26

кмето Методи

преди 4 години

И ДА ЗНАЕТЕ СИТЕ ЧЕ БОЙКО НЕ Е ТИКВА А Е НЕЩО МНОГО ПО-ГОЛЕМО

25

Анонимен

преди 4 години

"Глупостите, които излизат." "Изгоряха нихотелите."За какво е отишъл там.На такъв форумтова ли да се казва.Ненаспа се, ненаиз-каза се.Да си дойде ,да дремне и безмного глупости да отива пак там,давади козове,но да спре да ни излага.

24

кмето Методи

преди 4 години

И ИЛЯДА ЛЕВА ДА СТАНЕ ПАРНОТО И ЖЕШКАТА ВОДА *** ЧЕ ГЛАСУВАМ ЗА БОЙКО

23

Грую

преди 4 години

СЛАВА ВОВЕКИ НА БОРИСОВ - ВОЖД И УЧИТЕЛ НА МЕНЕ

22

ВИДИМИ РЕЗУЛТАТИ !

преди 4 години

Честито увеличение на ток, парно, топла вода ....И пак гласувайте за Тиквата !

21

Беновска

преди 4 години

А ЗАЩО ГОСПОДИН БОРИСОВ НЯМА СНИМКА С МЕРКЕЛ? КЪДЕ Е ТАЗИ НЕБЛАГОДАРНА ЖЕНА? АЗ СЪМ БЕНОВСКА И ПИТАМ!!

20

до Валонеца

преди 4 години

Германия не е държава, след падането на Берлинската стена Германия е длъжна да слугува поне по договорите сключени и пописани от немците. Де факто по договор половин германия все още е руска колония, независимо че там няма стена, ама се знае къде беше стената. Един ден руснаците ще си поискат парите на Гърците дадоха 100 млрд, колко ли трябвва да дадат на Русия ?

19

Валонеца

преди 4 години

Очевадно е че германия е пред тотален колапс сривът е неописуем и ще го ядат много държави.Но това е няма как да си с територия колкото полша и да се опитваш да извиваш ръце.

18

Анонимен

преди 4 години

Измъчиха го Бойко цяла нощ да дреме на стола си и да вие от глад в кратките си събуждания.

17

Валонеца

преди 4 години

След като Валония дефакто е присъединена към Франция втората е над два пъти по-голяма от германия.С население над 70 милиона с това тотално немската мутра е строшена веднъж и завинаги.1871-2019.

16

Анонимен

преди 4 години

До SHEFAИ точно туй е уловката бе шефче, че нема кворум колко ти е да ти обещаят нещо и да седиш диван чапраз 18 часа и да подсигуряваш кворум. Аз ако бях щях да ида в хотела и да се наспя, да не съм им роб, че да ме държат 18 часа.

15

Анонимен

преди 4 години

Здравейте африканци. Пратите реален мамун в Брюксел върши по-добра работа от Бойко?

14

Анонимен

преди 4 години

Добре бива ли да излагат тъй цялата държава, щото оная не може да си стои в Световната банка, ей не се наядоха на пари бе, сигурно 200 поколения назад са се подсигурии и все им е малко, че и от летищата кремове крадат, хотелите им изгарят и таквиз ми ти работи.

13

Валонеца

преди 4 години

Пред очите ни се случва нещо невероятно Германия вече няма никаква ръководна роля в ЕС тя е никой.Една измислена държава създадена 1871 отива в историята.Те са вече никои.

12

Анонимен

преди 4 години

*** тоя се уби да лиже *** на Вебер и още нищо не са му дали, дадат ли му и направо пада в поза партер. Да не се връща тука изобщо, да отива да се размени с Орбан за едни постове ни направи васали на васалите. Дреме му на някой за неговите калинки, министри не може да си намери ама кадри за ресори има и там да ни излагат.

11

Анонимен

преди 4 години

Селската бичкия Мара .. от Благоевград завършила ПУ

10

Анонимен

преди 4 години

СТРАТЕГА, ДАТИГОНАХАКАМВГЗ.

9

Анонимен

преди 4 години

Този упорито продължава да си мисли, че е някакъв фактор при взимането на решения. България искала, той предпочитал... И накрая си е дошъл на думата, че му се спи.

8

Напускай

преди 4 години

Бойче подай оставка, тия много те мъчат, а ти мъчиш българския народ с некадърната си политика. По добре БСП да идва, при тях поне бяхме предпоследна икономика в ЕС, а при Бойче не можем да отлепим от дъното. Само инфлацията расте при Бойче.

7

мак

преди 4 години

Защо са тези напъни българин да оглави каквото и да е? Полза за България никаква, само за човека има големи пари и привилегии, а важните дела решават големите и никой не смята България за фактор.