20

334

преди 4 години

Как ще разпознаете полицаите, ако са в една редица с бандити? Ами по униформата.

19

Гражданин

преди 4 години

А обществото иска нормални и добросъвестни полицаи!!!!! Неможе да очаквате подкрепа от хората като лицето на полициятя по места вуни!!! Вижте какво се случва в Пазарджик, Директорчето Рогачев не се занимава с нищо друго освен да пази любовницата си шефката на разследване Крайчева!!! Тя обикаля местните фризьорски салони със служебен автомобил в работно време, Рогачев се чуди как да я прикрива и така минава работния ден!!! И заплати очакват и то с повишение!!! Н

18

МОШЕННИЦИ..

преди 4 години

Кажете един път завинаги колко получава един сержант с 15 години стаж-- не осн0вна заплата друг път дрехи трети нощтни...ВСИЧКО накуп колко му се дава и тогава да се сравнява--с другите --или другите хора си заминават и накрая като няма пари и полицията също и следва разпад...кажете за спс --колко за кат колко...

17

До 1

преди 4 години

1. Дори и тази акция не е наше дело а на службите от Великобритания.2. Да се хвалят за нещо което им е работата,е все едно да хвалиш шофьор ,че няма катастрофи.3. Дали изобщо тяхното заплащане е свързано и с резултатите..Как мислите?

16

Антибоко

преди 4 години

Дори и полицаите трябва да имат съвест...

15

Анонимен

преди 4 години

ШАфьорчето на Маджо с половин пръст чело.

14

Анонимен

преди 4 години

До Инженера за останалите хора които наистина работят нощем 25 ст са достойно заплащане ли излиза , че в тая държава само полицаите , учителите и дупетатите са хора , другите са роби

13

Анонимен

преди 4 години

цигарите са изнасяни за Гърция и щета за нашия бюджет НЯМА

12

Инженер

преди 4 години

25 ст са обидно малко пари. Подкрепям полицаите!

11

Нещо като съвет

преди 4 години

През зимата нощите са по-дълги от летните нощи!През лятото дните са по- дълги от нощите!от което следва през зимата повече вечерни часове да се заплатят, а преа лятото повече дневни да се заплатят.От което следва че едно на друго за едно денонощие разпределено по дни заплатата трябва да е еднаква.Друго ще е ако полицай хване черна котка в тъмна стая или бяла котка в снежна виелица - тогава наднорменно да им се плати.

10

Анонимен

преди 4 години

Това за съжаление е заплащането на всички извършващи нощен труд в България, не само милиционерите.

9

1

преди 4 години

Така е, но не са само полицай, всички работещи в тази държава трябва да получават достойни възнаграждения! Пенсионерите и те трябва да имат достойни старини - пенсии. Ама тук в България, от десетилетия ни "обясняват" колко сме бедни, прости и т.н., но има едни 5-6%, които са "умни", "красиви", "находчиви"... та тези си живеят достойно, като за всички нас. Като царчета са или по-скоро шейхове :)

8

Анонимен

преди 4 години

fake news. nema kopia na vedomosti za zaplati.

7

Анонимен

преди 4 години

Нощният труд ви го писа при стоте левадето ви вдигна парите и ви рече:глобя-вайте за да ви ги давам.Друга тема е ,чене всички са на терен.В министерството"работят" над 1000човекаКак се побиратвътре,нямам идея.

6

Пурко

преди 4 години

Баси, кво работиш?

5

Анонимен

преди 4 години

Тея сто години да работят по начина който работят досега пак им е малко за пенсия.

4

???

преди 4 години

Да ви ги докарат с ф16 когато дойдат. Като няма за другите -няма и за вас. Какво стана с работещите пенсионери в системата? Май, ако се махнат няма готови кадри, а отдолу идва голяма плява.

3

бай ганю

преди 4 години

не не еподарък за обществото а задължение на полицията

2

Анонимен

преди 4 години

а моя нощен труд когааа, тея хрантутници по цяла нощ спът в патрулките и бичат по бензиностанциите а аз 12 часа съм като линейка

1

Анонимен

преди 4 години

Точно така е!Полицията отнася много критики от обществото. Повечето са основателни.Но след акция като тази срещу цигарената фабрика, полицаите заслужават поощрение!Така е справедливо!