116

Коце

преди 4 години

до Боко ТикватаЕ ПА КОЕ НЕ Е ВЕРНО И БОКО ТИКВАТА НЕ Е ТИКВА А Е НЕЩО МНОГО ПО-ГОЛЕМО

115

Дедо поп

преди 4 години

Неправилен изказ, другарю борисов. Не "ни", а "ми" се подиграват. И ще продължават. Но едва ли ще зацепиш защо, то и акъл требе!

114

Анонимен

преди 4 години

Щом като нас напират за постове, значи и там има грамадна корупция!

113

До 105 Анонимен

преди 4 години

За кои комунисти говориш. И ГЕРБ и БСП са комунисти. ГЕРБ е единствената партия разполагала с ресурсите на ЕС. Не можеш да сравняваш двете управления . Но, ако го направим, при БСП сме имали по висока покупателна способност и Румъния беше зад нас, а сега сме последна икономика в ЕС и инфлацията, която имаме от както сме в ЕС е огромна и цените се изравниха с техните, а заплатите растат не с темпа на инфлацията.

112

Анонимен

преди 4 години

На кой още не му е ясно че ГЕРБерастите са комунисти и то от модел преди априлския пленум на БКП 1956 година

111

Боко Тиквата

преди 4 години

Защо отиваш в Брюксел като ще обръщаш гръб на химна? Можеш да отидеш в СССР, Югославия, Чехословакия, ГДР, Австро-Унгария, Кралство Хаваи, Османската империя, Персия.

110

Борисов

преди 4 години

"Дотук всички сме чули за кое няма начин, вече втори-трети ден

109

до 105

преди 4 години

Питаш ,,A комунистите какво направиха ?"-------------------------------Просто се пребоядисаха на герберасти! Това направиха! Нещо друго да не ти е ясно или се нуждаеш от ремонт?!

108

кака Сийка

преди 4 години

Господин Борисов отлично владее европейски език, а другите не го владеят. Защо му е англейски език.

107

Анонимен

преди 4 години

,,Напомних на колегите покрай преперните да не изпуснем сигурността! Защото, както сме се заплеснале да избираме председател и ни нападнало някое камикадзе....!"

106

Анонимен

преди 4 години

"Отиваш и обръщаш гръб - не го разбирам."Като ти порастне мозък и започнеш да владееш английски може би ще вникнеш защо евродепутатите обръщат гръб на химна. Сега си като единствения, който не е загрял вица.

105

Анонимен

преди 4 години

До ГЕРБ са гадовеA комунистите какво направиха ?

104

Анонимен

преди 4 години

СУтринта гледах хората по Дунава,ак бедстват от рояци комари. И искат държавата да се намеси,защото местните власти не могат да се справят. Поради външни и вътрешни кофти обстоятелства този човек е държавата,а се занимава с глупости всеки ден.

103

а?

преди 4 години

Вече достатъчно ни се подиграват, така че да се надяваме днес да има някакво решение, коментира министър-председателят преди началото на извънредното заседание на Европейския съвет в Брюксел днес. Що така бе Борисов?

102

Анонимен

преди 4 години

"Защо отиваш там? Можеш да отидеш в Съветския съюз, в Китай, Индия и там да станеш депутат като ти харесва повече. Отиваш и обръщаш гръб - не го разбирам. По-добро място от Европа няма"Баце, СССР не съществува от 30 години. Сега ще ти кажа аз кое не разбирам- отиваш в Брюксел като министър-председател и си единствения, който не владее английски език.

101

Анонимен

преди 4 години

А КЪДЕ Е БЕЛИЯТ ПУШЕК?

100

ГЕРБ са гадове

преди 4 години

Тези единствено ги вълнуват постове, комисионни, мезонети, къщи за гости, тераси с барбекюта и никога не се интересуват за обикновенния Българин. Общо взето така им протече управлението им през трите мандата. Абсолютно нищо не направиха да се подобри живота на Българина. На всички *** гласували за ГЕРБ честито ви увеличение на ток и всичко останало.

99

а?

преди 4 години

Кристалина Георгиева е най-подходящият кандидат за поста, но не събира подкрепа. Що така бе Борисов?

98

Анонимен

преди 4 години

Така се прави. В света на паразлъците си искаш твоето за страната. Иначе гласуваш за другия... На всякъде е едно и също.

97

Анонимен

преди 4 години

Сега е момента да се изцепи и да поиска отмяна на санкциите срещу ...... Иран!