64

MICHELIN UPTIS

преди 4 години

Сер_Г.ей - поредния маруканец!!! Ай, сектир!!!С какво допринеси Сер_Г.ей за Света? За Европа? Това един апаратчик, пиявица без стаж. Същия като К.ур__Нелия. Тя поне си има КфУР за разлика от този ГзЕЙ.

63

MICHELIN UPTIS

преди 4 години

Тиквата не разбра, че ГЕРМАНИЯ е *** и властта се смени. За справка - ТРЪМП.Набута си го ОГРОМЕН и му заседна в гърлото. После седна на Станишко... Сега и в дупенцето и гърлото. А, Воцваген избра Турция.Кво стана сега Тикво? Викни Гаргамел Жирафа да ти помогне. Много АПРАТЧИЦИ станаха. Поставиха синовете и дъщерите си на точните места. България се превърна в страна управлявана от комплексари и ***. Спрехин зи дойч Тикво?

62

MICHELIN UPTIS

преди 4 години

МО___САДт ще Ви погнат СКОРО!!! Запомни думите ми. Само чакаме Цецо да си отвори устата.Края на ГРОБАДЖИИТЕ!!! Ходи да молиш германците за помощ.

61

MICHELIN UPTIS

преди 4 години

Боко, кво стана с автобуса с мъртвите евреи? Скоро ще ти стане ясно.Една шепа или КРЪГ както искаш ги наричай управляват БГ и си мислят, че са невидими, че са много богати и влиятелни. Края идва!!! Банките ли ще помогнат? КТБ? Офшорките? Нищо няма да помогне и знаете ли защо? ЗАЩОТО КРЪГА СТАНА МНОГО АЛЧЕН. В един момент ще се окаже, че пречи. Много апаратчици станаха. Дъщерите им, синовете им... край няма.Германия туй, германия... Тикво, изяди си сам тиквеника щото си Т___ЪПДнес има,утре

60

Анонимен

преди 4 години

Вие да не мислите,че някой ви уважава в ЕС? Бивши комун.яги няма,както и победен р.а.йх.Ще мачкат до последния уцелял...Нищо не се забравя,никой също..Само прегръдките и целувките на пожарникаря останаха...Кой базари пр.еда.тели?

59

Аутодрусани от ГЕРБ

преди 4 години

Заради някакво асансьорче прокудихме Цецо и ети ни резултата. В ЕУ няма да имаме дори чистачи на отговорните постове, "Кабинет брасч", "Колидор лъскач" и "Джам-перде Умивансон". Урина са титуляри на клозетните убрисалки, и за нас остана "Борбата с безасвалтовите аутодрусани"

58

Евролюб

преди 4 години

До ФактМеркел не е човек който затръшва врати. Достатъчно е могъща за да бъде любезна и възпитана

57

Анонимен

преди 4 години

Ама и там са го разбрали че не става бе ! Борисов много му се искаше да го набута да има негов човек там да може пак да си върти синджирчето но......Станишев ,Борисов ,Доган и Пеевски са от една и съща партия -тяхната лакомия е толкова разтеглива ,но народа как да ги търпи още ? Явно и Европа ги е усетила !

56

До Анонимен 60

преди 4 години

Какво да има? Само заради него промениха закона за изборите, а дори Бойко остави всякакви "вражди" и започна да агитира за него. За по-бавно схващащите, Станишев е от господарите, а цялата ГЕРБ е от слугите, а ти си пък техен слуга, някъде далече в нищото.

55

Смрад

преди 4 години

Нагледахме се и се наслушахме на кьорфишеци от ПР партия ГЕРБ и лично от главната им шушумига Остап Бендерович Мутрафонов.

54

Анонимен

преди 4 години

Баболюбът и българофоб Макарон пие шампанско - триумф на латиноевропейците...германската гинеколожка ще оправи ЕС, колкото и Бундесвера.

53

Анонимен

преди 4 години

До Факт!То английския, испанския и френския също не са се говорили, докато съответните територии не са били завзети

52

Анонимен

преди 4 години

До ХА-ХА-ХА !!!А иначе какво стана с кандидатите на Нинова?

51

Анонимен

преди 4 години

Ами той Боко се е пообъркал, че и в Европата ставало като тук... И магаре да сложиш да го избират

50

Факт!

преди 4 години

На Хитлер главата му изяде лакомията да присвоява чужди територии под претекст че там имало германци а там няма нищо.Да не говорим че немският нито някъде се говори нито някъде се учи.Пуста лакомия накрая германия си върна заграбените незаконно земи както си му беше редът.Обаче не смееха да грабят в Швейцария щото в тия планински земи щеха с тояги да ги изтрепат.

49

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

до 50НИНОВА има най-мъжката и най-българска позиция и не се занимава с третополовите евроатлантиците.

48

Анонимен

преди 4 години

До ХА-ХА-ХА !!!А какво стана с кандидатите на Нинова?

47

Анонимен

преди 4 години

България може да има бъдеще само в Евразийския съюз с Русия.

46

Анонимен

преди 4 години

Макрон е заявлил лидерите на източно-европейските страни да не му се мяркат повече пред очите.

45

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Вебер - аут !КриСТАЛИНа - аут !Станишев - аут !Кандидатите на Бойко - кaпут ....Сега видяхте ли, че Бойко е девета дупка на кавала ?!