

123

преди 4 години

И на САЩ ще дойде края като на всяка империя в миналото.

110

ge

преди 4 години

че е по-дебела от всякога спор няма

109

usa = на джудже

преди 4 години

Сатанинска територия наречена държава. Това е сащ. Най кръвожадните убийци на земята. Имат черна карма да изплащат. Много тайни сънародници нямат домове и спят в колите си. Избиват се по улиците. Това не е нормален народ. Европейските страни са милиони пъти по привлекателни за живот. Мразя сащ за всичките убийства на невинни хора по света. А те са МИЛИОНИ. СЛАВА РОССИЯ !!!

108

Анонимен

преди 4 години

Тръмп: Америка е по-силна от когато и да било преди!А България обратно!Пожарникари и физкултурници - пълно!Цяла Европа се еб.ава с България - излизайте за да го видите!

107

Путин да трепери

преди 4 години

Дроновете са скъпи защото са "нов" модел в малки количества.Като засвири тръбата ще започнат да ги правят в големи количества и цената рязко ще падне. Всъщност, това в което Американците превъзхождат другите нации по света е бързината и размаха на увеличаване на производствения капацитет.Това е което ги направи победители през ВСВ.

106

Анонимен

преди 4 години

Честит Празник на всички американци,и всички хора по земята които са избрали да се чувстват свободни граждани на света.

105

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

СПРАВЕДЛИВА, ЧЕСТНА, ВЕЛИКА АМЕРИКА! СЛАВА НА ТВОИТЕ ХОРА, СЛАВА НА ТВОЯТ ПРЕЗИДЕНТ! БЪЛГАРИЯ Е С ТЕБ! БЪЛГАРИТЕ ОБИЧАТ САЩ!

104

ЕВРОАТЛАНТИК

преди 4 години

ПРЕЗИДЕНТ ТРЪМП! БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ПОЗДРАВЯВА АМЕРИКА С НЕЙНИЯТ НАЦИОНАЛЕН ПРАЗНИК! ДА ЖИВЕЕ САЩ! БЪЛГАРИЯ Е ВЕРЕН СЪЮЗНИК И ПРИЯТЕЛ НА САЩ!