118

Анонимен

преди 4 години

Егати злобните физиономии!Лакоми за световно господство.

117

Анонимен

преди 4 години

Издавили са се като мачета.Мяу, мяу!

116

Анонимен

преди 4 години

Българските журналисти точно знаят всичко, само дето по някои път правят граматични или синтактични грешки! Иначе всичко знаят!

115

Е

преди 4 години

Много *** па пла ч дращи тук, и злобна, и кълняща като свинкята ал йо дето се задави от радост, че хор александров загинал. ДЕВМ

114

ГолЕмото куче

преди 4 години

Кутрета, много добре!Не сте много, но запълнихте форума с джафкане и храчене. Отличавам тези, които освен за изостаналата техника на московците, се радваха на гибелта на тези мужици и твари! Да, и война трябва.Този да грабва М16 и с натовски устрем да изпревари китайците да не вземат те Сибир.Да се мобилизира Столипиново да са готови да берат руски скрап също!

113

За 139

преди 4 години

Ами точно китайско не бих си купилВиж някоя западна марка по-може , ако ше да е сглобявана в КитайАма това бе прави изделието китайско

112

грубиян

преди 4 години

***, същите простотии пишехте преди и за китайската техника. Сега си трайте, че да не вземе да ви се разсърди китайският ви компютър или телефон и да спре.

111

до привет от германи

преди 4 години

алоо безработния германец от ромски пройзход , пак се изказваш без да мислиш

110

Има ли изтекла

преди 4 години

Радиация -това е въпросътС че слкашите лъжат у мажат е ясно

109

Хахахааааа.

преди 4 години

Айде, купувайте пак руски оръжия.Същия ***---Като всичко останало.Руските стоки, са забранени в моя дом!!!!!!

108

привет из Германии

преди 4 години

Господ ги наказва заради отвратителната политика на Путин , заради Крим , заради Луганск ,заради арестуваните моряци в Азовско море !

107

Анонимен

преди 4 години

До глобалист първо мисли за себе си!

106

ВМФ България

преди 4 години

До ВМФ России Не ошибается тот, кто ничего не делает.

105

Привет от Россия

преди 4 години

До привет из ГерманииБългарино! Защо пишеш за Русия от Германия? Защо избягал от България? Може от "Технология никаква , икономика никаква , мизерия тотална" Знай! Имаме дух! Знаеш ли кое е това? А при вас го няма. Само един пъ рдеж.

104

Анонимен

преди 4 години

дали загиналите са затворили вратата, или е била затворена дистанционно?! мъртвите не могат да кажат истината за инцидента! помните ли друга съветска подводница която потъна, а от ссср не позволиха на никой да помогне за изваждането и. така се скрива истината, и при чернобил беше същото!

103

привет из Германии

преди 4 години

русия е огромна страна с малки възможности ! Технология никаква , икономика никаква , мизерия тотална !

102

ВМФ России

преди 4 години

Хотели лучше а получилось как всегда.

101

Вова от Ленинград

преди 4 години

Недейте така, може ли малко по-обективно? Да, плаващия док на Кузя потъна заедно с винтовете му и един кран падна на палубата но като изключим това кораба е в много добро състояние.

100

империя смотаняци

преди 4 години

Докато сами се трепят ми е все тая. Колкото повече, толкова по-добре. Но ако пак ни пратят радиоактивен облак след поредната им гениална акция е редно да им се обяви война и да ги избавим от мъките им веднъж завинаги

99

привет от Германия

преди 4 години

На самолетоносача Адмирала Кузнецова също ще избехне пожар ,като гледам как дими като парен локомотив , скоро ще четем в новините за пожар ! Добре ,че не го пускат много-много в експлоатация , иначе досега и на него щеше да избухне пожар !