11

Анонимен

преди 4 години

Новата държавно-обществена система и строй ще се нарича "Олигокрация". Трябва да се направят промени в законите, за да не е незаконна олигокрацията.

10

Нищо ново

преди 4 години

До Анонимен 7: Да, ДПС ще гласуват "ЗА" но ако се развреши едновременно с това американският модел, което в нашите условия ще значи бизнеса да си купи партиите, както например си купува футболни отбори. А това, което ще се получи, ще е всичко друго, но не и парламентарна демокрация.Но Бойко сигурно и на това ще се съгласи.

9

Анонимен

преди 4 години

Герб ще се финансира от Германия и САЩ, ДПС ще се финансира от Турция.

8

Анонимен

преди 4 години

Партиите се превръщат в престъпни, криминални групировки, под олигархичен, лобистки и незнаен контрол.

7

Анонимен

преди 4 години

До 6. Нищо няма да решатПропускаш ДПС. Те ще гласуват За.

6

Нищо няма да решат

преди 4 години

ГЕРБ има 95 депутати, Атака - 8 и Воля - 12. Нямат мнозинство за да приемат субсидията на Бойко. Има време до края на месеца, гербаджиите ще продължат с извиването на ръцете на коалиционните си партньори и обещаването на големи благинки за послушните.Не му завиждам на Бойко. Сам се хвана в тоя капан и сега няма как да се върне лесно назад. Ако не се приеме единият лев субсидия, ще излезе, че в НС нещо може да стане и не по неговия кеф.

5

Анонимен

преди 4 години

Сбогом Рефораматорски блок....отидохте в канавката.

4

Анонимен

преди 4 години

Следващия премиер -Делян Певески. Отсега да се готвим

3

Анонимен

преди 4 години

Сега богатите и фирмите ще финансират партиите. Глупавия народ дето повярва на намалените субсидии го изпързаляха. Сега партийте ще слугинуват на този дето им дават. Чао демокрация. Срастване на бизнеса и политиката на нови нива. А ДПС-то искат 0 лв щото им дата $30 милиона на година от съседите.

2

Think

преди 4 години

На БеСиПе-то им треперят мартинките. И с тея надвзетите пари , които пак са ги изхарчили/откраднали отиват на фалит. Субсидия 1 лв. и с оглед на гласовете , които получават те ще имат да ги връщат около 20 год. САМО ТЯХ..Което ще рече фалит.Да ги пускат на частен съдебен изпълнител с изпълнителен лист , да ги взима някой и да назначи *** и тоз Стойнев примерно да му носи куфарите. Пък онзи из.челастрения, с голата глава,някаква нова БеСиПе звезда,може да е портиер някъде.

1

Илия Буревестников

преди 4 години

Каквото и да решат ... Това по никакъв начин НЯМА да промени "съдбата" и ЗАПЛАТИТЕ на милиони нормални и обикновени трудещи се Българи , като мен ..... Така че - ДРЕМЕ МИ КАКВО ЩЕ РЕШАТ ТИЯ ОЯДЕНИ *** ! ... Ако си НАМАЛЯТ субсидиите за пред обществеността ... 1000 процента ще намерят веднага друг начин на КРАДЕНЕ и ПЪЛНЕНЕ НА ПАРТИЙНИТЕ КАСИ и СОБСТВЕНИ ЛИЧНИ СМЕТКИ ПО ЧУЖДИ БАНКИ ...... ИСКАМ Б.Б. , Ц.Ц. , НИНОВА , МАРИЯ ГАБРИЕЛ ДА ЖИВЕЯТ С ПЕНСИЯТА НА МАЙКА МИ ТОЧНО 3 МЕСЕЦА ... ИСКАМ !!!!!