48

читател

преди 4 години

В статията пише 14 матроси, а пък в същото време екипажа бил само от офицери?Нещо материала май не е особено достоверен.

47

някой да каже

преди 4 години

Това нещо отгоре ми прилича на дървено. Тази подводница със въглища ли се движи?

46

пак ни баламосват

преди 4 години

И като е свръхсекретен, това прави ли го по-технологичен?И с това рашките стават ли по-горни от нас?

45

ВС

преди 4 години

Толкова е свръх секретно, че става свръх естестествено всичко Руско да се счита за свръх недомислено. Има ли въобще по-големи балъци от тези, изпържили са се и като херинги. Смешници!

44

Анонимен

преди 4 години

Вече доста често чета г-л-у-п-о-с-т-и относно Русия и руснаците, но тази "статия" надминава ВСИЧКИ ОЧАКВАНИЯ! 14 или 20 моряци от най-висш ранг ще ходят да им режат на тия еуропски ска-па-няци някакви си кабелчета!!! Алллооууу.....джендърчета...СЪВСЕМ БЕЗ АКЪЛ ОСТАНАХТЕ!!! Пффуу....чак ми е жал за вас!

43

Анонимен

преди 4 години

До АнонименДа, руските дълководни апарати пазят света от американския шпионаж, в името на човечеството и принципите. Мале мале.

42

путин

преди 4 години

е как за какво?! само за научни цели, той за това е свръхсекретен апарат! мдаааа.

41

До Hanns Gruberr:

преди 4 години

Момче, ти си напълно неграмотно. Марш в трети клас и след това ни занимавай СЪС семейните си истории!

40

Анонимен

преди 4 години

Явно света е бил на прага на голям конфликт, защото по едно и също време Тръмп и Путин са провели съвещания със силовиците си във Вашингтон и Москва. Американският вицепрезидент Пенс се е отклонил със самолета от маршрута си към Вашингтон в изпълнение на процедура при която президента и вицепрезидента не могат да бъдат в един град. Това говори че и руснаци и американци са били наясно какво се случва. В неутрални води до Норвегия има поставени американски станции за следене на руски подводници.

39

Анонимен

преди 4 години

За какво се използва изгорялата руска подводница? За шпионаж, за подслушване на дълбоководни кабели, за търсене на американски подслушвателни станции и други подобни дейности които явно не са за руснаци. Спомням си един руски филм в който няколко съветски моряци дадоха фира докато се опитваха да разберат как действа немска акостична мина. Мината се взривяваше при всеки опит да я проучат. Нещо подобно е станало и с руската подводница в опит да качи на борда американска подслушвателна станция.

38

Анонимен

преди 4 години

Много ясно за какво са: да подслушват или прекъсват междуконтинентални кабели. Те руснаците напоследък гледат само беля да направят. Мир вечен на умрелите.

37

Hanns Gruberr

преди 4 години

Дядо ми беше на мойте години, когато великия ЖАК-ИВ КУСТО СЛЕЗЕ В МАРИАНСКАТА ПАДИНА НА 11 066 МЕТРА !!!, СЪС АМЕРИКАНО-ФРЕНСКИ ТРОЙНО ПОДСИЛЕН БАТИСКАФ В ТИХИЯ ОКЕАН , ПРЕЗ 1958 ГОДИНА !! А ПОСЛЕ И СИНЪТ МУ ПОВТОРИ ТОВА ПРЕЗ 1982 ГОДИНА .ЕЕ КОЛКО Е СВРЪЪХ--СЕКРЕТНА ТАЗИ РУСКА ЧУГУНЕНА ПОДВОДНИЦА, ТА СЯКАШ АМЕРИКАНЦИТЕ И СВЕТА ДА НЕ ЗНАЯТ НЕЩО , КОЕТО РУСКИТЕ ПСЕВДО-УЧЕНИ И МАЙСТОРИ ДА ИМ КАЖАТ, ИЛИ ДА КРИЯТ ОТ ТЯХ ??

36

Анонимен

преди 4 години

Лайноутайникът се спука и разтече!

35

Анонимен

преди 4 години

До Нашенец"През интервал от около2-3 години руснаците се *** яко !"А нанашите русофили се налага да очистват с език наcраните руски *** перманентно без интервал.

34

\dshr

преди 4 години

----"Руският свръхсекретен дълбоководен апарат за какво се използва?".......---Използва се за да си избива екипажа....и след това пропагандата да ги праави герои...в името на запазване властта на гнома

33

до Изгърбич Задвратя

преди 4 години

Опа, още един "корифей на науката и изкуството" - Нематод!!!!!!!)))Ами, основният показател е, че целия ти разговорен речник се състои от 500-600 думи и фрази!Основно или средно "незавършено"????????-))))

32

sofeto

преди 4 години

***-несретници, също като българите!

31

Анонимен

преди 4 години

Използва се за залагане на подводни боби, подводни взривове с всякакъв вид заряд,също и за разузнавателни мисии в чужди води.Само са забравили да пишат че черупката е със система стелт,и безшумен двигател.

30

Анонимен

преди 4 години

тест лаборатория е за свръх секретните издължени силикoнoви предмети който Путин си ги врe там дето слънце не огрява

29

Анонимен

преди 4 години

До 27Разузнавателни самолети няма как да влязат защото нямат стелт. Ти бавно развиващ ли си.Версията за предадени кодове е само хипотеза , също и хакване на кодове от мосад. А дали ф35 са влизали.. Съвсем скоро, ще разберем.Ама после, ще има ама то системите са стари, ама то самолетите са много хахаха Както видяхме оная вечер и в Сирия влизат а с300 мяташе ракети в Кипър ама и това е измислица нали пинкоо