26

Анонимен

преди 4 години

До кога ще го дъвчат този един лев. При положение, че и той им е много не виждам за какво се вълнуват, а и продължават да се облагодетелстват по всякакъв начин въпреки субсидията. Ясно е, че това е ненужен жест към тях.

25

Стратег

преди 4 години

В крайна сметка, това, което се случва в политическият живот на България е един отдавна преминат духовно-религиозен общопланетен процес, а именно прехода от многобожие-многопартийност към единобожието, от типа "Един е Яхве и Мойсей е неговият Пророк", а може и Порок;))) Електората се умори да храни многото богове, и му се ще само един Бог да рани, който обаче да му осигури Правда и Благополучие. И нарече Борисов - "Боже Борисов".

24

Анонимен

преди 4 години

До Нищо новоИма разлика крадящите по обичайния начин се наричат просто крадци, а крадящите чрез субсидии се наричат политици. Иначе да си плащаш и да купуваш гласове, а след това да си гласуваш пари, за да си върнеш похарченото от покупката на гласове пак си е кражба, ама кражба на която е придадена някаква псевдозаконност.

23

Анонимен

преди 4 години

Партийните субсидии са идеална медийна дъвка за дъвчене.Браво Бойко, как го измислихте това!

22

Анонимен

преди 4 години

Управляващи престъпници сопсидия не им трябва! Даржавата е лично Негова сопственост! Всеки ден се хвали как раздава бюджета! Така обърна евровота!

21

Анонимен

преди 4 години

Не ги слушайте! Ще протакат, ще дойде лятната ваканция, Греб си правят пропаганда за месния вот и се надяват да не се гласува тоз въпрос!

20

Анонимен

преди 4 години

До Членски вносОт БСП, официално имат 90 000 члена, всеки си плаща членски внос, а те са отчели плащане само от 70 000 члена!!! Ха сега къде са парите на останалите 20 000 члена.Но, това е типично за бившите комунисти от БКП....

19

Стратег

преди 4 години

Стабилитета на Тиквойчо от 1 лев, ще изиграе ролята на бананова ***, която с цената на тока, ще подхлъзне цялото му управление към предросрочни парламентарни избори;)))

18

Нищо ново

преди 4 години

До Анонимен 13: Има известна разлика между кражба и субсидии, която ти убягва. По-добре коментирай нещо друго, футболните първенства например. Там може да си по-убедителен.А Волен Сидеров е станал най-послушният партньор на Бойко. Но това няма да го спаси. Когато някой послушник загуби подкрепата на електората, Бойко му бие шута без да го е грижа за нищо. Само той е единствен и незаменим.

17

Анонимен

преди 4 години

Волен Сидеров е политически труп.

16

Членски внос

преди 4 години

Всяка партия да се издържа САМО от събрания членски внос. Ако една партия има 100 000 души, плащащи членски внос по 5 лв на месец, това са 6 милиона на година. Няма ли да им стигнат? Ама май членовете не искат да "внасят", а само да изнасят...

15

Анонимен

преди 4 години

РАЗпусканеда не се мъчат повече!

14

Анонимен

преди 4 години

Като реват толкова, да излязат от политиката - някой насила да ги е вързал в парламента. Хвърлят една оставка, спират с политиката и отиват на село да пасат козите - по-полезни ще са за обществото.

13

Анонимен

преди 4 години

От всичките аргументи на партиите за запазване на лапачката, наречена субсидии, най мразя този, че виждате ли това всъщност не били много пари сравнено с нещо си друго. Т. е. да смятаме, че когато един крадец открадне много пари, е нещо лошо, а ако откраднатото е по-малко, това прави ли кражбата морален акт?

12

Зозо

преди 4 години

Глад, глад и лабут за ***!!! Никаква субсидия, спонсорите по арестите, членовете на хляб и вода!!!

11

Анонимен

преди 4 години

Като не му харесва на Валерката да се маха от поста.

10

Анонимен

преди 4 години

То е решено вече отдавна Слави има 3 млн подписа ГРОБ и *** и *** си да съдерат не могат да съберат толкова, скоро тия 70 % дето не гласуват ще набутат Славуца да им окастри бюджета. Пхахаха те решавали.

9

Анонимен

преди 4 години

бсп - вън от яслата!

8

Виготура

преди 4 години

Партиите трябва да се финансират само от свои членове и симпатизанти, държавата да им предоставя офиси и това е. Партията е сдлужение на хора с конкретни политически възгледи и ако тези хора не могат да си управляват и финансират партията, как да очакваме че ще могат да управляват държавата. Още повече че цялата партия може да се събере в една фейсбук група и да се координира от там.

7

Анонимен

преди 4 години

Бе те може и до Нова година да ги дъвчат сега я няма г-жа Лъжа да се джавкат с нея. Те си мислят че са там да се карат и да решават подобни казуси. Какво стана с референдума на Слави да ги отървем ГРОБ от мъките, че мисленето не им се отдава. Боко Бо, каза че има пари, искаме си референдума.