7

муспи

преди 4 години

В Ада шокирани от стандарта в Рая започнали масова емиграция, защото не е толерантно. Но прозрачна стена, силово поле, отделяло Ада от Рая. Тогава се появили пророци и казвали, че това са бели кахъри, има прераждане и на всичко ще му дойде времето. - Ти Христос ли си? - попитали обитателите на Ада, все евреи но и много чужденци също главно евреи. - Ти го каза. - Хехе, това искахме да чуем.

6

Данчо от Елин Пелин

преди 4 години

Че се исипат на летището само евреи и после че одат да плачат...

5

Лили Барута

преди 4 години

Дънов - кой е тоя,питах и ми казаха: Некъв ***....

4

Анонимен

преди 4 години

стига с това промиване на мозъци! забранявайте ги тия секти, иначе ше почнем да ходим по улиците и да пеем харе кришна!

3

Анонимен

преди 4 години

Всеки сбърканяк в България си прави каквото си иска. Факт!По улиците обикалят зализани младежи- мормони. По баирите се веят бели фусти на дъновистите. По кафенетата седят брадясали батки и ботоксови силиконки. Из кварталите врещят мотоциклетите и беИнВенцата на дребосъци с къси чучурки. По площадите се веят пъстроцветни знамена на третополови. От радио и телевизя се вихрят чалгопитеци и некъпани роми.. и т.н.Да изреждам ли още?!

2

Некъф

преди 4 години

Сектанти!

1

Додо

преди 4 години

Дънов, за огромно съжаление и разочарование, е сатанист-луциферист, както и "бялото" му братство. Занимавал се е с окулт и прераждане на душите, което е извън канона на Христовата Църква и несъвместимо с Християнството. Дълго време имах вътрешна борба със себе си да осъзная този факт и да го приема, но няма начин, истината е една! Не случайно видната Луциферистка Мадона като дойде в България отиде да му се кланя на гроба!