23

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 4поне да уточниш, че става въпрос за уКРАЙНА! човек може да си помисли нещо друго, защото украинците не правят атомни бомби! могат само да си мечтаят за тях!

22

Анонимен

преди 4 години

Гледах един филм как са строили стария саркофаг. Работили са стотици хиляди човека по няколко секунди и се махат, иначе пипваш лъчева болест. Само руcнака е способен да се справи с подобно нещо, японците оставиха радиацията да се излива в океана със месеци. Всико е построено за рекордно кратко време ВПо онова време никой дори не е подозирал, че такова нещо може да се построи за такъв срок и то от неопитни работници, страхотна организация.

21

до Слънчарски

преди 4 години

Дупка имаш в главата. Стените на реактора са там. При експлозията е отхвърчал покрива на реактора. Саркофагът, изграден над него в същата година не е дупка.

20

Слънчарски

преди 4 години

До до Слънчарски 18Еми то е дупка. Преди няколко години част от стария покрив се е срутила и може да не се смята изобщо на този етап.

19

miko

преди 4 години

А пияните руснаци и 5 пари не дават както винаги.

18

до Слънчарски

преди 4 години

Май ти не четеш или си чел само първото изречение. Ето какво пише по-долу:"Металният купол със своите 36 хил. тона и 108 метра височина, беше поставен над зейналата дупка, оставена от избухването на ядрото на реактор 4 през 1986 година."Цялата статия е написана в този дух.

17

Анонимен

преди 4 години

"Металният купол със своите 36 хил. тона и 108 метра височина, беше поставен над зейналата дупка, оставена от избухването на ядрото на реактор 4 през 1986 година."Нелито, през 86-та за рекордно кратко време построиха бетонен саркофаг запечатвайки авариралият реактор. Не знам за каква зейнала дупка говориш, освен ако нямаш предвид тази в главата ти. Въпросният бетонен саркофаг е проектиран да издържи 30 години, затова сега изгражат финалния около него.

16

Чукча

преди 4 години

Хора, на вас не ви ли стана вече кристално ясно, че нивото на "журналистиката" в тази "медия" е като на дете от забавачката? Преписани статии едно към едно от други сайтове, или прерасказани репортажи от сутрешни блокове на телевизиите. 3 реда статии, подкрепени с огромни снимки, които нямат нищо общо със статиите... Вие искате авторката да знае, че отдавна няма зейнала дупка. Е няма как да стане!Просто важното е да кликате, да коментирате, за да могат да си продават рекламата.

15

спейс бай ганьо

преди 4 години

нема ли да е по-лесно да напуснем земята за 200-300 хил. години докато горивото е още радиоактивно:))))

14

До 7

преди 4 години

,,Някой не си пие хапчетата".......... Май това си ти. Новият саркофаг е окончателно готов миналият месец.От къде я измисли тази2016. И още, явно повечето сте голобради ,,професори",на които всичко ви е ясно. Доста ,,умни" коментари има. Ами милениум поколение сте. Ние го преживяхме бе мушмороци невръстни.

13

Анонимен

преди 4 години

***. Над зейналата дупка. Абе вие журнлята имате ли поне елементарна обща култура по въпросите върху които пишете? Новия саркофаг е подставен над стария бетонен саркофаг.

12

Слънчарски

преди 4 години

До Анонимен 10Буквално първите 2 думи са "новият саркофаг". Три пъти мери, един път режи е казал народа.

11

Анонимен

преди 4 години

Блядовее.

10

Анонимен

преди 4 години

Така, както е написана статията излиза, че това е първият саркофаг и преди него не е имало нищо над реактора. Мила първият саркофаг е изграден още след експлозията и стои там повече от 30 г. С времето започва да се разпада, защото няма как да бъде поддържан. Саркофагът, за който си писала е вторият "над зейналата дупка" и покрива както реактора, така и първият саркофаг.

9

Анонимен

преди 4 години

ЕС не казват нищо за аварията на Британски петрол на 20 април 2010 г. която съсипа Мексикансия залив. Най-малко 2 трилиона долара са щетите и още си тече.

8

L.

преди 4 години

До 4:"Не могат" са две думи, за разлика от "неграмотен".

7

11

преди 4 години

Някой май не си пие хапчетата - събитие от 2016 г. сега се показва като новина.

6

Слънчарски

преди 4 години

Украйна има най-малко 18 милиярдери, като само Ринат Акметов се оценява на 6 милиярда долара. Ако бяха събрали по 100 милиона всеки, щяха даже да останат пари и за водка за цяла Украйна. Но вместо това обикновенният европейски данъкоплатец плаща всичко, отново. И кой знае кой богаташ пак си е прибрал по някои милион от цялата схема. Мерзавост, лицемерие и безочие. Това опитаха да премахнат украйнците с големите протести и революция през 2014-та но Русия ги зашливи отново.

5

Да 1

преди 4 години

Най-вероятно са били заети да потулват някой друг зулум

4

Анонимен

преди 4 години

Некадърниците немогат да си оправят бакиитее вече 30 години. Иначе имат пари да правят ракети по цял ден и атомни бомби. Нещастници изтровихаа половин Европа , а сега пак наглеят и важнеятт. Сумата и роднини умряха от ракове. Ще останете най мразения и прокълнат народ . За 100 години направихте 100 злини и продължавате.