15

скоро

преди 4 години

Малко по малко идва края. Вземете един гайер сложете го до рутер или телефон и наберете телефона и му вижте показанията.Ако не ви се дават 100 евро за гайгер вижте някое видео в нета има качени.Препоръчвам в ютуб.Радиацията която излъчва е найстина в големиколичества. Дргия проблем е цифровизацията.Професии като шофьор,лекар, адвокат,готвач,барман,учител и др. ще изчезнат.

14

Анонимен

преди 4 години

на всеки кошер 5G антенка, даже на всяка пчеличка! ееехххх, лесен и добър живот ни чака, а пък като пуснат 6G_то, 7G_то, 8G-то,........., добивите няма да можем да усвояваме (изяждаме), няма да има нужда да работим,...... абе ше цъфнем и вържем! това добре, ама за вредите никой не говори! как ли сме оцелели без това технологично развитие?! да не стане - всяко добро за зло!

13

Анонимен

преди 4 години

Вие давате ли си сметка 24 GHz какво ще правят със здравето ни. Мозъчни увреждания, масово окапване на зъби, рак...

12

пържен мозък

преди 4 години

5G е изключително вреден за здравето. Неслучайно е забранен в Брюксел и в Израел (където всъщност е измислен за гоите).

11

Анонимен

преди 4 години

Друго си е да месиш хляб не бараики тестото с ръце а цъкаики на клавиатурата и после само замиваш робота пък за пчеличките кво ти пука че се пържат

10

Анонимен

преди 4 години

5G мрежа, коли и пчели - егати статията, егати бъдещети...

9

Анонимен

преди 4 години

Има истина в казаното, но има и негативи. С всичко е така. В постовете по-долу не са съвсем наясно с 5G, както и аз. Опита ще покаже кое е вярно или не. Без да сме го ползвали е трудно да се каже. Но определено високите технологии "изземват" функциите на мозъкът, което се забелязва още с "излизането" на PC-то. Без високите технологии обаче, днешният живот е немислим. Важно е в случая да се намери оптималният вариант и начин за тяхното ползване.

8

Анонимен

преди 4 години

Микровълнова фурна - 2,45 GHz5G мрежата - 3,6 GHzИ това нещо ще ни пече 24/7/365

7

Коце кмета

преди 4 години

И по един чип в главата, и един хакер ще управлява 1000 коли, и съобщението "плати или умираш" ще се проектира направо в мозъка, след което ако не платиш, те вкарва в насрещното и...

6

Асдфг

преди 4 години

Никакъв секс ;) ще цъкаме на телефоните. С толкоз бърз нет ще можем да се тагваме у фейса най-малко по 10 пъти в минута.

5

Пета греда

преди 4 години

Ще учите и още нови глупости за да може да си купите елементарни *** на космически цени щото объркахте жицата и алгоритъма на маймунките останаха без банани или Пет нови такси за една стара Глупост ........

4

Анонимен

преди 4 години

5 g ще превърне хората в зеленчуци

3

Аз до номер 3

преди 4 години

С 5G мрежата секса ще е 100 пъти по-бърз от секса през 4G мрежата. :)

2

Оксиморон

преди 4 години

Все още не са готови резултатите от изследванията на въздействието на 4G мрежите.Едно е сигурно:следващото поколение ще свети в тъмното!За пари.Това е.

1

Анонимен

преди 4 години

Също, ще увреди мозъка ви.