28

Изгърбич Задвратян

преди 4 години

До до Гледна точкаабе гравицапа, освен правописни грешки и клише за айкю друго владееме ли

27

Анонимен

преди 4 години

Използва се най вече да пази фонтана пред кремлин да не изплува някоя подводница и да отвлече гнoмa

26

до Гледна точка

преди 4 години

свръхсекретен дълбоководен апарат от '80-те години.Това предизвиква у мен дълбок не принуден смях!!------------Ами, защото IQ-то ти е равно на температурата на Вселената!!!!-)))))))псПише се "непринуден", а не -" не пренуден".

25

Валентин Тодоров

преди 4 години

До ВладиВсъщност Лошарик е разработен като проект през 1981-85 година и строителството му започва през 1988.Тоест,доста преди Курск.

24

Гледна точка

преди 4 години

.Поне е от 80 сте години..А ние ще закупим "самолети" летящи кошници.От които още и завода им не е построен! Смейсе сега да! Не ти ли е смешно *** малък?! -:)Плюс това тези самолети ще са произведени 2022г.(макар и по стар модел) с някои нови, подобряващи функционалността им.За "свръхсекретният" рушняшки дълдисващ апарат се съмнявам дали му е правен редовен технически преглед (щом се е подпалил от една жица!

23

Анонимен

преди 4 години

Като всичко руско за пройзводатво на ръжда в големи количества

22

Гледна точка

преди 4 години

.Поне е от 80 сте години..А ние ще закупим "самолети" летящи кошници.От които още и завода им не е построен! Смейсе сега да! Не ти ли е смешно *** малък?! -:)Ти може и да не се до сещаш, но самолетите F-16, не са "свръхсекретни" и са ъпгредвани. А тоя ковчег няма нищо общо с съвременната техника - от тогава са минали 40 години. То за това, защото е бил "свръхсекретен" инсталацията му е дала на късо!

21

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 20Лъжеш, при това нескопосано:Никакъв Ф35 не е припарвал в иранското въздушно пространство, най-малкото защото Ф35 не е разузнавателен самолет, а боен, харчи огромни количества гориво, и евреите няма да го рискуват в безсмислен разузнавателен полет, а ако персите го набарат, той директо е свален!Освен това си противоречиш - ИЛИ евреите знаят секретните кодове, ИЛИ С300 не вижда Ф35, двете няма как да са верни

20

Влади

преди 4 години

Не, бе, това е руската разработка за спасяване на екипажи на потънали руски подводници, като оная Курск.Само дето позакъсняха с едни 19 години...

19

Валентин Тодоров

преди 4 години

Странно нещо е свръхсекретноста в наши дни,щом цивилен гражданин като мен знае съвсем точно техтическите,работните характеристики и предназначението на уж "сверхсекретная глубоководная атомная подводная станция проект 10831 разработана конструктора Ю.М.Коновалова" с кодово име NORSUB-5,по исвестна като АС-12 "Лошарик".Май единственото наистина секретно и свещено пазено в наши дни в целия свят е нивото на компетентност на политиците,висшите военни и журналистите.

18

Анонимен

преди 4 години

"БЕЗаналогова съвеЦка подводница!"Ко бе, сичкото е дигитално, няма аналогово вече...

17

Анонимен

преди 4 години

Израелски медии съобщиха, че трети месец техни изтребители F-35 браздят необезпокоявани небето на Иррран. Според тях върховният лидер на страната аятолах Хаменеи със свой указ вече снел от длъжност командващия войските за ПВО бригаден генерал Фарзада Исмаили, защото скрил този инцидент от иранската висша власт.Чалматааа си играе с огъня с тея заплахи към Изррраел. Израаеел е ядрен и Едвали още дълго ще търпи такава агресия. Тоя трябва да го озъптят преди да е пострадал народа на Ирраан.

16

Анонимен

преди 4 години

Разследването доказало, че израелски F-35 действително се намирали във въздушното пространство на Иран, като прелетели над Техеран, Исфахан, Арак и други големи градове на страната. Самолетите останали незабелязани или прелитането им останало без внимание от страна на иранската ПВО. Иранското политическо ръководство се замислило за искреността на своите руски партньори, подозирайки ги в предаване на израелтяните на Иранските кодове за С300Опааа С300, не вижда Ф35. Имало е показно.

15

българин

преди 4 години

И то летящи кошници от 70 сте години по проект!-:)

14

Анонимен

преди 4 години

Брех тия руснаци,все некадърници,все някакви "железа" правят,а хЪЪЪмерканците пълнят *** и не смеят да им направят нищо!И имат късмет,че Путин има железни нерви,иначе от кравария щеше да остане един ред в учебниците по история!!!Тресе ги страх краварите и всичко това се компенсира с нестихващ вой срещу Русия...ама,толкова!

13

българин

преди 4 години

до 12..Поне е от 80 сте години..А ние ще закупим "самолети" летящи кошници.От които още и завода им не е построен! Смейсе сега да! Не ти ли е смешно *** малък?! -:)

12

бай Тъпчо

преди 4 години

Някои умират от старост или от болест, други-като герои, пък трети, ще пукнат като се задавят от плюнки пред компютъра бе.Чакай да ставам, че да не съм от третите...

11

подводничар

преди 4 години

Основната му функция е да потъва. Вторична функция е да изплува но тя не работи винаги както видяхме

10

Анонимен

преди 4 години

Трагедии стават навсякъде, но това което става ясно, е че ГЕРОИТЕ от подводницата са жертвали живота си, за да загасят пожара и така са спасили родината си, а може би и света, от много по-голяма трагедия!Това са ИСТИНСКИ ГЕРОИ, това са СВРЪХ ХОРАТА, които Хитлер търсеше, но ги търсеше от грешната страна (той между другото накрая си признава това).А представяте ли си някога кравар да се жертва за каквото и да било? Хахахах

9

Гледна точка

преди 4 години

свръхсекретен дълбоководен апарат от '80-те години.Това предизвиква у мен дълбок не принуден смях!!