18

0

преди 4 години

До човек нищо не е дало фира, те имат още няколко такива а и произведоха последно поколение АПЛ проект Хаски с изкуствен интелект ,освен това си имат и подводен автономен дрон .Пожара за който се говори не е в подводница а в батискаф спуснат от подводница.

17

Анонимен

преди 4 години

По-късно ще кажат, че и една американска подводница е изчезнала при неизяснени обстоятелства за да не узнае светът какво се е случило и да не стане световна война. Затуй ще си траят няколко месеца истината е че руснаците са опляскали здраво някаква американска подводница дето им е пресякла пътя и ония са успели да изстрелят едно торпедо.

16

хаха

преди 4 години

До ШибиРиби те щото на другите много им върви.Просто защото нямат нищо и ползват техники от 70-те години .САЩ са типичен пример - харчат по 700 млрд долара годишно за технологии от 70-те години на мин.век.И си стоят 15-20 години назад.За Европа въоще не говорим.

15

Гнус

преди 4 години

Ме е от тъпите и жалки коментари по долу! Или сте друсани,или недораслечета без култура,морал и каквито и да било интереси и познания! ! Чули че "трябва"да плюят Русия за да изкарат някой цент и коментират чели недочели! Заради такива като вас стойностни хора напуснаха България с еднопосочен билет! Какъвто "вожда"такъв му и "електората"!!!Пфу!

14

Анонимен

преди 4 години

У нас такава авария на подводница е невъзможна.Нямаме подводници.

13

Един

преди 4 години

До Слънчарски Съвсем си слънчасал малко умни човече!

12

vlady

преди 4 години

До СлънчарскиКомпенсацията по закон е три милиона рубли, като в някои случаи има допълнителни последващи плащания.

11

човек

преди 4 години

Свръхсекретната атомна руска подводница предназначена за диверсионни операции даде фира.Русия няма да може да разруши американската и европейската икономики, колкото и да се старае!

10

Анонимен

преди 4 години

Пожарът е възникнал от подслушвателното устройство на подводните кабели. От огромния обем данни протичащи през кабела подслушвателното устройство и компютрите записващи данните са се взривили и са направили нови 14 руски герои някои от тях за втори път. Ножицата за рязане на кабели според Шойгу е останала невредима което е голяма победа за Русия.

9

Анонимен

преди 4 години

Според товариш Шойгу те са загинали като герои, а според мен са загинали като мишки, защото е бил затворен обсега в който са се намирали отвън за да не се разпростре огъня извън засегнатия сектор. Вероятно са драскали по вратата за да им отворят и да ги спасят. Както винаги в Русия срамът се представя за голямо геройство.

8

Слънчарски

преди 4 години

Честити да са на семействата 1000-та рубли, който ще получат за компенсация.

7

Анонимен

преди 4 години

СТАР РУСКИ ВИЦ ОТ ВСВ : ЗАЩО ИМА ГЕРОИ?АМИ ЗАЩОТО ИМА НЕКАДЪРНИЦИ.ПОСЛЕ СЕ НАЛАГА ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА ДА СТАВАТ ГЕРОИ,Д АИМ ПОПРАВЯТ НЕКАДЪРНОСТТА!

6

Анонимен

преди 4 години

ИСКАТЕ ЛИ ТИЯ ДА ВИ ПОСТРОЯТ АЕЦ В ЗЕМЕТРЪСНАТА ВРАНЧАНСКА ЗОНА? МИНАЛОТО ЛЯТО ПАК ТРЕСЕ ВРАНЧА, ИМАШЕ СМЪРТНИ СЛУЧАИ.

5

До Крим

преди 4 години

Герой-един.Герои-повече от един.

4

ЕКСПЕРТ

преди 4 години

АЗ ДА ВИ КАЖА С 2 ДУМИ ; ОТ НЕКАДЪРНОСТ!

3

Анонимен

преди 4 години

Много водка момчета . Лека ви пръст. Не видяхте живот от тея вашите управляващи.

2

Анонимен

преди 4 години

Поредна трагедия с руска подводница ?Повдига въпроси относно руския начин на живот.Хората са нищо.

1

Крим не е руски

преди 4 години

"Путтларах акбар "- кричали руските герой..ха.ха и знае ли че в руския Рай ще ги чакат не 40 девственици , а 40 надарени шоколадови ***..ха.ха Заслужава си руснаците да загиват заради путлеровите комплекси.. повече такива герой да има та да им пикам на гроба.