46

Време е за промяна

преди 4 години

До Анонимен 45: Комунисти в България отдавна няма. Кой къде ще ходи, сам си решава. Ще се намерят пари и за Бузлуджа, и за морето. А времето на ГЕРБ изтича. Само Воленчо Сидеров остана послушник, но и той върви към дъното.

45

Анонимен

преди 4 години

Е, честит фалит на комунистите!На зла круша - зъл пърт!Ние отиваме на море, а червените на бузлуджа - ама пеш, че няма пари за автобуси.На есен - с песен! Песента е "Комунизма си отива"!

44

ГЕРБ не разговаря

преди 4 години

До Анонимен 40: БСП предложи консултации за определяне на субсидиите и изобщо за начините за финансиране на политическите партии. ГЕРБ отказаха да участват. Днес ГЕРБ провеждат консултации, но не канят БСП. И на това отгоре чакали БСП да предложи нещо. Това не е игра, в която участниците да се рамерват с цифри. След като гербаджиите отказват да разговарят, безмислено е да им се предлага нещо.

43

Анонимен

преди 4 години

Левче за Герб и Атака, по 11 лева за останалите.

42

Анонимен

преди 4 години

бсп се жалвали че не били канени на консултацията. е за кво да ви канят, на кой му се слуша крякане и истерични изказвания?! вие се гответе за бузлуджа, и да не забравите да поканите некоя като герито никол, а що не и самата нея.

41

Анонимен

преди 4 години

Bsp teroristite izsahnaha li....stavat li veche za meze tesi mazni svinski slanini?

40

Анонимен

преди 4 години

Това, че червените не искат да кажат истината на народа,т.е. че им трябват доста народни пари за да продължат да го лъжат си е подлост и патологичен популизъм!!!

39

Анонимен

преди 4 години

Червените се правят на хитри- чакат другите да извадят и техните кестени от огъня, т.е. да вземат някакво компромисно, устройващо ги решение, напр. 6 лв. субсидия.Такива са популисти, че утре ще кажат "лакомите други партии, не зачетоха народния референдум и решиха да продължат да смучат народните пари".Курлелио,вашата Партия каква точно субсидия иска?Цифра? Казвай, защото вие сте най-заинтересовани! Във фалит сте, че и на хазната дължите!Бас държа,че няма да каже и Дума- отчаяна популистка!

38

БГ

преди 4 години

2 лева са достатъчни !Без пари за рекламни плакати Без пари за купуване на гласове Без платени манипулирани проучвания И с минимално безплатно ефирно време

37

Анонимен

преди 4 години

Всяка партия трябва сама да определя субсидията си между 1 и 11 лева максимум. За да не пречим на ГЕРБ и Атака да получават по 1 лев. И така ще намалее общата субсидия за партиите наполовина. И за партиите добре, и за народа. Да се види кой колко пари иска и колко му стигат.

36

Анонимен

преди 4 години

Крадците на държавни субсидии щели да правят концепция за ромите. Те крадат от държавата субсидии, строят незаконно небостъргачи, етажи, покриви, купуват декари апартаменти. Долните крадци дори плащат на ромите с държавните субсидии, за да гласуват за тях.

35

Анонимен

преди 4 години

Законът трябва да дава на всекиго според потребностите. На ГЕРБ и АТАКА да се дава по 1 лев, а на останалите партии по 11 лева. На ГЕРБ и Атака да се вземат излишните пари, да им се дава по 1 лев, защото толкова искат.

34

Всичко може

преди 4 години

До Ха-ха: Нищо трудно няма наистина. Защо трябва да има избори за да се избират депутати в Народното събрание? Вместо това да се организира наддаване за депутатски места. Който плати повече, си купува депутатско място. И след това избраните ще приемат такива закони, че да си върнат харча и да излязат на печалба.И така може. Но какво общо има това с парламентарната демокрация?

33

Ха-ха

преди 4 години

Ами да се финансират от джоб. Какво толкова му е трудното. Като искат да са депутати да си плащат. Не че сега не е така. Не партиите, а дори депутатите не трябва да получават пари (заплати). Трябва да има имуществен ценз и да не се допускат за депутати разни бедняци

32

Нищо ново

преди 4 години

До Анонимен 25: Крадящите чрез субсидии се наричат политици? Е, тъкмо заради това обяснение на субсидиите ти писах, че е по-добре да коментираш футболни мачове. Опростачването е често срещано явление сред електората на Бойко. Ако Слави направи референдум за премахване на политическите партии, пак мнозинството от тези, които ще отидат да гласуват, ще е "ЗА". За да има наистина демократично управление, е необходима известна критична маса от мислещи хора. Все някога ще се получи.

31

Анонимен

преди 4 години

Хич не са за съжаление тези лапачи , едните харчат без спирка ,другите пък си слагат на влог субсидиите ,защото си ползват властта за да се рекламират и печелят изборите и никой не мисли как този народ тегли каиша.....Не може само да смучат от сиромашкият народ без да ни питат ние как се справяме с този несправедлив живот ?

30

до 30

преди 4 години

ок умнико, ние сме прости...А какво толкова има да му се разбира? Да не е ядрен синтез?

29

Анонимен

преди 4 години

гласоподавателите не разбират нищо от тези неща. Ако ги питат искат ли заплатите да са 2000 лева всички ще кажат ДА, ама ако ги направят ще имаме хиперинфлация.

28

Анонимен

преди 4 години

важното е да върви дъвката за балъците , докато им вдигаме тока и парното))):

27

SOKO

преди 4 години

Абе защо на питат гласоподавателите колко пари да отиват от техния глас за тези ПАРТИЙКИ. Една шепа хора останахме а иначе има регистрирани 200 партии ИБAX MAМАMУ. И левче им е много на тея крадци!