27

Анонимен

преди 4 години

А ако бяха уволнили художник заради карикатура на Путин? Представям си какъв вой щеше да бъде.

26

Дедо

преди 4 години

И какво име виновен Тръмп?Дай и те да си отворят границите и да пускат МАСОВО И НА ТАЛАЗИ необразовани люде,както направи Европа!Тия,левите, само за лятното слънцестоене не са го обвинявали още!

25

Анонимен

преди 4 години

Ми не иска клошари и гангстери човекът и го разбирам напълно.Тия умиращите дето са окупирали границите какви са?Цял живот само къркане,правене на деца ,яко друсане и ако могат да откраднат нещо или поне да наръгат някого.През останалото време се татуират понякога решават да пропеят.Предимно гангстерски рап.Сега разбрали че някъде има келепир и просто се преселват.И ще им умират децата много ясно като е тръгнал на 40 градуса на сянка през пустинята.И как така всички жени и момичета са бременни?

24

Един от Дивия Запад

преди 4 години

Извинете ме, *** аз не вдявам...Аз копам по цял ден и шефа ми плаща.А той има много пари, които всичките ги е вложил в машини и матеряли....и може да ги загуби.И ся искате да ми доведете един Хосе с цялата му фамилия та да работя и за него?Еми ще емигрирам в Русия!Там ще работия само за Путин!

23

Един от Дивия Запад

преди 4 години

Знаете ли колко хора ще си легнат гладни тази вечер?Някои от тях и по ваша вина.Та бат Дончо няма връзка с тез удавяния.Туй дето го рисува тоз се нарича диверсия.Многото *** и мързеливи латиноси, дето се уредиха в америката.... туй свърши... щото станаха повече от много и се счупи клона.За да ядеш ти и да не работиш, някой друг трябва да работи, а то е до време.А карикатурращия е канадец. Нема работа при Тръмп. И не бива да се чуди що не го харесват.

22

Анонимен

преди 4 години

До zeus"Демокрация?" - ами да, демокрация е. Собствените на вестника са напълно свободни да преценят какво съдържание да публикуват и какво не. Ако у вас дойде някой познат и започне да крещи на хората през прозореца с което ти разваля взаимоотношенията с тези хора и ти имаш право повече да не го каниш. Въпросния карикатурист също е свободен да си предлага творбите на други издания. Никой не го е изпратил в гулаг.

21

ДртПрч

преди 4 години

Свобода на словото и изразяването.В крайна сметка карикатуристът си е нарисувал каквото си му е на сърце и никой де факто нито му е забранил да го прави, нито пък го е уволнил реално, защото не е бил на трудов договор.От друга страна, издателят също има право да не му издава карикатурите и то пак според същата свобода на словото и изразяването.Ето, че сега маса издания, близки до противниците на Тръмп, са му издали карикатурата в много по-голям тираж, а и все още никой не го е арестувал.

20

Анонимен

преди 4 години

Във вестник Дума колко карикатури на Путин има, я кажете?

19

Додо

преди 4 години

Не забравяйте, Цог-овете са ужасно добри на тема пропаганда! С подобни false flag събития набутаха Америка в Първата и Втората световни войни, за малко да вкарат Америка във война с арабите от 1967г. (с инцидента с USS Liberty), бутнаха кулите на СТЦ, запалиха войната в Ирак, отвориха границите на ЕС за нашествениците от 3-я свят (със снимка, на която твърдят че има удавен малък кюрд), а сега искат да запалят война с Иран!

18

Анонимен

преди 4 години

Никой не му е забранил да си издава карикатурите, но за негова сметка. И аз ако имам вестник и харесвам Тръмп, няма да оставя мякакъв гомн ьо да ми го мърди.

17

Анонимен

преди 4 години

Така е при демокрацията! Ако някой си мисли, че в така наречения "демократичен свят" има свобода на словото, да не хаби хляб - направо да почне да пасе на мерата! Дори по куманазско време в българия ние имахме много по независима и обективна медия, отколкото в днешна америка.

16

Като наш Бочко

преди 4 години

Политици без чувство за хумор и нетърпящи критика, не стават за политици, а само за диктатори.

15

АнонимеН

преди 4 години

МНОГО ТОЧНА КАРИКАТУРА !

14

Един от Дивия Запад

преди 4 години

До всички умници, дето разбират всичко.Походите на латино мигрантите бяха организирани от Гватемалската Ком Партия и платени от Венецуела и затуй Венецуела от има проблеми, а и Гкп.В момента проблеми няма, щото има стена. Казва се Мексико. И е финансирана 100% от Мексико, както Тръмп обеща.

13

Анонимен

преди 4 години

По принцип става дума за Канада, не за САЩ. Не знам дали разбрахте.

12

Анонимен

преди 4 години

Откъде идват "бежанците" в Европа?- От държави с военни операции на САЩ и смяна на режими.- В Сирия има военна операция на Просия. Бягат сирийци от руския сектор, а не кюрди от американския.

11

Анонимен

преди 4 години

Напълно си е заслужил уволнението. Дано не си намери никъде работа като карикатурист/пропагандист.

10

Анонимен

преди 4 години

Карикатурата е т-па и пошла, и е гавра със съдбата на идавените.

9

дам

преди 4 години

А пък в България Комарницки се изхранва вече 10 години само с карикатури на Баце

8

Путин и Медведев

преди 4 години

Що за *** уволнения,къде е свободата на словото ?