25

българин

преди 4 години

До 26.. За климата си прав. Но спри да работиш за известно време.Без значение какви пари вземаш и в коя държава живееш и работиш..И ти самият ще задминеш клошарите..-:) То и по Тошово време хората вземаха малки заплатки.Но стигаха за всичко! Цените бяха други!!!!

24

антизападопоклонник

преди 4 години

Може би мислиш, че Путин им помага в борбата на руснаците с тези беди! По-скоро не бих казал! Досега не съм видял Путин да предприеме някакво действия за спиране на оттока на капитали от Русия, което за Запада всъщност е добре! не предприема и никакви действия да "стъпи на врата" на немалкото руски олигарси, за които Русия е място за печелене на пари, а западните страни са място за тяхното харчене! Само си играят на разни глупави санкции, от които страдат пак основно обикновените хора!

23

българин

преди 4 години

До 25...И защо Ти самият..Да правиш нещо което Други го правят? Руснака прави автомобили и камиони.Които отговарят на атмосферните условия в Русия.Там падне ли снега.Нито пътя моцеш да намериш.Нито ще имаш време за друго.Та Не те вицдам в Сибир с БМВ примерно -:) Руснака е силен и набляга във военното дело!Там му е силата.Направиха показното на американците в Сирия.С ракетите изстреляни от кораби.. Това беше предостатъчно! -:) Беше послание! -:) Познай към кого лично!

22

Анонимен

преди 4 години

До българинЛада държи над 23% от пазара, а ти какви клипчета гледаш е все таяНай продаваните са Лада Гранта, Лада Веспа и Киа Рио, всеки знае какви сапунерки са тези за по 10к лвМухаха, блаженство е там

21

антизападопоклонник

преди 4 години

До българин,Не съм русофоб, искам само да те попитам в какво по-точно е успяла Русия! Минималната работна заплата в Русия е няма и 300лв. В същото време хора на ключови държавни постове в Русия като Алишер Усманов, Герман Греф,Алексей Милер дори, които разполагат с пари, които обикновените руснаци не могат и да сънуват, дори и не са с руски произход. Обикновените руснаци се борят с две беди- бедността и лошия климат! Тук(В България) поне откъм климат сме си сравнително добре!

20

Анонимен

преди 4 години

До българинруснаците карат немски коли, защото не могат да направя свои хахахаха

19

българин

преди 4 години

до 22.."***" съм според теб само момчето ми! -:) Влез в клипче в нета за катастрофи в Русия..И виш какви коли карат руснаците.САМО НЕМСКИ! да не ги изброявам....... А това че "умирали" от глад.Май само ти вярваш на тази дезинформация! Бедняци и пропаднали хора има във всички държави.Това означава ли че нацията им е такава? Не разбира се!-:)

18

Анонимен

преди 4 години

БЪЛГАРИЯ ИЗГОНИ РУСНАЦИТЕ ОЩЕ ПРЕЗ 1990 ГОДИНА. СЕГА БЪЛГАРИЯ Е СЪС ЗАПАДА. ЯДЕМ ЧИПС И ХАМБУРГЕРИ, ПИЕМ КОКА-КОЛА И СМЕ ОК! КАРАМЕ СИ КОЛИТЕ И НЕ НИ ПУКА ЗА КОМУНИЗМА!

17

Анонимен

преди 4 години

До българинКакви коли карат бе ? Повечето умират от глад. Карат олигарсите и приближените около тях. Ладата е все още народната кола

16

Анонимен

преди 4 години

До Анонименгрешка ли е че запали поробителите?

15

Анонимен

преди 4 години

до 19..Там е и грешката и.Че вече Не е! -:)

14

Анонимен

преди 4 години

До АнонименУКРАЙНА БЕШЕ РУСКА, НО ВЕЧЕ НЕ Е...

13

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен Русия да пусне НАТО да я парцелира, да и вземе Запада боогатствата- Да добре е да разбираме, колко е мъчно на Запада, че не може да я завземе, както направи не само с Либия... а на тебе лично това ли е жалката ти мечта!

12

българин

преди 4 години

до 13,,Личи ти че си дечо малък! -:) В Русия живота си тече нормално! Повярвай ми.Идея си нямаш какви коли карат руснаците и как живеят! -:) А това че на теб "демокрацията" щом не е АМЕРИКАНСКА в дадена държава и не ти "харесва" .Си е само твой проблем! Руснаците са националисти моето момче! "демокрацията" която ни "внесоха" Американците.И днес ти самият си изграден и достоен за съжаление Американофил.При тях няма как да се случи това! Те имат и ресурса и куража.Сами да си определят бъдещето !

11

Анонимен

преди 4 години

До българин - Не зная българин ли си , но смея да ти кажа 4е си малко " глуповат" .Хора , които защитават държавата си само трябва да бъдат приветствани , а нари4ани фашисти .

10

българин

преди 4 години

до 12,,,Значи е манипулативен "филм"! Да го гледат децата.Те и без това са Американофилчета и 100% вярват на Американският империализъм.То 30 г да слушаш едно и също.Какво да мислиш друго? Е ние помним,знаем и видяхме сами!

9

Анонимен

преди 4 години

Тази власт в Русия ще бъде сменена ,не може да се продължава така .Ако това не стане ще има революция .Самоизолацията в която се постави страната не се харесва от хората ,макар 4е ги заливат с пропаганда от сутрин до ве4ер .

8

ваш гелик

преди 4 години

По Нова дават филм как БГ са *** и хамериканците-кравари ги спасяват!

7

българин

преди 4 години

Такава я направиха.ФАШИСТИТЕ на власт.които я управляват и в момента! Подкрепяни от САЩ! Украинският народ.В момента в който се отдели от Русия.До този момент.Нищо хубаво не е видял! Трънлива му се видя Американската "демокрация"! Разтуриха си държавата заради една идея.."демокрация".Можеха и все още могат.Да си я построят по свой начин! Пожелавам им.Това да се случи! -:)Ето че Русия успя след пияндето Елцин!

6

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 9Щом е Олександър а не Александр, значи е украинец от украинската страна.