53

Анонимен

преди 4 години

Ти се радвай, че не видя колко е боеспособен. Ако беше видял, щеше да е последното, което си видял.А предвид глупостите, които си надраскал и нахалството ти, вече ми е ясно че дори не си бил плануван тогава, не да си живял по онова време.Твоите лакърдии ги разправяй на старата ми шапка.

52

Soviet Survivor

преди 4 години

Съвецката Империя се разпадна отвътре. Един картонен тигър. Бутафория.

51

44444

преди 4 години

До "Изчисти ефира!Толкова боеспособен беше "Варшавския договор", че накрая се молеше на НАТО-вците да приемат поражението им, само и само да им подхвърли някой залък да не изпукат от глад. 90-те половината "варшавци" и Русия се изхранваха от помощи от запада и Америка и после като стана над 100$ барела петрол, пак почнаха "голям да го вадят", ама за малко. Направо си бяха изпукали братушките без краварите, ама... "храни куче да те лае".

50

Анонимен

преди 4 години

Колко струва човешкия живот в Империята на Злото?

49

Анонимен

преди 4 години

Живота и комфорта на екипажа е последната дупка на кавала при проектирането на съвецките оръжия. Факт.

48

Анонимен

преди 4 години

До Един от СеверозападаСлужил съм много повече от теб във Варшавския договор и много добре стана че не стигнахме до война щото щяха да ни изтребят като мухи. Зарежи ги тия глупсти с тройните подсигуровки. Само замаени съветофили като теб вярват в такива глупости.

47

Един от Северозапада

преди 4 години

До Ами сега?"Експеримента с огромното ядрено торпедо което трябваше да се движи по дъното на океана и да се взриви пред Ню Йорк, Филаделфия или Бостон и да ги унищожи с изкуствено цунами се провали в зародиш."---Спокойно, ако си служил по времето на Варшавския договор, ще знаеш, че всяко важно нещо, в техниката, стратегията или логистиката, е подсигурено минимум 3 пъти с други средства, водещи до същия резултат.Така че-още два варианта минимум за доставка на това торпедо ще има.

46

Анонимен

преди 4 години

Ужасна трагедия, Бог да ги прости :(

45

Един от Северозапада

преди 4 години

До привет от Германия."Който владее компютъра ,той печели и битката и войната !"---Много филми си гледал...Да не мислиш, че системите на руските подводници, кораби и ли ракети, се управяват през Интернет, и всеки хакер може да влезе в тях, и да поеме управлението им? Много филми гледаш.А за електрониката, руската, можеда питаш едни моряци, влезли в Черно Море, с най -новата им автоматична система за насочване на оръжията на целия кораб, и неутрализирана от система за РЕБ от 1968-*** година.

44

Ами сега?

преди 4 години

Експеримента с огромното ядрено торпедо което трябваше да се движи по дъното на океана и да се взриви пред Ню Йорк, Филаделфия или Бостон и да ги унищожи с изкуствено цунами се провали в зародиш.

43

Анонимен

преди 4 години

Както казали за кучето, то, кое му е наред, че и топките му да са отпред?

42

Анонимен

преди 4 години

Изгорялата атомна подводница АС-12 е с екипаж от 25 човека всички до един офицери. 14 са загинали и 5 са достигнали до болницата губят се още 6 човека.

41

Анонимен

преди 4 години

Подводницата "Лошарик" е започната през 1988, пусната на вода през 2003 и приета на въоръжение чак в 2010. Поредния *** проект. Значи всички тези Кинжали, Албатроси, Циркони, Булави и т.н. всичко това са стари съветски проекти. Нещо ново Русия не може ли да създаде, докога ще живеят на наследството от СССР? Всичко е довреме.

40

Анонимен

преди 4 години

Радостни съболезнования на бандата на Путин. 7 капитани първи ранг + двама героя на Русия в действителност всички до един окупатори и агресори дадоха фира. Мълчат като риби, но вероятно и супер секретната атомна подводница АС12 според едни или АС31 според други никога повече няма да изплува.

39

Анонимен

преди 4 години

Онзи ден_АЛКАШИТЕ се подхилкваха по форумите когато един американски разрушител му обелиха боята в Канада и ето хоп случи им се случка. Оправете си кочинката първо и тогава намирайте кусури на другите.

38

Анонимен

преди 4 години

Усещам че_АЛКАШИТЕ крият нещо и не казват цялата истина. Нещата са много по-зле.

37

11

преди 4 години

До привет от ГерманияПада ти джендърския член на тебе.

36

Анонимен

преди 4 години

Американска подводница ги е следяла през цялото време докато руснаците са се опитвали да срежат много важен комуникационен кабел на дъното на океана. Думнали са ги почти от упор, но сега руснаците разиграват театро със някакъв пожар. Бит и еван не си обаждат.

35

привет от Германия

преди 4 години

Който владее компютъра ,той печели и битката и войната ! Руснаците задават ли си въпроса защо ракетите им не улучват и падат чак в Кипър ,защо възникват пожари на корабите и подводниците им , сащо самолетите им падат ?! САЩ са велики в Кибер войната , проникват в системите на врага и затова градусите в руските подводници се покачват и възникват пожари , затова самолетите им падат !

34

до германската мурзи

преди 4 години

Дори руския филм за Курск не твърди че е имало американска подводница.Освен това, какво се е случило с американската подводница? Къде са я изчукали? Или просто нищо и няма?