45

Анонимен

преди 4 години

защо никой не попита "Олександър" колко мини е монтирал, ами ни го представят като от Н-ския раьон, Н-ското училище, Н-ската улица.Бог ще поднесе изненадата и таЖаците ще му стигнат до земятата кпгато следващия път мината която монтира избухне и му откъсне кракатаОлександър Олександър - какъв блогер бе ? тебе те ползват за да убиваш

44

Въпрос

преди 4 години

Тези мини се намират единствено в сепаратистките територии, т.е Донецк и Луганск и са поставени от фашистите от "Ато", десен сектор и др.подобни. Затова в статията въобще не се уточнява местонахождение, та ако може да се заблудят манипулируемите читатели. Но с мини няма да накарат донбасци да се върнат към Украйна. Те няма да забравят как украинската армия им обстрелваше детските градини и училища.

43

Остап

преди 4 години

До АнонименАко искат да живеят спокойно и с Европейско бъдеще да се преместят в Европейска Украйна!Да, ама не искат да му се невиди! Хм, тея прости руснаци! Значи има нещо гнило.М даааа!

42

антизападопоклонник

преди 4 години

До анонимен 46,Кой ще им ги конфискува, че нали някои от тези, дето изнасят милиардите на Запад са част от властта в Русия. Може евентуално да им ги конфискуват, при условие, че се смени властта, което към момента в Русия е малко вероятно да се случи.

41

Анонимен

преди 4 години

Докато местните не изгонят руските окупатори с камъни няма да видят бял ден. Ако искат да живеят спокойно и с Европейско бъдеще да се преместят в Европейска Украйна!

40

Анонимен

преди 4 години

това е цената на западната "пролетна демокрация"! да бе мирно седяло, не би чудо видяло!

39

Анонимен

преди 4 години

До антизападопоклонникизнасят милиардите на запад защото повечето са крадени и ги е страх да не им ги конфискуват! също си мислят, че в един момент ще драснат на запад да си живеят добре, без някой да им търси сметка! тук правят същото! проблема е, че западняците също могат да ги конфискуват, но вероятността е по малка!

38

Ала_Бала

преди 4 години

Тези са наи-долната част на славянството!

37

Адам

преди 4 години

проклети да са янките и ивреите, че причиниха войни в европа

36

Анонимен

преди 4 години

Проклети да са руснаците че причиниха това на европейска държава

35

Гледна точка

преди 4 години

Тези райони са минирани от руските военни без опознавателни знаци ,които се намират там !Неее, не е вярно! Аз лично видях, как един друг Олександър си заложи мина и после я настъпва. Те сами се бомбят кеф им е!!

34

антизападопоклонник

преди 4 години

Аз перфектно те разбирам, ама ти явно не ме разбираш! Няма лошо Русия да се въоръжава и Путин да показва все нови и нови оръжия, ама "зад гърба му", но по скоро с негово знание, финансистите от правителството да не изнасят милиарди на Запад! Тогава ползата от въоръжението на страната е никаква и затова ти казвам че "заблива"! Явно обаче на тебе само въоръжение и патриотизъм ти са в главата, ама за икономиката на страната и благосъстоянието на жителите й въобще не ти идва на ум!

33

българин

преди 4 години

Путин "заблива"? Нещо детско усещам в теб.Май си много по малък от колкото се пишеш драги "възрастен"! Както Русия.Така и Пентагона и САЩ разработват все нови и нови оръжия! Нали не мислиш ЧЕ Само Русия се въоръжава? Та..ЗАщо САЩ" може.А Русия не? Превъзходството във военното дело.Има възпиращ ефект и респект.Към всеки агресор! Схващаш ли? На никой днес НЕ МУ СТИСКА ДА "ПРЕЦАПА" Русия"! Защото Не успее ли.Ще бъде гонен до СТОЛИЦАТА СИ! Справка БЕРЛИН!-:) Хайде да спим! Едва ли ме разбираш!

32

антизападопоклонник

преди 4 години

постове, изнасят милиарди на Запад! Оказва се, профицита на руския бюджет е доста голям и ще стигне и престигне за драстично вдигане на минималната работна заплата до 25хил.рубли, само че управляващите от "Единна Русия" решават да не вдигат заплатите, ами да изнесат парите и да ги вложат в бюджетите на западни страни.

31

антизападопоклонник

преди 4 години

До българин,Не знам с коя по-точно съвременна обстановка се съобразява Путиновата власт, ама явно не е с тази в Русия! То да си патриот е добре, но когато тези, които управляват страната, в болшинството си не са патриоти, то тогава файда от родолюбието на руските младежи! Стига с тези клишета - националисти, патриоти, вземи погледни нещата от малко по-друг ъгъл! Докато Путин заблива руснаците, а и не само тях, с нови оръжия и тем подобни, то руските финансисти, включително и на ключови държавни

30

българин

преди 4 години

Путиновата власт..Се съобразява със съвременната обстановка и ситуация драги ми "възрастен" ! Както казах руснаците са националисти! Докато ние българите за съжаление сме *** уви! Превърнахме поколенията си в американофили.Докато руската младеж са родолюбци! До колкото разбирам.В зората на 1989г си бил едва ли не на 14 г..То освен за колелета и игри.Едва ли те е вълнувало друго.-:) Камо ли "политика"! Е аз бях на много повече от 14 годишен и помня! Както и да е. Жив и здрав да е Путин!

29

антизападопоклонник

преди 4 години

Доста отдавна съм минал в категорията "възрастен", ама както и да е! Путиновата власт принципно, за твое сведение, няма нищо общо с СССР! Реално днес руските "комунисти" от КПРФ се борят с безобразната вътрешна политика, която водят Путин и правителството, начело с Медведев! Относно т.нар. комунизъм в България нямам особено големи спомени, но и не мисля, че е нужно! Независимо от възрастта си, виждам че си доста заблуден относно Путин, Медведев и тем подобни фигури!

28

българин

преди 4 години

до 32...Човек може и с малко и с много момчето ми! Който не можеше с малко.Не е в България вече! -:) А иначе.Който работи.Никой не е умрял от глад! Спирам да споря с деца.Които не знаят и не помнят.комунизма и "демокрацията" Не знаят как се боричкаха НАТО и СССР и Варшавският договор.И как един човек предаде СССР.Не защото му изтичаше времето.А защото властта беше в ръцете на един предател Горбачов! Днес той самият счита предателството си като грешка! Продаде се за няколко сребърника като Юда!

27

антизападопоклонник

преди 4 години

До българин,Не е така- когато вземаш сравнително добра заплата, можеш да си позволиш да отделяш и за "черни дни"! Когато, обаче заплатата, която вземаш, едва ти стига до края на месеца- това няма как да стане! По тошово време хората не вземаха малки заплати спрямо стандарта тогава! Само че в Русия днес стандарта в руската провинция е приблизително като този в българската такава(може би да е малко по-евтино), но 11280рубли е нищо закъдето и да е в Русия!

26

Арменеца Гаро

преди 4 години

където се намеси запада и следват десетилетия смрадни