12

krotko

преди 4 години

терористите не са хора виждат с еснимани как обемно проникващо обсебват хора предимно поени с зомби препарати или имащи *** /parazits убиици в телата.

11

Анонимен

преди 4 години

А Ливан и Сирия са съответно Кембридж и Оксфорд

10

Citizen

преди 4 години

Бай Доньо, ако Афганистан е Харвард за терористи, вие сте и декан и главен спонсор едновременно !

9

Дедо поп

преди 4 години

На Тромпета ще му припомня, че семейният приятел и бизнес партньор на семейство Буш - Осама Бин Ладен е обучаван от ЦРУ в... САЩ...

8

Анонимен

преди 4 години

Да вие за урок, влезли сте в чужда държава и все едно сте си в Америка. Всички войни се създават умишлено от САЩ и НАТО , имали някъде война Америка е във възход.Няма ли война , Америка изпада в криза.

7

Анонимен

преди 4 години

Естествено, нали цру дълги години обучаваше талибаните за да се бият срещу Русия. Те създадоха алкайда и ги въоръжиха.

6

Щерю

преди 4 години

На което от Кабул отговорили: - Харвард, това е Афганистан за учените!

5

Анонимен

преди 4 години

От МГУ направо в Харвард. Иначе само с камъни.

4

дада

преди 4 години

Навремето руснаците си вряха гагата на две места Афганистан и после Чечения. Америгосите пък във Виетнам и после и те в Афганистан да не са по-назад. Народите на тези страни не са виновни, че някой си вре гагата там, има къде къде по-дашни страни , като нашата, като Турция да речем , които могат да бъдат склонени да играят по свирката на тоя, на оня, а може и на двамата. Има страни ***. Но народите на горецитираните не са просто такива, затова им лепват Харвард марвард незнам си какво.

3

Анонимен

преди 4 години

Уважаемо ваше царско задничество Тръмп Путинов първо в Харвард за терористи вие превърнахте Афганистан тъй ме сега намерете една изкупителна жертва обезглавете я публично и си измиите ръцете с нея и тръмпчо недей коментира хора дето от седем годишни се сражават да не ги обичам но и такъв като теб дето не си уважава собствените герои от войната щото не били гласували за него още по не обичам.

2

Анонимен

преди 4 години

Афганистан беше ГУЛАГ за терористите, но САЩ се бориха за техните права и спечелиха войната и направиха Харвард за тях.

1

х

преди 4 години

А пък Сащ финансират обучението им в Харвард. Има логика.