46

Анонимен

преди 4 години

Бойчо кой е следващият в твоя списък за подмазване ? Както ти си знаеш ....наред !

45

не може да бъде!

преди 4 години

Считам,че г-н Борисов държи в ръкава още един скрит коз -г-жа Поптодорова!Ще я предложи за шеф на комисия по козметика и кремове!

44

July Morning

преди 4 години

Тикволандци, честити нови цена на тока, парното, топлата вода и газта от днес - 1 юли.За това обаче няма да прочетете никъде в Тиквено-Пресешките медии.Само за Вожда Еднокнижник.

43

Анонимен

преди 4 години

Все едно че на някой му пука какво мисли един неграмотен Послушко от Банкя.Ще прави, каквото му наредят Големите началници.

42

Абе

преди 4 години

Не разбрахте ли ,че само ЕСЩ(Европейски Съединени Щати(държави) с федерална самостоятелност ,е работещата формула.Иначе като глутница,всеки дърпа плячката за себе си.Общи правила и закони важащи за всички,възможни регионални и районни решения!Обща армия и силови структури!

41

Мурджо

преди 4 години

бате бойко и на мене ми требат реални ресори за каруцата и ако не ми намерш два такива нема да глусувам за тебе или че изедем кюфтетата и па нема да гласувам за тебе

40

Анимал планет

преди 4 години

В бюрократната *** няма достатъчно местенца за всички прасенца и Жирафи да ги турнат нейде на силоза да зобат смески. Полoжението е лошо и Коледата набижвава, че ядеме жирафско печено вместо свинско. Виното от кмета.

39

аз-ът

преди 4 години

Тоест иска пост директор на водопад на Жирафа , че нямаме кадри за важни постове!---Ами той твърди че иска за гореспоменатата от тебе РЕАЛЕН ПОСТ !Въпроса е, че те в Брюксел ... я виждат колко струва !!! И се опитват елегантно да я избутат в трета глуха, ама нашия тиквун натиска по селски... Някой от Брюксел трябва му обясни на Тиквуний, че ЕС комисар си е професионална длъжност, от тия хора се изисква работа и умения и не е чиста администрация (демек за послушковци) както той ги разбира!

38

Запознат

преди 4 години

Тоест иска пост директор на водопад на Жирафа , че нямаме кадри за важни постове!

37

кмето Методи

преди 4 години

Кой е тоа жираф бе и що е това Анимал планет да не некой кой не обича Бойко ако е таков че го утепам насред село

36

Ари Голдберг

преди 4 години

Бо Тик Вун е наш кадър!!

35

аз-ът

преди 4 години

Биби все повече ми прилича на късния бай Тошу... Помнете ми думата въпрос на време е да почне с бомбето кат бая ви Тодор. Аз го разбирам що обича с жени да ртаботи - щеото не му спорят. Козируват и изпълняват. Ама съвсем п*ости и посредствени ги избира. Тоя жираф Габриел е върха на *** фрази. Използва ги докато може и после два шамара през г*за като леля ви Цеца.. Имаше една бойна баба , професор, Борисова дето на "един разклон" я беше забърсал-нея я разкара за 6 месеца, щото му скачаше..

34

Анонимен

преди 4 години

Очаквам да имаме назначен комисар по "връзки с извънземни цивилизации"

33

Анимал планет

преди 4 години

Дадоха 1 пост на Жирафа стига им туй е достътъчно да го държат на въже като пудел иначе Жирафа излита позорнo. По-добре да четем новини за Прасчо и Оранжевият орангутан.

32

Един

преди 4 години

"Пред този вариант обаче той предпочитал да имаме еврокомисар с "реален ресор"." - Няма да ти дадат "реален ресор", докато предложението ти да оглави този ресор е Джар Джар Бинкс. Човек трябва да е реалист за тези неща.

31

Анонимен

преди 4 години

То хотела ясно ...гледайте вие дан из горите!

30

Жан Виденов

преди 4 години

До кмето МетодиТи глей да не стане 3000лв/$, че тогава ше я втасаме.

29

аз-ът

преди 4 години

в добавка към това което написах ... ББ драпа за Габриелката ама тя не става бе, личи на челото й е изписано посредствен бюрократ... къде го бута това жирафче...

28

Психодиспансер

преди 4 години

Трябват повече умни и работливи хора. Тези независимо как се кичат са нитолеви, нитодесни, нитолиберали.

27

аз-ът

преди 4 години

не мисля че ББ много драпа за Кристалина, според мен тя е любимка по скоро на либералките, Сорос и американската амбасада. Въпроса е, че ББ малко надценява нещата - както държавата така и себе си ... Само, той не разбра че Жирафчето я взеха щото е снахица на Юнкер. И сега кво - да я сложат за шеф на Европейската комисия ли... тази леля дето освен заучени фрази нищо друго не излиза от устата й -1000 пъти чухме колко е важна дигиталната икономика и нито веднъж - тя какво прави по въпроса ?!