33

Боби

преди 4 години

До привет от Германия"Подводницата е ударена от американско торпедо , дори когато извадиха подводницата пробойната от торпедо се виждаше много ясно"Дрън Дрън че плясДа МК-48 има два заряда гилотиниращ(пробиващ дупка) и основен - основния е към 500кг тротил той щеше да направи огромна дупка отстраниДупката е отгоре на корпусаКурск се сблъсква с Американска подводницаТам където е дупката е имало резервоари със сгъстен въздух. Следва първия взрив и пожар от прекисно торпедовтори взрив...

32

Боби

преди 4 години

До Анонимен"Боби може би си прав за допотопни руски подводници но в съвременните такива отдавна се ползват електронни еквиваленти . Никой отдавна не мисли за искри и други подобни"Една забележка колега - механичното реле напълнено с масло и на въздух и под вода работи а електронното реле ако се намокри ...Освен това в подводницата има малък волтаж с голям ампераж. Трябват ти свръх мощни транзистори - респективно свръх скъпи - Автоматиката и механиката е надеждна и евтина.

31

Незнайко

преди 4 години

"...извършвал батиметрични изследвания в рамките на "изучаване на придънното пространство на Световния океан...".... стига глупости, подводницата извършва подслушване на НАТО.

30

привет от Германия

преди 4 години

Пожарът на Курск възникна по съвсем други причини ! Подводницата е ударена от американско торпедо , дори когато извадиха подводницата пробойната от торпедо се виждаше много ясно , дупката е от вън на вътре ! Добре ,че когато вадиха подводницата имаше и западни журналисти които документираха със снимки и видео за да видят хората ,че Курск е потопена ! А сегашният случай с тази подводница е или поради лошо техническо състояние на подводницата или поради немарливост на екипажа ,нещо обичайно за рус

29

Анонимен

преди 4 години

СъвеЦките оръжия са много опасни, основно за екипажа. Който е ходил в казармата знае за какво става въпрос.

28

КУР за путин !!!!

преди 4 години

Кога най накрая ще мре диктатора джудже ????

27

Къде е курск ??????

преди 4 години

Всичко руско става само за скрап !!!!!

26

Къде е курск ??????

преди 4 години

Всичко руско става само за скрап !!!!!

25

Анонимен

преди 4 години

До БобиБоби може би си прав за допотопни руски подводници но в съвременните такива отдавна се ползват електронни еквиваленти . Никой отдавна не мисли за искри и други подобни .

24

Алекс

преди 4 години

Това е малка подводница за диверсии която се изстелва от по-голяма подводница. Единственото вярно е, че има 14 загинали и още 5-6 в болницата. Всичко друго, дали действително е имало пожар, защо, и какво точно са правили там ще се разбере чак след 50 години като отворят архивите.

23

Анонимен

преди 4 години

Ердюкянн да купи и 5 подводници супер клас водката :)

22

Боби

преди 4 години

"Явно, е била сериозна авария, а не "късо съединение"."В съвременните подводници се ползват електрически превключватели които са проектирани да не правят искри. Тези дето са особенно мощни са потопени в специално масло за да нямат достъп до въздуха който лесно се Йонизира и може да се получи искра или дори волтова дъга.Изхождайки от това аварията е предизвикана от вероятно късо съединение някъде все пак подводницата е атомна и няма много химически горящи материали на борда

21

MH 17

преди 4 години

Бог да ги прости.

20

Тодар Правешки

преди 4 години

До руснакТовариш, нема как да караш "bulgarrenault", оти е антикварна рядкост и не е по джоба ти! А е антикварна рядкост благодарение на "неразрушимия" Съветски Съюз, който не можа да преглътне факта, че България може и прави по-добри и по-хубави автомобили от Масква! Да не говорим за трите самолетни фабрики, произвеждащи български самолети, разкостени от вас през 1944 година!Понял блядостанецо!

19

Анонимен

преди 4 години

Много трагичен инцидент. Едва ли ще изнесат подробности, но пожарът е най-опасното нещо на всеки кораб. За тази подводница се говори, че може да достига дълбочина 2500м. Жалко за загиналите, съболезнования.

18

Анонимен

преди 4 години

Атомна Подводна Лодка АС-12 "Лошарик".Екипаж от 25 души, само офицери!Странно..., всички на борда са били опитни специалисти!?Явно, е била сериозна авария, а не "късо съединение".Съболезнования на близките на загиналите!

17

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 17Когато няма нищо, нищо не се случи.

16

Руснак

преди 4 години

До Бог да ги прости!Смърта няма националност! Може искаш да кажеш че български *** правят другото? Всички *** интернационални тъпонари!

15

Анонимен

преди 4 години

Руска подводница изгоря! Американски дрон падна! А някой да е чул нещо българско да се повредил? Не няма и няма как е стане ;-)

14

Руснак

преди 4 години

До БобиНяма да обеснявай тук на много прости хора. Това е много трудно за тях. Те не могат дори и стрелят от калашников! На теб - уважение.